- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любими предмети/преживявания с половинките
Здравейте!Има изключително много теми за това колко ни е трудно да изненадаме половинките си..Нека тази тема не поредната такава, а да бъде за споделяне на нещата, които вече сме получавали като подарък за рожден, имен ден или просто без повод..Нека разкажем и за изненадите и милите неща които са правили за нас и ние никога няма да забравим..
п.п. Надявам се идеята да ви допадне и да обменим сладките моменти с нашите най-скъпи хора :-* Нямам търпение и аз да ви разкажа някои от моите истории![]()
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
През седмицата му бях писала смс с нещо от сорта на "Ооо, да дойде лятото и да се пръскаме с водни пистолети..."
Отивам в тях, той измъква от някъде едно малко сладко водно пистолетче и почва да ме пръска. sweet <3
За година и 2 месеца са адски много та не мога да степенувам. Най-скорошното беше преди около седмица. Имах тежък ден и бях доста стресирана та чак и плаках. По едно време излезе от скайп уж да се къпе и след 30-40мин. беше под прозореца ми и мяташе камъчета. <3 Беше зверски сладко. После се разхождахме и пихме ДЗП, и всичкото лошо настроение се оттече за отрицателно време.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Лежахме в леглото и се щипехме, гъделичкахме.. докато както винаги без да иска едва не ми разби носа.
След болката става сладко. <3![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Преди време имаше такава тема и бях писала ..
Не ми се пишат пак дълги романи, така че на кратко обичайните неща - букети без повод, заветното "Обичам те" на връх нова година, изпратен колет с извинителна бележка и безброй лигави неща в него, милион мечета (бях обсебена <3), неочаквани посещения пред блока ми, едно гостуване у тях с много свещи, листенца от рози и всичко останало като в някоя романтична сцена от филм, стихотворения, песни посветени на мен .. хубави спомени бяха.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Показваха ми как се прави суши по скайп. Беше много мило.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Много са ни тези мигове, но ще разкажа за един леко куриозен такъв. Бяхме излизали някъде, а аз бях недоспала и много уморена. Прибрахме се у тях и трябваше да ида да взема нещо от кухнята и той ме попита " Мързи ли те да вървиш " аз му викам да и в следващият момент ме помъкна на ръце да ме разнася из цялата къща, като на няколко пъти имахме близки от неясен вид с ръбовете на вратите![]()
Като преживяване беше следното: Бях на лагер извън София и се очертаваше да имам 3 свободни дни, а той ми беше казал, че ще дойде да ме види. Но по стечение на обстоятелствата тези дни се разместиха и бяха вместо в края на периода в началото. Той каза, че няма да дойде. Бях страшно разочарована, но когато вече побърквах приятелките си с мрънкане, той дойде на колело (в този момент ми се стори като бял кон), целият вир вода, седна до мен, извади два лимона, захар, вода, пластмасова чашка и розова сламка и ми направи лимонада. Беше най-романтичното нещо, което някой беше правил за мен.
А сега за предмет: Бяхме на почивка във Виена и в продължение на няколко дни на една метростанция виждахме един червен стиропорен охлюв с много дебилно нарисувано личице. Но все го подминавахме. И накрая, последната ни вечер там прекарахме в един бар, за да се скрием от проливния дъжд. И когато се сетих за охлюва и му казах, че "май все пак трябваше да го вземем", той излезе и ми каза "преди да си си допушуила цигарата ще съм се върнал" и хукна в дъжда. Наистина след няма и 5 минути се върна с охлювчето в ръце. И бармана много се зарадва.![]()
Последно редактирано от GreenFairy : 07-08-2012 на 12:30
Веднъж си говорихме по телефона, докато той беше излязъл на разходка с приятели, но аз трябваше да уча и нямаше как да отида. И на шега му казах, че искам да ми се реваншира. След 20 мин получавам смс "Излез на терасата". Излизам и гледам пред мен един букет рози, сам ги брал от градската градина, даже вързал някакво конче на панделкаА навън същевременно беше завалял страшен дъжд, милият беше станал на пате, само за да ме изненада. Беше най-милият подарък, който някога са ми правили. (h) Подарявал ми е и бижута и никога не са приемани с такъв кеф, като тези мокри рози.
Цветя без повод, годежен пръстен, колие, книга (на която написа нещичко <33 ), дрехи. Свещи, музика - аз и той: просто уникално. За тия 5 месеца, в които сме били заедно ми е правил и все още продължава да ми прави безброй много изненади. Говорим си просто за нещо, което съм си наумила да си купя и в следващия момент той ми подарява точно това. Целувка под дъжда - станахме като патета, но момента си беше просто незабравим. И още куп неща.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За предмет: Един път ми подари огромен подарък(без повод). Отварям го аз много любопитна и виждам огромна кутия. Обаче в нея друга малко по-малка кутия, после още по-малка и накрая някакъв намачкан вестник. Обаче като отворих вестника имаше едно много сладко пръстенче. Стана ми супер миличко.
За преживяване: Бяхме на морето миналата година и отиваме да се разхождаме вечерта. Завежда ме на някакво супер малко безлюдно плажче и там вади от раницата(която до този момент се чудих за какво мъкне, но твърдеше че има суитшърт) едно одеалце, което посла. До него нареди 3 свещи. От там извади и една бутилка розе, 2 чашки, шоколадови бонбони и едно мини радио с музика. Беше много сладко и романтично. Няма да забравя)
Обичам всеки един момент с него. Всяка секунда е от уникална , по - уникална. Обожавам всичко в него: многото изненади, малките жестове и подаръци. Стихотворения, посветени лично на мен. Обичам това, че създаваме момента и не можем един без друг. Въпреки, че сме на принципа, че не искаме подаръци, защото е достатъчно и предостатъчно да сме си заедно, си подаряваме непрекъснато, особено той! Толкова мили жестове и уникални подаръци сме си правили, че просто не е истина. С него се чувствам истински щастлива и обичана, за което много му благодаря.