.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Хм, че защо да не яде кашкавала и сиренето, особено тези, които съдържат НАИСТИНА мляко, а не раст. мазнини, млечните продукти са много полезни. Истинските храни винаги са полезни. Маслото трябва да се употребява, а не маргарина, който се прави от Бог знае какво... А и бтв, има повече плодове, отколкото зеленчуци (дано все още няма заблудени хорица, които мислят доматите и краставиците за зеленчуци). Не можеш да отслабнеш само където искаш, а е комплексно. И според мен няма смисъл да си забраняваш някакви храни, храната не ти е враг, а и така само повече ще искаш да я хапваш. А и как да се изолира човек от тях напълно? Пък за коремни и аз съм се замисляла, но някои казват, че нямали ефект, нз и аз... Не ти помогнах май, ама sorry...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    дано все още няма заблудени хорица, които мислят доматите и краставиците за зеленчуци)
    Аз смятам,че доматите и краставиците са животински продукти смесица между смегма на пор и къртица

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Аз смятам,че доматите и краставиците са животински продукти смесица между смегма на пор и къртица
    Момченце, ще те бия :д Таман мислех да си правя салатка :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си