Аз сам на 14г. сега влезнах в гимназия. Имам проблем ... миналата година септември започнах да се водя в една компания ... от там си харесах едно момче , което е с 2 години по-голямо от мен. Нямаше нищо между нас, но мен ме хвана страх да не разбере, че го харесвам понеже взеха много хора да научават за моите чуства към него. Впоследствие тои разбра и после и аз му признах чуствата си очи в очи ... той нищо не ми отговори просто мълча и ме гледа. След месец започна да ме търси стахме много добри приятели и аз наистина го чуствам вече много близак. Но понякога той не ме търсеше като приятелка ами ми разказваше проблемите си и ми говореше за пари и аз винаги му помагам, когато загази с пари или нещо друго. Вече незнам как да се чуствам. Моите чуства кам него понякога са все така силни, но понякога ги няма ;ххх Понеже мен ме е страх да не си помисли нещо лошо за мен или че му досаждам винаги чакам той да ме потарси първи. Вече незнам каво да правя?? Имам нужда някой да ми даде съвет и се надявам да го намеря тук... може би имам шанс с него, но незнам дали да се възползвам??
П.С. : Той учи в училището, кадето майка ми е учителка и тя много го мрази----> следователно и тя ми въздейства някакси. Извинявам се за допуснатите грешки.. ПОМОЩ?!?!!?