- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Скачане на въже
От няколко дена скачам на въже, по 250-300 скока, след което съм направо разглобен и се потя обилно. Ще има ли някаква промяна в тялото, понеже малко искам да се стегна, и ако да - кои части най-много се натоварват? Мускулна треска имам само на краката, и по-лека около раменете ... :S
ще добиеш пъргавниа в краката, заради която всички, които тренират бойни спортове, рипат на въжето, и аз съм скачал, като съм тренирал такова. Натоварват ти се краката, най вече прасците. Ама за какво ти е на теб точно това, бе, насе, най много да свалиш кила така, тренирай нещо по - силово, прави лицеви, ала бала, иди на някой лост![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
E, и кила да сваля пак е нещо, сега съм 62-62, искам да стана 57-58 ... нямам воля да тренирам силови неща, пък и така рискувам да се превърна в напомпена мутра![]()
Скачането на въже си е кардио тренировка и се горят много калории при него. За мускули не го виждам като особено приложимо.
не, корем може и да стегнеш, ама гърдите не. Ти колко си висок, че искаш да си под 60 кила бе, насе?![]()
е да, ама не е готино да си с такива мерки за момче, за 1 и 75 едно 65 - 70 кила са ти добре, ако искаш да не си някакъв мускулест, ми с нормално телосложение, недей, че поднорменото не е и здравословно. Тичай, прави лицеви, коремни, лостове, такива неща. Въжето тези неща не го изключват. Аз съм 1 и 80 и съм 75 кила и искам още малко да кача, ти искаш да сваляш. Здравословното е да си между 60 и 70 - 73 кила за теб, добре си си, ако не искаш да ставаш много голям, сега![]()
Боксьорите много скачат на въже. Някои хора с насмешка гледат на него, но просто са тъпи.
Моето е с брояч. На ден прави по 1000. Работи за корем, дупе, крака като тичането.![]()
Лицевите за какво бяха? Не са ли за гърди или ръце?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз трябва да започна да правя коремни, че да направя малко фаянс...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
и гранитогресаз вече не правя коремните на пода, а висящ на лоста с прави крака и коремни възлизанищ, много лесно ми стана на пода. Вече 3 години лост, все пак
![]()
![]()
Готино е, преди бях 74 и се чувствах като шопарсега свалих 10-12 килца благодарение на едно вълшебно средство, и всички започнаха да ми казват, че съм перфектен ... без мама и баба де, според които вече не приличам на мъж, а да фино девойче
ма те от страх да не хвана анорексия
![]()
Аз първо да налепя фаянса, па после ще мисля за гранитогрес...
Мишинка
BrainDamage
и като си обръсне краката, най - много да си хване някое момченце![]()
![]()
Краката ги не пипам!
Мишинка
BrainDamage
похвално![]()
повечето девойки не стават за нищо, за съжаление. Хубаво, че има и читави още. Как може да им харесва мъжът им да е по - гладък от тях, не мога да разбера![]()
![]()
Ако сте някакви маймунски рунтавели в краката...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
мъжът си е мъж, той си е по природа космат.![]()
е ти жена ли си![]()
![]()
Момче съмвсе пак всеки си има вкусове де
![]()
На мен ми е гадно като видя някой в автобуса с гладко обръснати крака... :/
Мишинка
BrainDamage