.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Гърдите ми..

Според вас нормално ли е гръдната ми обиколка да е 82 см. , подгръдната 70 см. ? - на 13 години съм
    Знам , че гърдите ми тепърва ще растът , но повечето момичета от моя клас са доста надарени ...
    Знам , че ви е омръзнало от такива теми ... , но ако си дадете мнението ще съм ви благодарна :P

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    кое би трябвало да му е ненормалното?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

не , че има нещо ненормално ... откъде да знам , може да трябва да са ми по-големи за възрастта

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ненормално щеше да е ако подгръдната ти е по-голяма от гръдната Не си затормозявай малката главица с такива неща.За к'во ти е голям бюст и то на тия години?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Не трябва. Добре си си..
    Come on skinny love just last the year...

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    в предвид че си на 13 е много добре даже

ps аз съм на 16 и съм така

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да не ти пука. Аз се развих по-късно. Когато всички имаха аз нямах, в последствие стана обратното..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

споко.. и аз съм на 13 години.. и моята гръдна обикалкd е 82... аз до миналата година нямах абсолютно никакви гърди и аз като теб пусках теми във форумите.. дадоха ми съвет вечер преди лягане да ги мачкам, но не много силно.. и така ми пораснаха малко на мен... аз продължавам това да си го правя и имам добри резултати.. пробвай и ти ако искаш

^ btw четох някъде,че е хубаво да се ядат храни,богати на естрогени - там беше насочено вниманието към лененото семе

За твоята възраст това е добре Споко

благодаря на всички за мненията :P ... steli___star ще пробвам :P

Мега фен Аватара на Зайче..
    аз ли съм единствената , която е на 13 и изобщо не ми пука какви са ми гърдите?
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    днес се натъквам на 2-ра такава тема и момичето беше на същите години и със същите размери преди да пуснеш дадена тема потърси бе
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Ами, Зайче, 'щото си имаш..
    Come on skinny love just last the year...

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Мале защо всички се вайкате,че ще останете плоски и т.н.Ако ти е генетично заложена ще са ти големи.Това със мачкането едва ли ще има кой знае какъв ефект.Гърдите не са най-важното,а и за в бъдеще ако си комплексирана от гръдната си обиколка винаги можеш да си сложиш силикон.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

аз съм на 17 и са ми малко по-големи от твоите така че няма за какво да се притесняваш ... може да пораснат може и да не

иначе за силикон доста момичета сме се замисляли ... на мен ми е рано още де ама ще продължавам да се замислям :d

сега се сещам (ако искате се поразровете из форума :Д) за една тема,беше пусната преди доста време за една китайка ли беше японка ли(абе с дръпнати очи и тва е :Д) със своите шамари успяваше да увеличи размера на гърдите
    Пс: абе според мен не бяха шамари, а потупвания,но все пак да й вземем техниката и да я приложим

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Цитирай Първоначално написано от steli___star Виж мнението
    споко.. и аз съм на 13 години.. и моята гръдна обикалкd е 82... аз до миналата година нямах абсолютно никакви гърди и аз като теб пусках теми във форумите.. дадоха ми съвет вечер преди лягане да ги мачкам, но не много силно.. и така ми пораснаха малко на мен... аз продължавам това да си го правя и имам добри резултати.. пробвай и ти ако искаш
    И аз съм чувала, че мачкането помага
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    За възрастта ти си много добре даже. Не си създавай излишни комплекси, относно това. Както сама каза: тепърва ще растеш и тялото също ще се промени. И може да се получи такъв обрат, че даже и да ги надминеш, макар че това не трябва да го превръщаш в състезание. И да се съобразявай с това какво имат другите. Ти си си ти!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си