.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    подкрепям
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    бракът, както каза шадоу, е логичното продължение на една наистина сериозна и стабилна връзка. Ама тия разни сметкаджийски простотии хич не ги харесвам.
    Някои търсят голямата любов, други искат да си вържат гащите... Нали знаеш, едни му викат така, други така. Няма лошо нито в едното, нито в другото. Няма нужда да се квалифицираме, нали?

никой не квалифицира, и ти си права. Просто на мен лично ми се вижда жалко да се ожениш за някой, щото, примерно, баща му има 2 крави и 5 телета (на времето), той кара еди каква си кола или има апартамент

Мега фен Аватара на babity
    И аз го намирам за нелепо. Но ако беше чел внимателно, може би щеше да забележиш, че аз искам децата ми да са изгледани, никъде не споменах себе си, защото не съм прекалено горделива за да се превърна в нечия вещ. Та... той нека гледа децата, за себе си, все ще се справя някакси.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    И аз го намирам за нелепо. Но ако беше чел внимателно, може би щеше да забележиш, че аз искам децата ми да са изгледани, никъде не споменах себе си, защото не съм прекалено горделива за да се превърна в нечия вещ. Та... той нека гледа децата, за себе си, все ще се справя някакси.
    прочетох го внимателно. Коментарът ми беше относно квалификациите

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Не бих се омъжила. Даже не вярвам любовта или че ще дойде момент, в който ще съм готова да прекарам остатъка от живота си само с един човек дори без брак. Има толкова различни хора, които бих могла да опозная, толкова различни неща, които ще мога да изживея. Да съм само с един човек ми се вижда като ограничение и рутина. За някакъв определен период от време бих живяла с приятеля си, но просто за да видя какво е. Нямам иначе такава потребност.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от horacio Виж мнението
    LadyDi, от колко време сте заедно с мъжО ти?
    От колко време сме женени или от колко време сме заедно по принцип?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не мисля,че достоверността на по-горните отговори е особено голяма...Понякога желанието и реалността се разминават,а редица обстоятелства променят,както живота ти,така и разбиранията ти.Т.е и най-големите романтици могат да се окажат вечни ергени или стари моми,а най-върлите бракоотрицатели да имат щастлив "законен" семеен живот...
    Накратко,искам да кажа,че това,което мислите сега,може да се промени след 5 години,5 месеца,дори и след 5 часа...Затова не мисля,че има смисъл да се мисли толкова рано за тези неща.Те стават неочаквано,не с планове за 2,5 или 10 години напред...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Не бих се омъжила, нямам нужда. За мен една връзка може да бъде истинска и силна и без подпис. Ако искаме да сме си заедно, ще бъдем и без брак, той е отживелица.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Е, зависи колко се глезотиш за рокли, пръстени, кетъринг фирми, място и тн. С малко желание всичко може да си го нагодиш хем да ти е хубаво, хем да не ти излезе през носа. При мен едва ли ще са повече от 50 човека, че и толкова са ми множко.
    Само че на сватба не се канят само приятели, а и родители.
    В моя случай, ако поканя само семейството на брата на баща ми и брата на майка ми, стават 14 човека + 2 чифта родители + младоженци. Да не забравяме и поне 4-5 баби и дядовци и адски близки братовчеди на майка ми с техните половинки и деца.
    Бая хора са, няма как да минеш с 50.

По темата: Да, бих се омъжила и не вярвам в тия бунтарски истории в стил "Кому е нужен бракът?".
    Аз ще си го чувствам по-различно, за мен ще си го правя. И ще искам да почерпя приятелите и роднините си по случай едно от най-важните решения в живота си. Пък и да кажеш "съпругът ми" е далеч по-готино от "приятеля ми", особено ако съм 30+

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В нашия случай сме моите родители и неговите + приятелите ни. Не съм на мнение, че е задължително човек да кани цялата рода. Голяма част от моите роднини съм виждала 2-3 пъти въобще. Не виждам смисъл да са с мен на сватбата ми, само колкото да ги нахраня. Не ги чувствам близки. Иначе то е ясно, че няма да минем с 200лв., но не вярвам и че ще се разорим със скромна сватбичка на специално за нас място.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    В нашия случай сме моите родители и неговите + приятелите ни. Не съм на мнение, че е задължително човек да кани цялата рода. Голяма част от моите роднини съм виждала 2-3 пъти въобще. Не виждам смисъл да са с мен на сватбата ми, само колкото да ги нахраня. Не ги чувствам близки. Иначе то е ясно, че няма да минем с 200лв., но не вярвам и че ще се разорим със скромна сватбичка на специално за нас място.
    Честно казано, броят на гостите зависи от това кой плаща за сватбата. Ако си я плащате вие двамата с момчето, ще си поканите само най-близките и тези, с които искате да споделите деня.
    Ако обаче плащат мамите и татковците, ще трябва да се съобразите и с техните желания и кого те искат да поканят.
    На нашата сватба, нашите общи приятели, най-близките ни хора бяха около 25-30 човека. Смятай до 150 за какво си говорим.

Град
    София
    ^ О, убедена съм, че ние ще си плащаме. А и да си призная, бих се чувствала в пъти по-комфортно и с по-малко притеснения, ако съм заобиколена само от близки хора, с които съм спокойна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    При нас родителите искаха да платят. И дума не можеше да се издума да си поемем сватбата сами. Ние си направихме всичко както го искаме - и тържеството, и дрехите, и ритуалите, всичко. Те се уговаряха помежду си и поеха разходите. И естествено, добавиха своите гости към списъка. Не съжалявам, че бяха толкова хора - колкото повече, толкова по-весело

Град
    София
    Важното е, че сте заедно и сте си изкарали хубаво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само че на сватба не се канят само приятели, а и родители.
    В моя случай, ако поканя само семейството на брата на баща ми и брата на майка ми, стават 14 човека + 2 чифта родители + младоженци. Да не забравяме и поне 4-5 баби и дядовци и адски близки братовчеди на майка ми с техните половинки и деца.
    Бая хора са, няма как да минеш с 50.
    В твоя случай може и така да е, обаче при всеки нещата стоят различно. Аз нямам баби дядовци, нито пък той. Майка ми няма братя и сестри, баща ми има сестра близначка, която пък има 2 дъщери и една внучка. Всичките ставаме 11 заедно с неговата майка и брат. Няколко по-близки приятелчета, и това е.

П.П. Говоря хипотетично. Не съм тръгнала да се женя на 16, нито пък тая огромни надежди че с настоящия ми приятел ще се оженим и ще си народим купища челяд.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 07-09-2012 на 19:01

Супер фен Аватара на DennisCobain
    На 18-19? Определено не бих! Предпочитам първо да изградя кариера, да се установя финансово и тогава да мисля за сватби, деца и църковни камбани.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бих.

Не виждам нещо, което да ме спира. И не намирам кой знае каква разлика между брак и съжителство без брак? Единственото, което е, че едното е официално потвърдено на документи, което смятам, че си е много добре даже. Нямам намерение да минат тия години и да се омъжа за моето момче.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Не съм много наясно със законодателството, но за да ми е мирна главата бих искала брак. Не съм романтичка, за мен брака не е нищо друго, освен връзване на гащите, че татито ще си гледа челядта.
    Тва пък какво беше Евентуален развод и издръжка ли визираш?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Бих се омъжила. Да си кажем Да!, да си сложим един на друг халки, които ще ни свързват, някак си по друго ще е. Плюс това не искам детето ми да е извънбрачно, не става въпрос за издръжки и глупости, просто така. За мен си е редно след като живея с приятеля ми той да ми предложи брак, да го сключим и да си имаме детенце тогава. Явно съм традиционалист.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си