- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще напълнея ли ако....
да, и аз съм предразположена да правя прасец..
според мен увеличи тренировките и не се притеснявай за храната толкова, яж малки порции и няма да напълнееш от вечерята, какво се готви у вас? наблягай на салатата, поне е лято
петфакторната диета съм я чувала, добра е според мен и в никакъв случай няма да напълнееш, ако се храниш така (:
Ами типичните манджи- каши, супи, грахове, ориз общо взето....И все ми принуждават да ги ям. ( http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%82%D0%B5 )
А пък ledenakrasota аз сама си го изготвих като "приспособителен режим на корема ми малко по малко, постепенно да свикне към по-малко храна" xa...
Обаче мисля пак да започна да ям закуска защото иначе нямам сили да тренирам...
Нямаш сили да живееш.![]()
Приемът на калории на ден е 1200-1800 някъде. Нямаш елементарна представа за нещата и вършиш глупости.
http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=28206 << Перфектно изглажда корема, защото това са основни храни за плоското коремче като вареното, бобовите варива и т.н.
Вместо да си съсипваш здравето, се концентрирай върху това, кое трябва и кое не, как и какво трябва да консумираш. Придобий представа представа поне какво представляват проблемните ти места, защо се случва еди какво си с тях. Каква ти е конструкцията. От там се започва.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е да, но нали като сваляш трябва тия1200 да ги намалиш следователно някъде към 900, а пък само "манджата" като е 700 кл и то...А не исках да го казвам защото след това хората не дават съвети, но съм припадала(но това беше чак миналата година) и затова родителите ми гледат стриктно да вечерям с тях.
А аз реално въобще не съм слаба, но нали знаете някой като има контрол над теб, наще си мислят че ме притежават и могат да сложат системи в мойте си вени ако не вечерям с тях лоооол....
Но иначе мерси за статията...
Няма такова нещо като намаляване на калориите или т.н. Важен е видът храната. Нездравословните храни трупат. Когато не знаеш кое какво е, е нормално да напълнееш. Не се яде примерно едновременно ориз с хляб. Това е двойна бомба въглехидрати и убийство за организма. Ябълките изгарят мазнините. Плодовете, зеленчуците, рибата и пилешкото са стандартни. Не знам кое колко калории е, но ти си забила поглед в цифрите. Това е неправилно донякъде. Затормозява те. Нямаш представа за основното и се хвърляш там. Това е голямата грешка.
За припадъците мога само а ти кажа едно "БРАВО". Сама си си ги докарала, знаеш го и продължаваш. Хората ти казват. Поне си направи труда да се информираш, за а не съжаляваш после.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това съм пропуснала да го отразя :д
Та ти как се справяш с прасецa? Виждам в темата за Менюто ви днес здравословно се храниш ами какво тренираш?бягане етц?
Аз много обичам да карам колело, но някъде четох че от него се развивал прасец, за скачането на важе също...
Иначе сега се опитвам да се храня по-здравословно да го забързам малко тоя метаболизъм лоол. Но вчера сутринта забравих че не съм яла нормално сутрин от 2месеца, направих си малко мюсли и след 3-4 хапки така се подух чее :хх
Днеска ядох ябълка с една чаена лъжичка мед и май ще експлодирам.
Иначе ledenakrasota, мерси![]()