- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми савет моля!!
Начи има едно момче което горе долу ме кефи(с това имам предвит, че е много хубав и сладък, но просто е по голям) и преди няколко дни разбрах, че и той ме харесва. Той е по голям от мен с 3 години и може да го сметните за тъпо, но как да кажа не искам да ставаме гаджета просто ще ми е неловко и някакси не ми стиска. Понеже той е от селото ми и ми призна по скайпа и ми каза, че след 3 дена, когато се върна ще ми го каже в очите. И така аз си отидох на село и първо той ми писа смс, че иска да се видим и да си поговорим, но аз видях много късно смса и неможахме да се видим на саме. Дъщият ден излязохме с други приятели и той по едно време ме помоли да отидем другаде само двамата, за да си поговорим, но аз трябваше да си тръгвам, защото щяха да ми се карат, но и аз незнам вече какво ми стана тогава и го отрязах и му казах друг път. На същата вечер той ми писа и ме пита защо просто не му дам шанс да ми каже всичко в очите и в продължение на дискусията ми написа, че там кадето живея имало много по хубави момчета, които щели да ме прегръщат и целуват и след това ме блокира и днес, когато излязохме той и още негови приятели стояха много по далече от нас и когато например го погледна той веднага си мести своя поглед а иначе гледаше само в мен. И реших да поговоря с него, но незнам какво точно да му кажа и ако някои е имал подобна случка или ако се сеща нещо, което мога да му кажа много моля да пише. Благодаря ви предварително!!!Извинявам се за грешки, които съм пропуснала!
Чисто и просто незнаеш какво искаш и не си решителна![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Кво ще му казваш като не го харесваш??? Остави го да те преживее и толкова. Друг е въпроса, че той ти е признал по скайп, а не в очите..
Първо си оправи писането,пък след това мисли за гаджосване..Като гледам сигурно имаш-нямаш 13-14 години.Поне поведението ти отговаря на толкова де.Като пораснеш още на акъл,тогава мисли за момчета.Вероятно тогава няма да правиш такива тъпи изцепки,а след това да се чудиш и маеш защо момчетата правели така и еди-как си...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Виж, момиче! Време е вече да пораснеш и да знаеш самата ти какво искаш. И е време , също, да станеш решителна и уверена в своите постъпки и мисли. Няма какво да поговориш с него. Разбрал е, че не го харесваш и това е. И между другото: защо не ти стиска да си с него? Нали го харесваш? Тогава какво те спира? На колко си?