.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България

Може ли едно момче да се промени,заради момиче?

Мислите ли,че любовта на едно момче може да го промени в положителна насока?Много пъти съм мислела над този въпрос и винаги съм била на мнение,че отговора е не.Сега обаче съм с момче,което в миналото си е било с много момичета,сменял ги е като носни кърпички и с никоя не е издържал повече от месец.С него съм вече 3 месеца,отнася се невероятно с мен,постоянно ми казва и показва,че ме обича и т.н. Само че аз постоянно се питам дали е искрен?Или причината е,че има прекалено голям опит и знае какво иска да чуе едно момиче? Иска ми се да вярвам,че се е променил и е искрен в чувствата си към мен,но знаейки какъв е бил преди,никога няма да мога да му имам доверие.Какво мислите вие,дали е възможно да се е е променил или само се заблуждавам?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Защо си с него, след като му нямаш доверие?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Може да се е наиграл и да му е писнало от незначещи нищо хора. Не знам за любовта, но отегчението от еднодневките може да промени момче.

/Спрете с тоя коз с доверието. То се гради с времето. В началото при определени обстоятелства е нормално човек да се съмнява. Природата ни е дала и сърце, и мозък.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Спрете с тоя коз с доверието. То се гради с времето. В началото при определени обстоятелства е нормално човек да се съмнява. Природата ни е дала и сърце, и мозък.
    И аз мисля,че е необходимо време,за да започнеш да се доверяваш на някого.И съм с него,защото макар да не съм сигурна в неговите чувства - съм сигурна в моите.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Съгласна съм, че доверието се гради постепенно,но поне трябва да му вярваш малко (щом сте заедно). МММ незнам дали може да се промени, но ако му е омръзнало от несериозни връзки може и да има малка промяна. А и може да държи на теб и заради това да се промени.

Защо да не може да се промени? ; )
    И по-добре не го мисли толкова, за да не се получи ефекта на самосбъдващото се пророчество.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Хората се променят. Гледам го по себе си. Преди и аз бях нещо като приятеля ти, а сега доста съм се променила. И Сиси е права, не толкова заради човек, а заради отегчението от еднодневките.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на shmatarok
    Може да му е писнало от неангажиращи чувства, така че - що да не се е променил? Радвай се на връзката и момчето си.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Хората се променят. Гледам го по себе си. Преди и аз бях нещо като приятеля ти, а сега доста съм се променила. И Сиси е права, не толкова заради човек, а заради отегчението от еднодневките.
    Ти не беше ли момиче ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може да се промени. Примери край мен много.

Но е грешно да се всъпва във връзка с надеждата, че той ще се промени.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да, може.
    Съветът ми е да не гледаш в миналото, защото именно то няма значение при тия обстоятелства. А определено и при теб е имало нещо, което не е било от най-якото.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Да, човек може да се промени заради друг човек. ВЪпроса е - защо да го прави? Ако обичаш някого, обичаш го такЪв, какЪвто е, следователно няма нужда да го караш да се променя или да го променяш.

Град
    София
    ^Ако човекът ходи по к*рви, е доста трудно да го обичаш такъв, какъвто е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Да, човек може да се промени заради друг човек. ВЪпроса е - защо да го прави? Ако обичаш някого, обичаш го такЪв, какЪвто е, следователно няма нужда да го караш да се променя или да го променяш.
    Защото във всеки има трески за дялане.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защото във всеки има трески за дялане.
    Така е! СЪгласен сЪм, но (предполага се) трЪгваме с хора, които познаваме, следователно сме наясно с техните трески преди да трЪгнем с тях. Не може да знаеш, примерно, че даден човек е пушач, да трЪгнеш с него и да го караш да зареже цигарите. След като си го приел с този му порок, или ще се примириш, или не трЪгваш с него, или го зарязваш и си хващаш непушач.

Град
    София
    С пушенето се прави компромис. Няма да пуши в лицето ти, ще го прави на балкона или в стая, която се ползва по-малко или се проветрява добре.

С ходенето по к*рви как се прави компромис? То не е дребен недостатък или дразнещ навик като да приемеш, че си мята чорапите до дивана вместо в коша или че пуши, или че гледа мач, когато искаш да гледаш балет.

Имам чувството, че от толкова клишета вече не знаете на кой свят се намирате и не правите разлика между един случай и друг случай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^Ако човекът ходи по к*рви, е доста трудно да го обичаш такъв, какъвто е.
    Така е. Но в случая той не ходи по курви сега. Ходил е преди. Авторката би следвало да се е влюбила в това, което е той сега, а не в миналото му "Аз".
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Така е. Но в случая той не ходи по курви сега. Ходил е преди. Авторката би следвало да се е влюбила в това, което е той сега, а не в миналото му "Аз".
    Точно така. Пък и щом и доказва любовта си, държи се с нея добре, не би трябвало да има място за притеснения.
    И както казаха преди мен - доверието се гради с времето. Няма как да очакваш за три месеца и ЩРАК, да му имаш доверие на 100%, да не се притесняваш за нищо и т.н.
    Освен ако не го е познавала отпреди, което ме съмнява щом му няма доверие.

Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place
    Ти си един човек,докато ТЯ не дойде в живота ти .. друго няма да казвам!

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Може да се промени.Приятелят ми над 1000 пъти ми е казвал,че коренно се е променил заради мен (в добра насока,а и то си личи).И двамата сме се променили един заради друг.. просто от самосебеси.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Всяко събитие, приятелство, връзка в живота на човек го оформят, а понякога и променят.

В случая обаче може и да не е необходимо да се променя. Ако е бил с много жени не значи, че е женкар, просто може да е имало голям интерес към него и просто да се е възползвал (всеки би се). Обаче може и да не е харесвал толкова жените с които се е забивал, може да ги е смятал за посредствени или да се е разочаровал от тях впоследствие. Може и да стане същото с теб, но може и да не стане. Ама ако стане същото, какво толкова? Ще си намериш друг.

Принципно може, но не бива да тръгваш с някого, очаквайки той да се промени и след това да си все недоволна и да мрънкаш, когато нещата не се развият спрямо твоя план.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си