- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще напълнея ли ако....
Ако не искаш да напълнееш.. а дори да отслабнеш: най-правилно 4-5 пъти на ден по малкоИначе ако се храниш ВСЕКИ ден по веднъж - няма да напълнееш, но в момента, в който кривнеш.. макар и малко... свят ще ти се завие като се качиш на кантара
![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Не мога да ти кажа дали ще напълнееш така, но поне на мен не ми изглежда полезно това, което го правиш. И аз с опитвам да отслабна и то с доста кг. Аз ваканцията по принцип спя до обед и т.е. не закусвам, обядвам сандвичи да кажем, после ако огладнея следобед 1 ябълка или краставичка/1-2 домата . Ние вечеряме късно, от 21:30 по-рано да сме сядали не помня, обикновено 22-23:00 ... Капризна съм към манджи и не винаги вечерям каквото семейството ми яде, за съжаление, затова все ми приготвят някаква "по-специална" храна. Такъв ми е д/г режима... Не знам дали бих могла да свикна на често хранене. То си е до човека, както си настроиш организма, така, но нз, аз не бих издържала само веднъж на ден да се храняА и в тия жеги и без да се храниш редовно и нормално ще вземе да ти стане нещо, а и тялото трябва да получава енергия не само 1 път на ден. Наитина както казаха някои, може организма ти да започне да се презапасява и да натрупва мазнини, точно както става ако като свършиш една диета и после отново се върнеш към нездравословния начин на живот - организмът си прави резерв, в случай че пак решиш да го мъчиш с диета. Не си брой калориите, а откъде ги получаваш. Абе, май не ти помогнах много, но дано да не е било съвсем излишно
П.П.: Ако огранича въглехидратите и увелича движението ще принудя организма ми да си набавя енергия от 2рия източник, след въглехидратите - мазнините, нали така??? Т.е. това е начина да отслабнеш, така ли излиза???