.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Голям фен Аватара на slimbo

Въпрос към момчетата.......

Как бихте искали да изглежда момичето ви на първата среща??? / Сори , ако има друга такава тема /

Нормално.

Цитирай Първоначално написано от Marseille Виж мнението
    Нормално.
    Кво значи нормално.........................

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Кво значи нормално.........................

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Предполагам чиста, спретната и облечена нормално.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на draid
    Нормално значи, нормално. Както се обличат 90% от хората.

Мхм ок само, че всички се обличат различно така, че нормално за всички е различно затова моля уточнявайте се

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Мхм ок само, че всички се обличат различно така, че нормално за всички е различно затова моля уточнявайте се
    Нормално - така както се облича в ежедневието си. Аз го разбирам така.

Град
    София
    Дънки и потник. Лека рокля. Поличка и потник. Де да знам как да обясня нормално. Да не мяза на к*рва или кифла, дива металистка и това е. Поне за първото впечатление пък нататък тъй и тъй няма какво да се криеш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Дънки и потник. Лека рокля. Поличка и потник. Де да знам как да обясня нормално. Да не мяза на к*рва или кифла, дива металистка и това е. Поне за първото впечатление пък нататък тъй и тъй няма какво да се криеш.
    А кво мислиш за гангстерките

Град
    София
    Не съм сигурна кое точно е гангстерка? Смъкнати дънки и потник + кецове ли? Или другия вид с високите черни гуменки, тесните дънки и плочките на корема?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Не съм сигурна кое точно е гангстерка? Смъкнати дънки и потник + кецове ли? Или другия вид с високите черни гуменки, тесните дънки и плочките на корема?

Еми от west и потника е заменен с широка тениска....... и често има кърпа на главата или шапка

Я да се уточня и аз ...... Падам си гангстерка както и да звучи обаче не мисля , че това трябва да е видът ми за 1-ва среща , а досега все така се случва , че подминаваме 1-вата среща и направо на старта та аз май сам си много босичко в тия неща даже не знам трябва ли да се гримирам или не HELPPPPPPPPPPPP

Град
    София
    Ами силно зависи от момчето в крайна сметка. Ако и той си пада по този стил, ще му харесаш супер много. Като цяло повечето момчета най-общо харесват да си женствена. Тъй че няма лошо в гангстерската визия, стига да не е прекалено мъжкаранска. Ако не си се гримирала досега, по-добре не се захващай насериозно, защото може да не се получи много, а и да си естествена печели много точки. Гланц, спирала и толкоз.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Ами силно зависи от момчето в крайна сметка. Ако и той си пада по този стил, ще му харесаш супер много. Като цяло повечето момчета най-общо харесват да си женствена. Тъй че няма лошо в гангстерската визия, стига да не е прекалено мъжкаранска. Ако не си се гримирала досега, по-добре не се захващай насериозно, защото може да не се получи много, а и да си естествена печели много точки. Гланц, спирала и толкоз.
    гримирала съм се но не съм фен , а и правя много готини гримове и прически , но както и да е.......,а дали ще е много , ако съм със семпал грим и готина рокличка...... не , че нещо ама искам да съчетая гангста и женственост,което ме обърква

Град
    София
    Ами според мен ще е идеално така.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Ами според мен ще е идеално така.
    Мерси

А да и да използвам темата я кажете как се действа с момче , което се прави на труднодостъпно с момиче знам ама ся още не сам обърнала резбата

Да не се прави на няква квато не е . Да се държи отпуснато и естествено. Като цяло добре да изглежда, но да не прекалява, щото така момчето ще спече още повече.

а ако направиш комплимент за очите на едно момче и то не схване и после ти каже че не харесва кафяви а ти си с такива и после кажеш готина тениска а той нищо то тва трябва да значи че не се интересува със сигурност или е мноооого тъп ама май е 1-вото

Значи за мен идеалният вид за първа среща е момиче с тениска (нормална, не супер широка), тесни дънки, и шарени кецове Converse. Този вид всеки път ме хваща много мощно! Също така малко черна очна линия да подчертае очите! И не е важно какви комплименти му правиш, просто се постарай да му кажеш нещо с което да те запомни. Бъди искрена и кажи какво наистина ти харесва в него ^^ Късмет!

Banned Мега фен
    а ако направиш комплимент за очите на едно момче и то не схване и после ти каже че не харесва кафяви а ти си с такива и после кажеш готина тениска а той нищо то тва трябва да значи че не се интересува със сигурност или е мноооого тъп ама май е 1-вото
    махни това ,,със сигурност,,

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    махни това ,,със сигурност,,
    що, вярно че няма нищо сигурно ама........
    Последно редактирано от slimbo : 07-08-2012 на 16:04

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Съвсем нормално облечена като за момиче. Може би хубаво за мен облекло е дънки с тениска или потник и най-обикновени кецове да кажем. Претенции за коса нямам, само да не е някаква рошава. Все пак говорим за нормален вид. Не изисквам много и грим Btw - естественото си е най-добре. Но ако иска - да слага..
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Само да вметна че като чуя "момиче" и "гангстерска визия" едно че е смешно, второ че е признак за незрялост. Никое момче няма да те вземе на сериозно, може би ще изчака да ти мине пубертета и ще се пробва пак. Същото важи и за така наречените "емота". Пубертетски истории.

Една жена трябва да има приличен, секси стил, не да ходи с размъкнати дънки, или купища грим с черни сенки под очите. Нали не искаш да те приемат за момче?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си