.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Лоши последици след охапване от комар

Привет на всички!!!
    Днес сутринта докато се къпех забелязах, че изпитвам болка отзад на сгъвката на коляното на левият ми крак, после когато погледнах какво ми има видях, че ме е ухапал комар, обаче е доста подуто ( аз и попринцип се подувам бая от ухапвания от комар, подобно на алергична реакция ) и че само боли, а не сърби. Майка ми е на мнение, че се е възпалил лимфен възел, а според мъжа ми може да ме е ухапал точно на вената и недай си боже да се получи отравяне на кръвта или заразяване с някаква болест ( все пак комарите са доста мръсни гадини където ходят и хапят къде ли не и кой ли не ).
    В момента съм сложила на мястото памук напоен с риванол и отгоре бинт да го държи, да не падне.
    Според вас на какво може да дължи това подуване и най-вече болка? Съвети също приемам. Мерси предварително!

мен пък ме е ухапал пак на нивото на сгъвката само че отвътрешната страна на крака, и пъпката прилича на (трудно ми е да го обясня) имам болка, и е доста червено, не ме сърби и не знам точно някакси като все едно съм си лепнала някаква 4ервена кръгла лепенка :х

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Без снимка на засегнатото място няма как да ти кажем какво е (фактът че не см..сте...доктори настрана).
    Отделно,лимфен възел е,ти както го описваш.
    А даже и да те е заразил с нещо няма как да разберем докъто си асимптоматична.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

На някои хора наистина им се появяват много големи пъпки от ухапване от комари. На мен също ми се е случвало нещо подобно - пъпката е твърда и при натиск боли, обаче с времето ми минава. Обаче при вас може да е по-различно. Ако скоро няма подобрение трябва да отидете на лекар, защото не се знае какво може да е...

Според мене е обикновена пъпка.. Мене като ме ухапят става с диаметър 3-4 сантиметра и боли към седмица и половина. Да ти кажа, още се чувствам жива за тва по- спокойно.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз пък имам малка дупчица повърхностна в крака от комар и още съм жива
    освен ако не си алергичен по някакъв начин, няма как да умреш от ухапване от комар,чил аут
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Според мене е обикновена пъпка.. Мене като ме ухапят става с диаметър 3-4 сантиметра и боли към седмица и половина. Да ти кажа, още се чувствам жива за тва по- спокойно.
    Айде пък не вярвам с такъв диаметър да е, тсък
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

СтоленБлисс.. Ми като не вярваш, това си е твой проблем. Специално за теб, като ме ухапе пак така някое насекомо ще ти изпратя снимка!

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Съгласна.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си