.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Cool Да я късам ли ?

Добро утро. Историята ми започна от преди 29 дни. Намерих си приятелка. Тя е по-малка от мен. Нещата станаха, всичко потръгна 6+. Разбрах, че тя няма да стои в моя град (за лятото), а ще ходи в един съседен за 4 дни в седмицата и ще си идва за по 3 дни. Кофти, но го преживях. В сег.вр. не сме се виждали вече към седмица и нещо, днес можем да се видим, а вдруги ден заминавам за село. Тръпката започна да се губи, започнах да се оглеждам за други момичета, а нея започнах да я приемам като даденост. Тя е готина, но не мисля, че е за мен. Нейния акъл го имах преди години. Искам някоя на моята възраст, развита, която да е с моите интереси. Да я късам ли ? Веднага ще ми отговорите "да, бива ли да задаваш такива въпроси". Много я харесвам, но я няма тръпката и желанието да излезем. Пък и малко ще стане кофти да я скъсам, когато правим месец, все пак уважавам личните чувства.. Как да го направя ?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На колко сте?

Късай я. Не искаш да си с нея, няма я тръпката, дрън дрън - все причини, поради които да я скъсаш. Това че правите един месец не означава нищо. Как да го направиш? Сядаш с нея и И го заявяваш в прав текст, без увъртания.

Аз 16, тя ще става на 15, но по принцип си падам по момичета на моите години или по-големи. Кофти ми е за чувствата й, но ще гледам максимално гладко да й го кажа.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Казваш й го, но не директно, че да не я нараниш ... Много. Тъй като , каквото и да й кажеш, все ще я заболи. Та, иначе няма смисъл да задаваш подобен въпрос - няма тръпка, няма желание: все неща, които показват, че трудно би се получило нещо.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Хах .. като не ти е удобна за кво изобщо си тръгнал с нея.. Щом не ти отговаря на приоритетите е било адски тъпо от твоя страна изобщо да тръгнете.
    Зарежи я .. тя не заслужава такъв като теб. Това, че момичето не може да е 24/7 с теб на теб не ти харесва и това означава, че изобщо не си имал по-сериозни намерения към нея..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Всъщност имах, но до някаква степен и до преди да се случат някои неща. Даже обмислях тези 3 месеца да ги преглътна и като си дойде пак да сме си заедно, но има някои фактори. Как да ти кажа.. Отначалото не я бях опознал толкова и направо бях светило над нея. В последствия аз разбрах какъв й е характера, а тя започна да се привързва към мен. Двамата сме тръгнали в различни посоки.

Така си проличава дали си сериозен.Но ти си решаваш дали да прекратиш връзката ви
    Лесно се отказваш.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Повече от фен Аватара на mechone
    Няма тръпка? Тогава няма смисъл да сте заедно. Защо трябва да й даваш напразни надежди?

Не, не се отказвам лесно. Има ли смисъл да не прекратявам връзка, след като няма тръпка и чувство? Тя да не ми е жена, че да се отказвам лесно.

п.п скъсах я.

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    п.п скъсах я.
    Какво каза тя, как реагира?

Нараних я, нямаше как, аз също се почувствах кофти, после на скайпа като ми писа мисля, че е плакала, защото е доста привързана към мен, казах й, че в тоя град, в който е може връзките й повече да вървят, а тя отговори "не искам".

Ще ме преодолее

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Да бе, лесно е да кажеш "Нищо и няма, ще и мине..", ама не се ли замисляш какво и е? Въобще не е толкова леко да преодолееш някого, за който си мислел, че има чувства към теб и те желае. Като ти се случи не пускай теми само "Обичам я, не мога без нея"...

Няма накъде да бяга. Кофти, но факт. Такъв е животът. Стана ми кофти за момичето, но пък щом не я обичаш, е по-добре и за нея, и за теб, да си вървите по пътя и да си намерите други.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Лион,Моля те.. Разбирам какво й е, не ми се прави на остроумен/а! В "ще й мине" не съм дал някакъв срок, ок ? Ще гледам да я избягвам, за да ме забрави... Айде моля ви се, че и вие станахте големите майстори..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не се правя на остроумнА, влизам и в положението. Знам какво е, неприятно е, не минава бързо.. Просто "Ще и мине" ми звучи толкова.. егоестично някак си.. На теб ти е добре - нея я боли.. Но коя съм аз да ти се бъркам..

Голям фен Аватара на magita
    оф айде за 1 месец колко ще се привърже... Не е като с години да са ходили...
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Banned Мега фен
    ^ има хора,които се привързват доста бързо.. аз съм един от тях най вече откъм приятели и не е мн лесно ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Няма значение. Хората се развеждат с по 2 деца пък се преживяват, а момиче на 15 с целия живот пред нея и никакви отговорности няма да преживее едномесечна връзка. Друг път. Давам и половин месец и и е минало. На всеки му се е случвало да го скъсат, а и да не говорим, че в тази възраст още повечето нямат изградени критерии за това какво търсят у половинката та въобще не бих се хванала да го съдя, че си я е харесал, а после е изстинал. Случват се такива неща в живота.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Всичко е до това дали си чувствителен. Аз съм и мога да се привържа и за седмица.. Има хора обаче, които не са толкова доверчиви, чувствителни и етц, на които им трябва изключително много време, за да допуснат човек до себе си и да се влюбят, или да започнат да държат на него. Приятелката ти (вече бивша..), очевидно е от по-чувствителните.

anonymous708973
    Guest
    По-добре, че не сте се тормозили още месеци.
    Обаче... смешно е 16-годишно момче да каже "Нейния акъл го имах преди години", говорейки по адрес на почти 15-годишно момиче. Зрял, зрял, ама... моля ти се, всички ги знаем 16-годишните момчета колко са зрели. Далеч не си цвете за мирисане, щом за 29 дни вече се оглеждаш за други. Твоя си е и грешката, че не си я опознал преди да тръгнете. Да ти е за урок.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Твоя си е и грешката, че не си я опознал преди да тръгнете.
    Мда. На мен ми се струва, че просто си я забърсал от немайкъде. Тръпката не изчезва след месец, освен ако първоначално не я е имало и само си се заблуждавал.

anonymous708973
    Guest
    Да бе, да му таковам мамата, защо тръгвате на 2-рата седмица след запознанството? Тъпо е. Като за начало, не се познавате. Пък и ... къде е заигравката в цялата работа :д

Има заигравка като цяло. Нещата тръгнаха като лятна свалка, знаете как е. Пък и имаше едно друго момче, затова гледах да я спечеля. Ето откъде ми идва 'грешката'. Относно това тя как разсъждава.. Не можеш да говориш така :} Нито познаваш мен, нито нея, че да съдиш хората по форума. Изразих мнение, което не го мисля само аз (когато сме в компания например). Не мисли доста трезво. Пък и не ми хареса, че се напи, и то 2 пъти. Грозна гледка е. 1-ния път на рожденния си ден, ок - разбирам го, после да пробвала. Какво да кажа.. Тръпката си я имаше,но.. Факти Някои хора може да не мислят като мен, но за да стане "сериозна" връзката ни, както вие казахте, трябва да има чувства, а за да се зародят тези чувства, трябва да има време(поне в 1-вия месец), в което време ще могат да се случат нещата, а после ако беше станало както е сега - да не се виждаме, щях по някакъв начин да не искам да я пускам да си отиде или нещо от сорта, защото някое чувство или мисъл за нея ще ме държи и ще се боря за нея. Това го нямаше. Смисълът във връзката ни я нямаше също.

п.п. ще помоля розовата пантера да не слага всички момчета под един знаменател "всички ги знаем 16-годишните момчета колко са зрели"

Благодаря за мненията, ако има критики към мисълта ми - да се чуват
    Последно редактирано от Anonyss : 07-06-2012 на 17:32

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Добре, връщам си думите назад. Да се напие и то ДВА пъти?! Боже... А даже няма още 15..

Супер фен Аватара на fenasf
    Да.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си