- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Работа
на 19 години съм, от София, точно в момента не си търся работа, щото имам много за учене.
говоря английски перфектно, разбирам руски, но не мога да го говоря, на немски знам "Цвай гугуткен" и "айнц цу цвай цу драй - дрън", мога да си кажа името на поне още 20 езика. Мога да карам кола, ама нямам книжка. Същото важи и за трактор, комбайна, фадрома и багер, но, уви, и тях нямам легално право да управлявам, така че не мога да работя нещо, което ги изисква. Както споменах, знам от много езици по малко, но само на английски мога да се оправям на работно ниво, ама нищо, другите да си ги кажа. Мога да работя нещо техническо, щото това уча, ама не съм завършил още, пък и още уча теоретичната част на електротехниката, така че, опасявам се, и това трудно ще работя точно в момента. Имам много положителни качества, чета Достоевски, Чехов, Лермонтов, Толстой, Пушкин и знам над 400 вица. Като завърша, ще бъда завършен инженер и ще мога да работя каквото си поискам по специалността, защото съм добър. Но сега, както казах, не си търся работа, щото имам много за учене.
Ей така би изглеждало моето си ви, написано по твоя начин. Мислиш ли, че някой би ме взел някъде с такова![]()
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."