.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

Нужен ми е съвет от женска страна

Здравейте, малко над средната възраст за този форум съм, но любовта възраст не признава, а не се сещам за друго място където да мога да потърся мнения по този въпрос. Историята: с приятелката ми бяхме заедно 5 години. Напоследък животите и на двама ни станаха доста сложни - всеки със своите не-малки проблеми. Преди известно време тя поиска да се видим и да поговорим и при срещата ми сподели, че иска временно да направим пауза във връзката ни, тъй като за някои нейни проблеми, тя трябвало да се погрижи сама. Съгласих се на тази пауза и от тогава всеки изминал ден ставам все по-зле (в емоциаонален, личен и професионален план). Не знам дали някой от вас е имал щастието да срещне в половинката си всичко това, което винаги е търсил в отсрещната страна, но точно това се случи при мен - момичето-мечта с 2 думи. Представете си сега какво е чувството да изгубиш буквално "най-хубавото нещо, което ти се е случвало в живота".
    Терзанията: 1во - не съм сигурен дали при нея чувствата са все същите или дали са толкова силни както при мен (въпреки, че при редките случаи, когато сме се засичали, изглежда че все още пожара от чувства бушува, но не съм сигурен дали собствената ми надежда не ме подлъгва да мисля така). 2ро - знам, че наистина има сериозни проблеми, с които трябва да се справи, но мисълта, че съм я оставил в такъв преломен за нея момент не ми дава покой. Не знам дали беше правилно толкова лесно да се съглася с това нейно предложение. 3то- вече наистина не издържам... всеки следващ ден е все по-труден без нея и живота ми се вижда все по-безсмислен (колкото и банално да звучи дори вече я сънувам почти всяка нощ). Поисках на няколко пъти да се видим и да поговорим, но тя каза, че така само още повече се усложняват нещата. И последният проблем, за който и страшно почнах да се мразя - изгубих до някаква степен доверие в нея и започнах да ревнувам. Дори без да искам, от познати научавам къде и как е ходила да се забавлява (дискотеки, барове и т.н); по принцип знам, че хората обичат да си доукрасяват нещата и не им вярвах, но всички тези приказки малко по малко подрониха доверието ми в нея и в мен изникна въпроса "Ами ако вече ме е заменила?"
    И сега съм на кръстопът без идея какво да правя: да й се обадя ли да се видим и да поговорим; да изчакам ли мъчително до заветният момент, в който тя ще е готова отново да сме заедно; да настоявам ли отново да се съберем и да й помогна с преодоляването на проблемите...
    И се връщаме на основното в темата - от женска гледна точка, как е най-добре да постъпя. Държа да подчертая, че проблема във връзката ни, не е било еднообразие или нещо такова, че да имам нужда от "въздух" и "разнообразие".
    Благодаря ви предварително за отговорите и се извинявам за обемистият текст, но исках да е колкото се може по-ясна ситуацията.
    Последно редактирано от Proxima : 07-05-2012 на 21:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си