.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

Супер фен Аватара на Irti
    Не бих. Няма перспектива, а само главоболия. Дали ще живееш с някой или ще се ожениш за него е едно и също. Вместо да гледаш от всяко нещо да извличаш плюсове, а с това ще си набиеш само минуси.

Отделно, че като направиш дете и после майката може да се изкара самотна майка и да получава помощни, а да си живеете заедно, но никой няма да разбере и ще ти дават лесни пари.

Отделно, че сватбата е толкова набивация със средства и след години никой няма да си я спомня.

Отделно, че романтиката гърлото не храни.

Не виждам никакъв плюс.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Набивация е, ако искаш пищна сватба като американските. Аз искам скромна и семпла. С малко, но наистина близки хора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на DennisCobain
    На 18-19? Определено не бих! Предпочитам първо да изградя кариера, да се установя финансово и тогава да мисля за сватби, деца и църковни камбани.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бих.

Не виждам нещо, което да ме спира. И не намирам кой знае каква разлика между брак и съжителство без брак? Единственото, което е, че едното е официално потвърдено на документи, което смятам, че си е много добре даже. Нямам намерение да минат тия години и да се омъжа за моето момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си