.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Кажи кой те излъга с тия проценти, че ми стана смешно. От Веди толкова народ не е направил нищо на изпитите. Само хората от първите две групи имат мнозинство на влезли, където искат и тук таме някой човек от по-задните се е прокраднал. Но тези 98%...пробвай с 8%
    Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Една приятелка, оня ден беше на такъв изпит дето да те видят на какво ниво си ии та тя ми каза за тия проценти! Иначе и на мен не ми се вярва ама нали се сещаш, че за тия пари дето ги дават на Веди, са готови на всичко, за да ги убедят.
    Принципно (поне при мен беше така) срочната такса за Веди се равняваше на 1 месец частни уроци по БЕЛ и математика. Но разликата си личеше, защото на частните уроци имаш - индивидуално внимание, по чести уроци и в удобно за теб време, наблягане на по-слабите ти страни и допълнително развитие на силните, за разлика от курса, където се хвърчи през материала, което далеч не е приятно, индивидуалното внимание е малко, а групите са големи - все едно си на училище. Веди са добри, но частните уроци ги превъзхождат. Когато си на курс се изискват в пъти повече усилия, сравнено с когато ходиш на частни уроци, за упражнения у дома за постигането на еднакъв резултат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си