- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Лоши последици след охапване от комар
Привет на всички!!!
Днес сутринта докато се къпех забелязах, че изпитвам болка отзад на сгъвката на коляното на левият ми крак, после когато погледнах какво ми има видях, че ме е ухапал комар, обаче е доста подуто ( аз и попринцип се подувам бая от ухапвания от комар, подобно на алергична реакция ) и че само боли, а не сърби. Майка ми е на мнение, че се е възпалил лимфен възел, а според мъжа ми може да ме е ухапал точно на вената и недай си боже да се получи отравяне на кръвта или заразяване с някаква болест ( все пак комарите са доста мръсни гадини където ходят и хапят къде ли не и кой ли не ).
В момента съм сложила на мястото памук напоен с риванол и отгоре бинт да го държи, да не падне.
Според вас на какво може да дължи това подуване и най-вече болка? Съвети също приемам. Мерси предварително!
мен пък ме е ухапал пак на нивото на сгъвката само че отвътрешната страна на крака, и пъпката прилича на (трудно ми е да го обясня) имам болка, и е доста червено, не ме сърби и не знам точно някакси като все едно съм си лепнала някаква 4ервена кръгла лепенка :х
Без снимка на засегнатото място няма как да ти кажем какво е (фактът че не см..сте...доктори настрана).
Отделно,лимфен възел е,ти както го описваш.
А даже и да те е заразил с нещо няма как да разберем докъто си асимптоматична.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
На някои хора наистина им се появяват много големи пъпки от ухапване от комари. На мен също ми се е случвало нещо подобно - пъпката е твърда и при натиск боли, обаче с времето ми минава. Обаче при вас може да е по-различно. Ако скоро няма подобрение трябва да отидете на лекар, защото не се знае какво може да е...
Според мене е обикновена пъпка.. Мене като ме ухапят става с диаметър 3-4 сантиметра и боли към седмица и половина. Да ти кажа, още се чувствам жива за тва по- спокойно.
СтоленБлисс.. Ми като не вярваш, това си е твой проблем. Специално за теб, като ме ухапе пак така някое насекомо ще ти изпратя снимка!
Съгласна.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.