Здравейте всички! Отскоро аз харесвам едно момче, но си го харесах така - по симпатия - с други думи от разстояние. Ние не се познавахме, но сме се виждали много пъти. После се запознахме и аз страшно се изложих при запознанството, защото се стъписах. По - късно започнахме да си пишем и така като си пишем аз забравям съвсем за физическото влечение, страшно ми се харесва да си пиша с него, страхотно забавен е и много го харесах като приятел. Когато се видим (а то не е много често) той ме поздравява, а аз му се усмихвам - ех, какво да се прави стеснителна съм.! Не знам той какво има към мен и дали изобщо има нещо, но поне за себе си знам, че много ми допадна като човек и затова ми се ще да излезем, за до го опозная по-добре. Мои приятелки ме съветват да го поканя, но на мен ми пречат предразсъдъци от рода на това какво ще помисли и отговори той и дали е приемливо момиче да покани момче да излязат. Не знам дали той някога би ме поканил, но въпросът ми е дали аз би било добре да предприема подобна крачка с цел да се опозная с него по- добре, тъй като много го харесах като приятел!