- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Губя надежда!!
Започвам да губя надежда че нещата могат да се оправят.Родителите ми не ми позволяват да излизам.По цял ден съм длъжна да стоя в къщи.Направих всичко за да ги разубедя.Помагам им,чистя,готвя но не помага!А и да излизам, там където искам да отида никой не ме иска.Всички ме мразят.Мислят ме за задръстена,обиждат ме,говорят зад гърба ми...Всички гледат да ме прецакат.Момчето,което харесвам ми каза,че ме мрази и съм му неприятна.Нямам никаки пари...не знам какво да правя
Звучи наистина отчаяна. Първо - защо родителите ти не те пускат да излизаш? Второ - защо другите не те искат и как разбра, че те мразят? Трето - защо те мислят за задръстена? Четвърто - какво точно ти е казало момчето, което харесваш? Парите ги остави. Отговори си на тези въпроси и след това пак ще говорим. Ама наистина се замисли и внимавай какво ще кажеш.
1.Аз ги питам защо те ми отговарят с "Така"
2.Не ме искат защото иксат "да са си само те" и разбрах че ме мразят защото са го казвали и са го ДОКАЗВАЛИ
3.И аз това питам
4.Каза че съм му неприятна и на всички казва че ме мрази Говори с мен (цитирам) "Просто за да бъде мил"
За съжаление и парите са важни
Стегни се и си промени държанието като за начало. Тази част от характера ти, която не им допада на заобикалящите те теб, хора. Няма как, от едно нищо да те мразят и обиждат - струва ми се, че прикриваш истината. Или просто се запознай с нови хора. Ако имаш възможност, се запиши някъде. И да, отговори на горните въпроси наистина искрено и честно, за да разбереш кое кара другите да се държат така с теб.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Искам да ти помогна, но и аз не знам как. Явно е, че имаш нужда от приятели. Истински приятели. Отдели се от средата, в която си. По-добре да си сама, отколкото с фалишиви френдове и такова "гадже". А колкото до родителите ти, освен един сериозен разговор с тях не знам за какво да те посъветвам.
BTW: Извинявай, че е извън темата, но в коя част на Плевен живееш?
На Дружба живея
Аз имам и истински приятели,които могат да ви кажат че със сигурност не съм предизвикала с нищо такова държание към мен.Не ме харесват,защото мислят че така да се каже съм се натрапила в тяхната компания,а те не обичат новите попълнения.От скоро започнах да се влача с тях Най вече заради момчето,което харесвам.Не мога да излизам с истинските си приятели поради дълъг списък с причини
И аз бях така преди две години !!! Не няма как да ти помогна !!! Съжалявям !!!
Виж на 14 си аз до 7-ми клас бях много зле харесвах 1 момиче и мисля, че и то ме харесваше бъбрехме си всяко междучасие но тя беше с 1 година по-голяма и се премести и бях доста сам не ме биваше в нищо учене,спорт,общуване биех се всички ме мразиха станах 8ми клас смених училището и от тъп станах доста умен и като цяло мислещ, но се паднах с клас тип кретен(малко подробности) та виж ще се оправиш децата да груби и много тъпи умните едва ли ще ти се подиграват може да се сдружиш с някои от тях, но не се отчайвай ако искаш повече съвети ми пиши няма проблеми)) надявам се да съм ти помогнал
Въпреки всичко не се предавай. Животът е такъв,какъвто ти сам си го направиш. Така, че се вземи в ръце. Стегни се. Не може просто така да те мразят. Ненормално е, от която и страна да се погледне. Премести се, ако имаш възможност, в друго училище и не прави грешката, която си правила в сегашното. Промени обстановката. Ако имаш възможност, се запиши на някакъв спорт/курс и се запознай с нови хора. Ако ще те накара да се почувстваш добре в собствената ти кожа, си промени прическата или стил дрехи.
запознай се с нови хора... бъди позитивна, не се опитвай да се буташ при компания в която не те искат... направи си свой, в която на тях да им се иска да са...![]()
Мм то като няма приятели, що ти е да излизаш? :Д
Аз лично в 7 клас също не се разбирах с всички, имах си 3 приятелчета и винаги с тях си излизах. Промених се когато отидох в гимназията, намерих нови приятели, с които се разбираме много добре.А за да не те пускат да излизаш ти трябва да си направила нещо заради което да не те пускат, помисли си и се опитай да им обясниш, че сгрешила(ако наистина си направила нещо иначе не мога да ти помогна).
Ето ти едно мнение и от момче.Задръстените са малко ... интересни. Игнорирай всички , бъди вечно усмихната и покажи на тоя шибан свят,че не може да те контролира. Парите се печелят. На всички ни е трудно. Грабвай една книга и чети. През междучасията , когато излезеш на някоя градинка из града. Чети , образовай се . Все някой ще ти обърне внимание , и поне ще знаеш , че те е харесал. Опитай с грим да впечатлиш момчетата. Аз лично бих те харесал със сигурност , и като вътрешност и като външност. Понякога хората ТРЯБВА да се променят. Ако родителите ти те игнорират, и въпреки , че си опитала всичко продължават да го правят , заеби и тях. Все някога ще трябва да ти проговорят. Ще се оправиш , знам.
![]()
Алекс Бейби, ако не можеш да изкажеш мнение като хората, недей да пишеш, защото с начина по който си написала мнението си може още повече да отчаяш и да потиснеш питащият потребител.
Познавам едно такова момиче- дребничко, свитичко. По- рано масата хора я игнорираха, мнозина дори обиждаха. аз не участвах в това, но не и бях и приятелка. По едно време явно й е дошло до гуша, защото изведнъж рязко се промени. Започна да се движи с по- малки от нея (които се кефят на всеки голям). И явно с тях се е научила да се отпуска, защото след известно време се осмели и започна да ходи при една компания, при друга, да размени 2 приказки. Все още имаше хора, които я задяваха по навик, от "доброто старо минало", но промяната у нея се усещаше и не след дълго това момиче не просто имаше един стабилен кръг от познати и приятели, а и стана от т. нар. "популярни"- ако излезе човек с нея, тя се поздравява с всеки 2ри; всъщност постоянно е навън/ по заведенията; привлича по 200 лайка на снимка във фейса; има си опашка от ухажори. Разбира се, и този начин на живот има своите негативи, но не е по темата.
С този пример искам да ти покажа, че можеш да се оправиш, та дори и да се "надминеш".
За да постигнеш нещо различно, трябва да сториш нещо различно.
always late but worth the wait!
heyy spokoino az nqmam problema che ne puskat navan no. skoro imah problem che vsichki me mrazqt ot dsk i napravo taka izgubih malko smelost i kakvo li ne prosto si nameri novi priqteli sednete s maika si i bashta si i im kaji vsichko koeto mislish che ne e normalno ako imash telefoni na razni hora pone 1 istinski priqtel pitai gi dali moje da pokanish vkashti
родителите ти до известна степен са прави да не те пускат сега на обяд в най-големите жеги, защото ги е грижа за теб, а е много опасно...Иначе..Можеш ли да се запишеш на нещо (някъде на закрито с климатик по възможност) и да си ходиш така за отръскване на напрежението и нови запознанства?
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Ами... да беше казала така от началото, защото аз разбирам, че не те пускат НИКОГА и НИКЪДЕ!!! Иначе есен, пролет, зима- пускат ли те?