.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

такава ли трябва да е вътрешността на вагината?

искам да ви питам нещо, коетоможе да ви се стори адски глупаво, но все пак искам да чуя мненията ви.

значи, аз съм момиче на 13 години, девствена и от съвсем скоро се задоволявам и като си вкарвам пръстче във влагалището... ама когато го вкарам цялото и усещам нещо като топче, странно е на допир, по-твърдо, голямо е колкото... нз с кво да го сравня... абе, сантиметър и половина-два в диаметър да го кажем... усещам някакво неразположение като го натисна, не е приятно... почти по средата се намира, на предната стена на влагалището...

искам да питам това нормално ли е, ще ми пречи ли занапред, щото ме притеснява, а не ми се ще да се притеснявам да глупости....
    Нещо, което сме докоснали или видели веднъж и никога повече не можем да забравим, изпълващо мислите ни до такава степен, че ни довежда до лудост... това е Захира.
    Паулу Коелю, "Захир"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    MMMMmmm... dali ne e G-tochkata?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Нямаше да и става неприятно мисля... и аз за т'ва се сетих иначе...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

ама и аз тва си помислих, обаче как така ще е на толкова дълбоко - към 8 см? О.О нали уж била на 2-3 см навътре... и аз G-точката добре си я усещам...
    Нещо, което сме докоснали или видели веднъж и никога повече не можем да забравим, изпълващо мислите ни до такава степен, че ни довежда до лудост... това е Захира.
    Паулу Коелю, "Захир"

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Аз знам че е на 8 брех!?! Или аз съм заблуден, или ти...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Миличко, само да те светна, че след като си си пъхала неща на 8см дълбочина във влагалището най-вероятно си си скъсала девствената ципа...а си на 13 пфффф....Както и да е по темата не мога да си го обясня това, което го описваш, но ако наистина го има това топче и е неприятно на допир един профилактичен преглед при гинеколога няма да ти навреди.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    top4e? moje da e devstvena cipa
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    ako e taka 6tqha da mu vikat devstveno top4e,ne devstvena cipa!

Има само една дума ... гинеколог
    Проспах си живота...ама за сметка на това с какъв мъж

Цитирай Първоначално написано от my baby love
    а може ли да е достигнала до мозака си или поне до черния дроб - ебах тия пръсти да не на линията ти да има инчове а не сантиметри ...сега СЕРИОЗНО - не е ли по добре на доктор да отидеш за да спре да те тормози това ...от тук едва ли някой може да ти помогне тъй както чичо доктор ..заеби срама и т.н.важното е да спреш да мислиш за тва ... "топче"

Re: такава ли трябва да е вътрешността на вагината?

Цитирай Първоначално написано от ~≈Захир&#87
    искам да ви питам нещо, коетоможе да ви се стори адски глупаво, но все пак искам да чуя мненията ви.

значи, аз съм момиче на 13 години, девствена и от съвсем скоро се задоволявам и като си вкарвам пръстче във влагалището... ама когато го вкарам цялото и усещам нещо като топче, странно е на допир, по-твърдо, голямо е колкото... нз с кво да го сравня... абе, сантиметър и половина-два в диаметър да го кажем... усещам някакво неразположение като го натисна, не е приятно... почти по средата се намира, на предната стена на влагалището...

искам да питам това нормално ли е, ще ми пречи ли занапред, щото ме притеснява, а не ми се ще да се притеснявам да глупости....
    Нема се пуашиш, расте ти пишка...

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС

s ezik dali 6te moga da go oblija?
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    dobri4

Цитирай Първоначално написано от tqnko

s ezik dali 6te moga da go oblija?
    омфг . токоз ли не ти пускат че се стигна до такива предложения

Г то4ката е не се притеснавай пипай по смело тва топ4е и да види6 ко става

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Не може да е г-точката..Тя просто не се намира там.Мисля че е нормално,и аз имам такова нещо(непомна дали съм го напипвала) ама мъжа ми го напипа вчера
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Не е Ж точката- тя се намира в началото на вагината около 2-3см и представлява на допир нещо като кората на орех, не е топче както повечето си мислят. А това което си напипала е шийката на матката, абсолютно нищо ти няма, няма нужда от гинеколози, и няма нищо лошо в това, че мастурбираш по този начин опознаваш тялото си:
    Маточната шийка (collum или cervix uteri) е дълга 1,5 до 2,5 см. Частта, която стърчи във влагалището се нарича portio vaginalis colli uteri. У нераждали жени тя има конична, а у раждали цилиндрична форма. По средата се намира въшният отвор на цервикалния канал. Тъй като предната влагалищна стена се прикрепя към шийката по-ниско, отколкото задната, стърчащата шийка отпред е два пъти по-къса, отколкото отзад. Вдаващата се във влагалището част на шийката е покрита със също такъв епител, с какъвто е покрито влагалището. Границата е външният отвор на цервикалния канал.

Мерси и аз много се чудех какво е това :ПП

Град
    dobri4
    супер инфо

И аз точно се канех да постна същото инфо от Уикипедия. От известно време чета форума, но тая тема толкова ме изуми и издразни, че ме накара да се регистрирам, за да ви кажа, че сте абсолютни малоумници Как може да съществува такава неграмотност не знам, айде от момчетата го очаквам, ама момичетата да не си познават елементарни части от анатомията е просто уникално, а тези от вас дето пратихте авторката на гинеколог може направо да се гръмнете все едно аз да не знам кво ми представляват тестисите и да се чудя какви са тея твърди топчета... А тука гледам и че много се правят на големи ебачи, ама не знам какви ебачи са след като не знаят, че във всяка п**ка го има това нещо. Или пръстите ви са къси, или просто не сте бъркали никога

Е аз съм бъркал бре, ама така и не съм питал какво е

Ма ти и да питаш, очевидно няма кой да ти каже...

Може би е G-точката и да не е свикнала на възбуда...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от ksz
    Може би е G-точката и да не е свикнала на възбуда...
    вече гласуваха. не е г то4ката

Голям фен Аватара на CaSsIe
    хахахахха забавна темичка... коментара дето някой беше написал:"споко расте ти пишка" ме уби

Град
    Където сваря
    е това е баси и сдуханата тема чесно как успя да изчислите 8 см с линия ли сте го мерили пък и както някои спомена из темата има си гениколог да може да даде точно заключение не да питаш във форума и да се надяваш на някои да налучка какво е така и така си се отпушила намери си някои да бръкне с нещо естествено да усети и тои и ти какво е и готово :P
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си