.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Широка съм :(

Разстоянието между кокалчетата ми е 30 см, а обиколката е 97. Талията ми е 78 и според мен това е твърде "широко". По принцип съм и леко пълничка, но в момента съм на диета ^^ Дали след като отслабна размерите ще достигнат тези на талията горе-долу? Защото на мен така хич не ми е приятно. Повечето дрехи ми седят много грозно. :/

Имам същия проблем. Много е гадно, но съм се примирила вече. Жалко, че ще те разочаровам, но и да отслабнеш няма как ханша да намали обиколката си.
    2 т. системно.

Голям фен Аватара на shaunaa
    С диета няма да стане. Може да пробваш оперативно, но не знам дали се извършва такава процедура ;дд
    Вярвай в мечтите си !

А някакви упражнения? :/

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Упражнения за изменения на скелетната структура ли? Я си събери малко ума и се виж какво питаш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Meoww
    С диета не можеш да промениш структурата на тялото ти!!! Ако имаш паласки - свали ги с подходящи упражнения и ще изглеждаш по-вталена.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Големия прас. Ако поотслабнеш и си стегнеш тялото пак ще си красива без значение каква ти е структурата. Няма да си финна, ще си пищна. И в това има много плюсове.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Няма как да си промениш структурата с упражнения.
    Аз също съм с широк ханш и го ненавиждам, но... какво да се прави.
    Храни се здравословно и спортувай. Тялото ти определено ще изглежда много по-добре, а и ти самата ще се чувстваш така.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Такова е тялото ти.. не може да го промениш, но като имаш хубаво тяло и нямаш гаден корем не е толкова важно дали си по- широка.. така че споко .. аа иначе с какво си мерите разтоянието между кокълчетата аз си го мерих с линийка и излезе 20 см. объркала ли съм? ( не съм запозната с това )

Не можеш да избягаш от костната си структура. Тя ще остане такава за цял живот, за жалост ти имаш да се развиваш още, а около 20-тата година ханша се разширява още, защото вече ставаш жена. Дано не ти се разшири още много. Ако отслабнеш само ще станеш по - несиметрична, защото нагоре ще си още по - слаба и ханша ти ще изпъква прекалено много. Просто си бъди каквато си и стига с тези диети, красивото не е кльощаво, после къде са ми циците...

може самата структура да си ти е такава има и такива хора
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Структурата ти няма как да я промениш, но за стягане на ханша пробвай с въртене на обръч (тежък по възможност!) по 15 или 20 мин. на ден. Би трябвало да има ефект след известно време. Успех!

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Операция за изменения на скелетната структура няма .. а моето разстояние между кокалчетата е 25 сантиметра и 30 не ми се виждат много Харесвай се каквато си. Това няма как да се промени дори с операция

Моето разстояние от кокалче до кокалче е 24см. И съм дребна, а ти с някакви 5 - 6см. повече едва ли си по - различна. Според мен излишно се депресираш. Важно е да си съразмерна, ако стои окей на гръдната ти и широчината на раменете ти не се притеснявай.
    За жалост наистина неможеш да промениш костите си.

Мега фен
    Структурата няма как я промениш,но ако натрупаш малко мускулна маса в горната част,леко да си отвориш гърба ще получиш по-симетрично тяло и няма да изглеждаш широка ,защото всичко е широко спрямо друго нещо. Та ако искаш е добре да действаш..Много труд те чака,ако си сериозна....

Не разбирам защо искаш ханша ти да е колкото талията?! Обикновено, хората не искат да имат някакви извивки. Моето е около 25 санта...

Голям фен Аватара на albi951
    Стига пропорциите ти да са 'правилни' ще изглежда естетически добре независимо колко си широка, естествено много малко хора имат перфектни пропорции, но всяка фигура си има своят чар и дори да искаш няма как да си 'разместиш' костите :д

Ръчно изработени дрънкулки: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=420545

облаче

travel.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си