Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
Аз също се вписвам в графа "скептици" и за мен щастието е много краткотрайно и преходно понятие.
Не знам на колко си, но всеки човек преживява една, две или повече трагедии в живота си. (друг е въпроса кой какво разбира под трагедия де .. ) и съоптветно биха го накарали да стане по - предпазлив относно радостта. Като добавим разочарованията, които са в пъти повече от хубавите моменти .. няма как да се радваш на розичките в някой парк. (примерно)
Хубаво е, че имаш положителна нагласа, но тя си е лично твоя и надали ще успееш да "заразиш" някой с нея.
Има си и хора, които просто не виждат по далече от носа си и за тях тяхната гледна точка е единствена.
Според мен е безмислено да се мъчиш да променяш вижданията/ нагласата на някой.

Ако през цялото време седиш и се притесняваш за нероден Петко, защото Слави се е родил някога си (не се заяждам, и на мен ми се случва) ще си изкараш живота доста тягостно. Животът е прекалено кратък. Радвай му се, доколкото е възможно. За да можеш да преживееш невероятно тежките моменти, трябва от преди това да си се заредила със сила, с хубави неща.