Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
Благодаря ти адски много и искрени извинения, не съм чела другите въпроси и мнения, и заради това те накарах да се преповтаряш. Всъщност, аз също се бях спряла точно на тази серия, но не бях напълно убедена дали ще подейства наистина. Та, коментара ти ме подтикна да пробвам. Иначе косата си ми е нормално, но тъй като доста време я изтощавах с пресата - сега искам да възвърна здравината и блясъка й, даже ако е възможно и да стане още по-гъста. Благодаря ти отново, със сигурност ще се включвам редовно в темата.

Радвам се, че съм ти помогнала! За по-гъста коса ползвай тривитаминол, макар че не вярвам, че ще има ефект. Лично аз още не съм се престрашила да опитам, но съм чувала, че при някои хора действа. Според мен всичко е до гени. Ако косата ти не е гъста (такава е моята) мисля , че не съществува нещо, което да я сгъсти. Ако може ще ми пратиш ли снимка на косата си? И пак много благодаря, че се включи в темата ми. Надявам се скоро интересът към нея да нарасне. Дано повече потребители се заинтересуват. Задавай без притеснения въпросите си!