- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- такава ли трябва да е вътрешността на вагината?
искам да ви питам нещо, коетоможе да ви се стори адски глупаво, но все пак искам да чуя мненията ви.
значи, аз съм момиче на 13 години, девствена и от съвсем скоро се задоволявам и като си вкарвам пръстче във влагалището... ама когато го вкарам цялото и усещам нещо като топче, странно е на допир, по-твърдо, голямо е колкото... нз с кво да го сравня... абе, сантиметър и половина-два в диаметър да го кажем... усещам някакво неразположение като го натисна, не е приятно... почти по средата се намира, на предната стена на влагалището...
искам да питам това нормално ли е, ще ми пречи ли занапред, щото ме притеснява, а не ми се ще да се притеснявам да глупости....
![]()
![]()
![]()
Нещо, което сме докоснали или видели веднъж и никога повече не можем да забравим, изпълващо мислите ни до такава степен, че ни довежда до лудост... това е Захира.
Паулу Коелю, "Захир"
MMMMmmm... dali ne e G-tochkata?
Нямаше да и става неприятно мисля... и аз за т'ва се сетих иначе...![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ама и аз тва си помислих, обаче как така ще е на толкова дълбоко - към 8 см? О.О нали уж била на 2-3 см навътре... и аз G-точката добре си я усещам...
Нещо, което сме докоснали или видели веднъж и никога повече не можем да забравим, изпълващо мислите ни до такава степен, че ни довежда до лудост... това е Захира.
Паулу Коелю, "Захир"
Аз знам че е на 8 брех!?! Или аз съм заблуден, или ти...![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Миличко, само да те светна, че след като си си пъхала неща на 8см дълбочина във влагалището най-вероятно си си скъсала девствената ципа...а си на 13 пфффф....Както и да е по темата не мога да си го обясня това, което го описваш, но ако наистина го има това топче и е неприятно на допир един профилактичен преглед при гинеколога няма да ти навреди.![]()
top4e? moje da e devstvena cipa
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ako e taka 6tqha da mu vikat devstveno top4e,ne devstvena cipa!Първоначално написано от my baby love
![]()
![]()
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Има само една дума ... гинеколог![]()
Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж
а може ли да е достигнала до мозака си или поне до черния дроб - ебах тия пръстиПървоначално написано от my baby love
да не на линията ти да има инчове а не сантиметри ...сега СЕРИОЗНО - не е ли по добре на доктор да отидеш за да спре да те тормози това ...от тук едва ли някой може да ти помогне тъй както чичо доктор ..заеби срама и т.н.важното е да спреш да мислиш за тва ... "топче"
Нема се пуашиш, расте ти пишка...Първоначално написано от ~≈ЗахирW
![]()
![]()
s ezik dali 6te moga da go oblija?Първоначално написано от ~≈ЗахирW
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
омфг . токоз ли не ти пускат че се стигна до такива предложенияПървоначално написано от tqnko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Г то4ката е не се притеснавай пипай по смело тва топ4е и да види6 ко става![]()
![]()
Не може да е г-точката..Тя просто не се намира там.Мисля че е нормално,и аз имам такова нещо(непомна дали съм го напипвала) ама мъжа ми го напипа вчера![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не е Ж точката- тя се намира в началото на вагината около 2-3см и представлява на допир нещо като кората на орех, не е топче както повечето си мислят. А това което си напипала е шийката на матката, абсолютно нищо ти няма, няма нужда от гинеколози, и няма нищо лошо в това, че мастурбираш по този начин опознаваш тялото си:
Маточната шийка (collum или cervix uteri) е дълга 1,5 до 2,5 см. Частта, която стърчи във влагалището се нарича portio vaginalis colli uteri. У нераждали жени тя има конична, а у раждали цилиндрична форма. По средата се намира въшният отвор на цервикалния канал. Тъй като предната влагалищна стена се прикрепя към шийката по-ниско, отколкото задната, стърчащата шийка отпред е два пъти по-къса, отколкото отзад. Вдаващата се във влагалището част на шийката е покрита със също такъв епител, с какъвто е покрито влагалището. Границата е външният отвор на цервикалния канал.
Мерси и аз много се чудех какво е това :ПП
супер инфо![]()
И аз точно се канех да постна същото инфо от Уикипедия. От известно време чета форума, но тая тема толкова ме изуми и издразни, че ме накара да се регистрирам, за да ви кажа, че сте абсолютни малоумнициКак може да съществува такава неграмотност не знам, айде от момчетата го очаквам, ама момичетата да не си познават елементарни части от анатомията е просто уникално, а тези от вас дето пратихте авторката на гинеколог може направо да се гръмнете
все едно аз да не знам кво ми представляват тестисите и да се чудя какви са тея твърди топчета... А тука гледам и че много се правят на големи ебачи, ама не знам какви ебачи са след като не знаят, че във всяка п**ка го има това нещо. Или пръстите ви са къси, или просто не сте бъркали никога
![]()
Е аз съм бъркал бре, ама така и не съм питал какво е![]()
Ма ти и да питаш, очевидно няма кой да ти каже...
Може би е G-точката и да не е свикнала на възбуда...
Marijuana - because your friends just aren't very funny...
вече гласуваха. не е г то4катаПървоначално написано от ksz
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахха забавна темичка... коментара дето някой беше написал:"споко расте ти пишка" ме уби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е това е баси и сдуханата тема чесно как успя да изчислите 8 см с линия ли сте го мерили пък и както някои спомена из темата има си гениколог да може да даде точно заключение не да питаш във форума и да се надяваш на някои да налучка какво етака и така си се отпушила намери си някои да бръкне с нещо естествено да усети и тои и ти какво е и готово :P
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!