.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Аборт

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ох, как обичам да слушам приказки как сте застраховани от забременяване, 'щото блестите с акъл. Сладури.

Авторе, съществува химически аборт, който може да се направи до определено време, затова задължително обсъдете всички варианти с надежден лекар и преценете кое ще е най-доброто.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на draid
    Преценете много хубаво, дали си заслужава да се прави аборт. Имайте в предвид, че такова нещо може да повлияе много негативно на приятелката ти и да се случи така, че повече да не може да има деца. Обмислете хубаво всичко.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ти си лайно. Факта че си забременил приятелката ти го доказва. Имаш ниска или никаква сексуална култура. Същото е и с останалите ти знания. А това е непростимо за един 18 годишен младеж. Мен никой не ме е оплождал, защото имам глава на раменете, но и сиво вещество, което очеизвадно ти нямаш.
    Лаптопа ми за твое сведение не е 14 инча, а 16. Колкото до съветите и полезната информация - дадох ти ги. Образовай се, преди да си го пъхаш по дупките на другите необразовани, но загорели момиченца.
    Недей се изказва и ти толкова неподготвена, че и да обиждаш така нагло. Не може да съдиш за човек по конкретен случай и това което изразяваш като мнение само говори за твоята ниска култура. А това до колко ти имаш глава на раменете, има един лаф: "Трай бабо, да те не среща мечка"

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от starzzz Виж мнението
    Значи... накратко... станал е фал и приятелката ми е забременяла. На по 18г. сме и двамата Направихме 2 теста SureCheck и двата излязоха положителни... все още е доста рано, 3-4 седмица е и утре сме на гинеколог. Въпросът ми към вас е някои знае ли за аборт с хапче и цената му?
    Деа, че сте тъпи, деа...
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Тцтц..Аман от прости хора.Не ползвате ли презерватив???Помислете за аборта.Убивате един човешки живот.Ако бяхте внимавали нямаше да сте на тоя ХАЛ...

anonymous890860
    Guest
    Не правете аборт! Абортът е убийство и то на малко и невинно същество.
    Изгледайте този филм и помислете пак:
    http://vbox7.com/play:8d037d58
    http://vbox7.com/play:dd58def5
    http://vbox7.com/play:e5b05423

Ох какво убийство та то още не прилича на човек 1 месец

Супер фен Аватара на Cloud9
    Темата не е от скоро,предполагам вече абортът е направен.Просто искам да кажа на всички,които сега го нападаха за сексуалната култура,че много хора се обявиха против сексуалното образование в училище в една друга тема. Гафът е станал и никой не е застрахован. Чукайте на дърво (или глава.зависи кое е по-здраво) и не критикувайте толкоз.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Има едни телефони за такива неща. По прозорците на трамваите ги има. Отива там и прави аборт. Нещо като помощ в такива случаи е. Дори не взимат пари.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    На мен ми се струва, че автора говори за тея хапченца дето се водят спешна контрацепция и се пият до 72 часа след рисковия полов акт... тъй че, авторе, късно е вече за тея неща. Почвайте да събирате пари с приятелката ако не ви се става родители.

Само да вметна, че има таблетки, които предизвикват аборт и по-напред в бременността (естествено не след 3ти месец), но се слагат във вагината. Не съм чувала да ги има като опция в Бг, но в Англия и САЩ ги има със сигурност. Имам позната направила аборт по тоя начин, която ми каза, че това е най-болезненото нещо, което й се е случвало и няма намерение да го прави никога повече в живота си.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си