.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от Ягодка Виж мнението
    Здравейте! На една приятелка казах, че имам гадже Говорихме много, тя все му искаше Фейсбука, а аз й казах, че сме заедно от скоро и му го нямам Малко тъпа лъжа.. но ще ми дадете ли съвет какво да правя? Просто всички около мен си имат гаджета, а мен ме третират като бебе, защото нямам и ми казват, че ако продължавам така никога няма да имам Какво да правя? Или как да си намеря? Проблем е, че нямам много приятели! Имам 1-2, с които да изляза. С едната приятелка ходим в парка и се мотаем - общо взето забавно Понякога тя ме запознава с момчета от нейното училище, но те всички са едни..., а пък и си падам малко срамежлива Какво да направя?

Моля без тъпи коментари от сорта на "Няма ние да ти търсим гадже!", "Отивай навън, а не стой пред компютъра да мързелуваш" или "Не си ли още малка за гаджета?! Изживей си детството бе дете!" и т.н. Ето ви отговор на тези въпроси:
    1-ви въпрос - Трябва ми съвет няма нужда да ми търсите!
    2-ри въпрос - Като отида навън да не съм някоя к*рва, че да ходя и да се бутам при момчетата...
    3-ти въпрос - Не, не съм! Все си мислите, че вие като сте били малки и като сте си хващали гаджетата на 18 се мислите за много зрели.. извинете, обаче в момента всяко едно момиче/момче е с гадже и просто ти е тъпо и смущаващо да нямаш при кой да отидеш! Помогнете!
    Ако някой 18 годишен тръгне с 13-годишна, то той трябва да е пълен олигофрен. Това е първото. Второто е, че е подсъдимо и ще му стои гъза зад решетките. И все пак трябва да си олигофрен. И педофил, за да го направиш.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Поправи грешките, които си допуснала. Тъпо си постъпила. А и се комплексираш за глупости - за всичко си има време. Недей бърза.

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от Amore Mio Виж мнението
    за всичко си има време.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Не се обиждай, ама много се дразня на такива лигли като теб, честно.
    И кво ще правиш, като си имаш гадже? Просто ще се води, че си имаш и, че си като другите, тва ли? Ще се държите за ръчичка, ще се целувате по бузките и ще скъсате след 2 седмици. 'Щото е модерно.
    Хората създават връзки, когато намерят човек, към който имат истински чувства и високи намерения. Когато го опознаят добре, харесат го по всеки начин, убедят се, че могат да имат стойностни отношения с него и разбира се, са привличени от него сексуално.
    Ти си още малка и не вярвам на 12-13 да можеш да изпитваш истински чувства или да тръгнеш да правиш секс (не дай боже, ама и такива ги има.)
    Да си търсиш гадже, само защото всички останали си имат е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПО И СМЕШНО.
    И к'во като си имат? Тва не означава, че и ти няма да си намериш. Просто твоето време още не е дошло.
    Търси правилния човек, общувай, няма да ти падне от небето. И не тръгвай с първия срещнат, без да го опознаеш, защото на края можеш и да останеш сериозно наранена или покрай теб да мине наистина правилния човек, ама ти да си с неправилния и да го изпуснеш.
    Може леко грубо да съм ти отговорила, ама разсъждаваш като малко дете, каквото си си.
    Ае успех

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си