- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще напълнея ли ако....
Мда, значи да.....
Проблемът е, че много съм си скапала метаболизмът и сeга имам 3-4 кг за сваляне, които просто си седят.
Някъде около март се захванах сериозно със себе си.Първо окл. 3 седмици ядoх 3 хранения, правех weight-loss йога и бягах 5-6 пъти седмично 20мин.,о и 2 зелени чая следобед пих.
После 3 седмици закуска (мюсли, йогурт или банан до 200 кл) следобед 1 прясно изстискан грейпфрут и за вечеря някаква манджа, която със всичкото си ****** олио за порция става сиг към 600 кл.(същия режим като по-горе)
После бях на само закуска и вечеря и само йога всеки ден.
След това 1 плод за закуска и някой зеленчук за обед, не повече от 100 кл за всяко едно и вечеря и така беше почти целия месец май и юни, но почти не тренирах...
От миналата седмица само на вечеря ям и разхождам кучетата всеки ден по час...
И на мен ми се иска да ям по едно нормално меню от 200кл три пъти през деня, но като ме принуждават да ям вечер сготвено иии много стават калориите за деня ако съм яла и преди това.... Живея с наще, които са от старата школа и са на мнението, че ако една жена няма тлъстини не е здрава, сякаш да се угои за раждането на деца -.- Та ако не ям тяхната "манджа" веднага има заплахи.
Сега искам да започна http://www.dieti.info/plans/article/5-faktorna-dieta , но ме е страх, че по-точно ще кача заради предишното си хранене. Искам за 2 месеца да сваля поне 3-4кг дето вече колко време си седят.Нз какъв странен организъм имам, но сякаш всичко ми се лепи на прасците не знам вече какво да правя -.- имам ужасните прасци на Деми Ловато(http://i1011.photobucket.com/albums/...h%20Site/5.jpg). Нагоре към корема съм ok, дори ребрата ми се виждат добре, дупето ми също не е като преди изпъкнало, но само тези ш***** прaсции седят и не знам какво да правя :/ ...
П.С. много дълго стана съжалявам, също така пиша с онея червени букви(вече половин час се мъча) и докато намеря някоя буква си губя мисълта затова съжалявам ако някъде се губи смисъла lol
Прасците се разширяват от леката атлетика, джудото и други.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ