.
Отговор в тема
Страница 13 от 81 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2018
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%
    Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    KrisoBG ти си мой човек, на същото мнение съм като теб. Тая година ще съм зайка в СГСАГ. Догодина ако решиш да си в строителния и те приемат, чакам те =D

П.С. Не се вманиачавайте в тия курсове. Ако имате възможност да избирате между курсове и частни уроци изберете частни уроци. Плюсовете са хиляди. А попринцип за да изкарате хубав бал, не е нужно да ходите на каквито и да било. Аз тази година изкарах 33,321, което според мен си е супер, без такива неща. Само излишни разходи. Ако българският или математиката ви куцат или имате гаден учител, разбирам да ви записват, но ако сте си добре, достатъчно ви е да слушате в час и упражнения да правите е достатъчно. Ако нещо не разбирате, отивате на консултация. . Ако сте тръгнали към 91 НЕГ може и да са ви от полза, но иначе не мисля.
    Последно редактирано от weenonas : 09-03-2012 на 12:23

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    KrisoBG ти си мой човек, на същото мнение съм като теб. Тая година ще съм зайка в СГСАГ. Догодина ако решиш да си в строителния и те приемат, чакам те =D
    Поздравления, че си успяла да влезеш там! От трите гимназии, които изредих най-много ми допада НТБГ, но ще видим, още време има, пък и не се знае какво ще направя на изпитите. Ако пък така стане, че вляза в СГСАГ, поне ще знам, че един човек няма да се е опитал да ме уцели с морков хД. И непременно да споделиш как е там!!!

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят.
    Принципно (поне при мен беше така) срочната такса за Веди се равняваше на 1 месец частни уроци по БЕЛ и математика. Но разликата си личеше, защото на частните уроци имаш - индивидуално внимание, по чести уроци и в удобно за теб време, наблягане на по-слабите ти страни и допълнително развитие на силните, за разлика от курса, където се хвърчи през материала, което далеч не е приятно, индивидуалното внимание е малко, а групите са големи - все едно си на училище. Веди са добри, но частните уроци ги превъзхождат. Когато си на курс се изискват в пъти повече усилия, сравнено с когато ходиш на частни уроци, за упражнения у дома за постигането на еднакъв резултат.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Абе индивидуалните уроци повече ме устройват мен, само за мен е вниманието, показват ми грешките и не ми викат ;дд Пък и се стеснявам от чужди ученици, не знам защо..

Тежко ми става като си помисля какво ме очаква - самото училище + 2х седмично математика, 2х седмично БГ, 2х седмично китара и 2х седмично руски + (може би ;дд) някакъв спорт. Найс, а? Садец отвсякъде ;дд Е, добре, последните две са ми приятни, но яко претоварване ще има ;д

Град
    Bulgaria
    Абе индивидуалните уроци повече ме устройват мен, само за мен е вниманието, показват ми грешките и не ми викат ;дд Пък и се стеснявам от чужди ученици, не знам защо..

Тежко ми става като си помисля какво ме очаква - самото училище + 2х седмично математика, 2х седмично БГ, 2х седмично китара и 2х седмично руски + (може би ;дд) някакъв спорт. Найс, а? Садец отвсякъде ;дд Е, добре, последните три са ми приятни, но яко претоварване ще има ;д

Цитирай Първоначално написано от Bloody Red Виж мнението
    Леле.. 98% от Веди О.о Дано.. аз миналата година ходих там, тази също ще ходя..
    И аз съм се насочила към езиковите по-специално 9 ФЕГ.. Ако дадете някакви отзиви за нея ще съм ви супер благодарна!
    Ии за английския сте прави - аз от първи клас го уча в училище, ходя и на уроци и е просто безсмислено да отида в английска гимназия и 1-2 години (ако не и повече) си дъвча едно и също..

Брат ми ще е 9ти клас в 9та ФЕГ и е много доволен. През тази учебна година, която мина учеше по 20 часа Френски Език на седмица. Каза, че учителите са много опитни и наистина си разбират от работата. Също така в част от тези 20 часа му преподаваше и французойка. И общо взето той за 1 уч. година научи основата на френския език. За 1 година взе А1 и Б1 степен на език. И ако имаш конкретни въпроси питай ;Д

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%
    +1

Хей някой ще ходи ли на курсове по български и математика в "Образователни Технологии" ? :Д А между другото една приятелка на майка ми има син, който тази година беше 7 клас и тя беше проучила всички курсове и т.н. И ми каза, че най-добрите са "Веди" и тези "Образователни технологии". Искам да кажа за английските гимназии. Защо толкова негативно се натройвате към тях? Какво като сте учили толкова много години аз също вече го уча 9та година, но в английските гимназии се усъвършенстваш, но за мен по-добрия вариянт е в друга езикова гимназия, защото така след като я завършиш излизаш с 2 езика. А пък след това можеш да отидеш на курсове и за 2 месеца(ако го знаеш колкото мен) го научаваш и фактически знаеш 2 чужди езика, което е много голям +

Много благодаря за информацията ^^ Аа това, доколкото разбрах е за учителите по френски. Ами по другите предмети? Ии защо навсякъде чета, че било "наркоманско" О.о

Едит: Също хората там как са? Смисъл, знам че хора има различни, но като цяло? Понеже в мойто даскало, например, са едни кифленски истории..

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Следващия път гледай да имаш по-вярна информация.
    91 НЕГ (момичета) - 34,678 (1) , 34,642 (2)
    73 СОУ (момичета) - зависи от паралелката, но най-висок бал е бил в паралелката НЕ;АЕ;Мат - 34,250 (1) и 34,214 (2), а най-нисък в НЕ;РЕ;Мат - 33,356 (1) и 33,250 (2).
    В грешка си за 73. Това е бала за 2011/2012. За тази година е:
    73 СОУ (момичета): НЕ, АЕ, М - 34,430 (най-висок бал), НЕ, РЕ, БЕЛ - 33,786 (най-нисък бал) - първо класиране; НЕ, АЕ, М - 34,428 (най-висок бал), НЕ, РЕ, БЕЛ - 33,678 (най-нисък бал) - второ класиране.

Град
    Bulgaria
    Айде аз вече съм готова за учебната година ;д Раница, тетрадки, даже и лепящи бележки, за да запомням по-лесно, абе всичко ;д Така, че - седми клас, come at me bro

И аз така... Ѝеѝѝѝ, нямам търпение да уча биология

Абе хора я се успокойте! Какво е това притеснение от вас? Миналото лято не бях пипнала нищо, докато приятелите ми вече знаеха ' Опълченците на Шипка ' , ' На прощаване' и другите стихотворения и накрая дори ги нямаше на изпита само ако питат кой автор на кое произведение е и аз си ги научих през годината, направих си изпита..какво толкова през лятото още ще се натоварвам да се мъча. За Веди мога да ви кажа, че толкова лъжат.. Голямото учене било, всички влизали в елитни училища - не е вярно. То си зависи от детето дали учи или е несериозно! В старият ми клас едно момиче влезе там където иска, въпреки реването като си разбра оценките и как пропиляла цяла година в учене, което беше глупаво, защото за всички има училища ! Тъй, че пожелавам на всички успешна година, без притеснения и всичко ще е окей! Един съвет - преди изпита си хапнете добре и си купете едно малко шоколадче и 15 минути преди изпита ако го изядете ще ви е по-спокойно и не се наливайте с кока кола, фанта и такива, а с вода.

Цитирай Първоначално написано от ADP Виж мнението
    И аз така... Ѝеѝѝѝ, нямам търпение да уча биология
    Хаха приятно учене на червеите, буболечките, растенията, опазването на България.

Здравейте! От Пловдив съм и тази година ще бъда седми клас. Уча в ОМГ "Акад. Кирил Попов" и смятам да кандидатствам в ЕГ Пловдив с 1ви език немски. Ако някой може да ми каже какви са били баловете за там тази година, ще съм му много благодарна!

Цитирай Първоначално написано от Bloody Red Виж мнението
    Много благодаря за информацията ^^ Аа това, доколкото разбрах е за учителите по френски. Ами по другите предмети? Ии защо навсякъде чета, че било "наркоманско" О.о

Едит: Също хората там как са? Смисъл, знам че хора има различни, но като цяло? Понеже в мойто даскало, например, са едни кифленски истории..

Ами зависи на какви учители попаднеш. Луди ги има навсякъде, но има и добри учители. Всички са много взискателни и трябва да се учи. Предполагам, че знaеш, e има матура по френски след 8ми клас. И, за да минеш трябва да имаш над 3. Иначе трябва да се местиш в друго училище. Хммммм. За хората: Има си ги кифлите, надуфките, тежкарите, зубарите, но просто манталитета им е по-висок. Средата е съвсем различна. Наркоманите ги има във всяко училище, дори и в "най-елитните" ))))

П.С. - надявам се да съм помогнала
    Последно редактирано от dessybarbie : 09-06-2012 на 20:00

Цитирай Първоначално написано от BlackMask Виж мнението
    Хаха приятно учене на червеите, буболечките, растенията, опазването на България.
    Ужаст направо

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    А попринцип за да изкарате хубав бал, не е нужно да ходите на каквито и да било. Аз тази година изкарах 33,321, което според мен си е супер, без такива неща. Само излишни разходи. Ако българският или математиката ви куцат или имате гаден учител, разбирам да ви записват, но ако сте си добре, достатъчно ви е да слушате в час и упражнения да правите е достатъчно.
    Аз също мисля така.. за жалост не мога да убедя родителите си. Но при всички положения частните уроци са по-добрия вариант. На курсове става малко като в училище - много хора, суматоха.. и, както казаха преди мен, се "прехвърча" през материала.
    --------
    Тази година ще съм 7 клас, и съм се насочила към 1 ЕГ (с немски и английски) във Варна. Майка ми (учител е) почна да ме убеждава, че конкуренцията за там е голяма и без уроци няма да мина (макар че по принцип съм си сериозна ученичка, запомням в час и т.н.). Някакви мнения за гимназията, учителите, абе въобще всичко свързано с 1 ЕГ?

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от Rossita Виж мнението
    Аз също мисля така.. за жалост не мога да убедя родителите си. Но при всички положения частните уроци са по-добрия вариант. На курсове става малко като в училище - много хора, суматоха.. и, както казаха преди мен, се "прехвърча" през материала.
    --------
    Тази година ще съм 7 клас, и съм се насочила към 1 ЕГ (с немски и английски) във Варна. Майка ми (учител е) почна да ме убеждава, че конкуренцията за там е голяма и без уроци няма да мина (макар че по принцип съм си сериозна ученичка, запомням в час и т.н.). Някакви мнения за гимназията, учителите, абе въобще всичко свързано с 1 ЕГ?
    И аз съм от Варна и съм се упътила към езиковите , но от края на Август ходя на уроци във Вектор Въпреки ,че не е индивидуално всичко се обяснява и т.н..

Повече от фен Аватара на pepochko
    недейте само да си хабите времето с уроци учете и такива глупости аз само слушах в часовете и си изкарах много хубави оценки на външните (по мат 6 и 5,2 , по бел 5 и 4,8 ) а по английски за който цяла година не учих и бях точно за 3 изкарах на испита 5 и госпожата ми писа 4 в дневника ама с молив и накрая се оказа че госпожата ми по математика я била навила да ми остави 5 ся си влезнах в мгто и ся съм айляче недейте да се напрягате с хиляди курсове и глупости просто няма смисъл

Град
    Bulgaria
    Как се чувствате като знаете, че остават само 5 дни? ;д Аз се чувствам отвратително ;д

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Как се чувствате като знаете, че остават само 5 дни? ;д Аз се чувствам отвратително ;д
    Ми малко странно, защото не мога да повярвам колко бързо мина ваканцията. -.-
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Ужасно..:X На нас вече ни раздадаха учебниците и като ги погледна ми се реве ! ;// ;d

Темичката нещо умря ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си