- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще напълнея ли ако....
ох, виж не се заяждам или нещо такова.Не искам да звучи така. Но ти буквално си паника и това едва ли не умножава страховете ти. Просто си вредиш сама, а няма нищо страшно в нормалното хранене. Нямам предвид манджите.
Не можеш да имаш непроменливо тегло. И да успееш с наложилия се режим ефектът ще бъде лош за теб след време или когато станеш баба. То си е неизбежно. Трябва да се грижим за тялото си, но правилно. Достатъчно си стресиралa организма си. Решението си е твое. Никой нищо не може да ти каже. Но...
...виж видеото, към което те насочих. Можеш да правиш само първата 10 мит. част и упр. за корем и крака. Не е изнасилване като спортуване и е поносимо за хора, които не спортуват.
2. Виж тибетската диета. Това, дори не е глад. Примерното меню е осъществимо. Правила съм го. Свалила съм и съм задържала. Това е едно нормално хранене, дори за лятото. Не е сложно като изпълнение.![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 07-07-2012 на 22:07
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ