- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
^Да ._. Но нека да се изкажа ;д Чувствам се отвратително, че започваме след 2 дни. Просто искам да се събудя и да се окаже някакъв гаден сън, че е в началото на лятната ваканция още. Даа, ама не. Не искам при класа ми -.- Изнервят ме ужасно много повечето, просто са ми твърде елементарни (например аз имам голяма обща култура, знам много автори и класически филми, информация за места, митове и легенди и така нататък и това е само от книгите, и като питам някой за нещо от тези неща, отговора е - ае маняк ти нещооо..). Книги? Да бе да, да не са луди да четат книги, може по погрешка да станат по-умни О.О :О. Има и свежари, въпреки, че никой от класа ми не чете се намират и свестни хора. Не, че аз съм перфектна де - супер лесно забравям, изключвам доста често, понякога нещо ми става и се държа като някаква дето не знае къде е попаднала ;д Ужас просто ;д А просто искам да се гръмна като знам, че имам изпити и от тях зависи всичко ._.
Оф.. още малко до даскало ;х все още се чудя къде да кандидатствам. Чудя се 1 АЕГ, 2 АЕГ или 9-та Френска. Искам мнението Ви. И ще помоля ако някой знае с какви оценки се приема да каже!
И трите са добри гимназии, въпреки че за 1 АЕГ съм чувал някои негативни неща, но пък огромен плюс е това, че имат native teacher. Втора АЕГ си мислех и аз да се пробвам там, харесвам английски, но една приятелка ми светна очите, надявам се да го разбереш и ти. Ако знаеш английски език няма за какво да влизаш в английска гимназия, защото там започват от А,Б,В ... и затова е по-добре да си запишеш друг език, като основен, т.е. да кандидатстваш в друга езикова гимназия + английски, като втори език. Така ще си знаеш английски + още един чужд език. Аз така ще направя, не знам за теб, ти си прецени!
А за оценките, по-скоро баловете. За тази година до колкото прочетох аз:
I АЕГ е била с минимален бал: 32,928
II АЕГ е била с минимален бал: 32,536
и 9 ФЕГ е била с минимален бал: 31,678
Ако не знаеш, балът за езиковите се сформираше:
ОЦЕНКА ИЗПИТ БЕЛ х2 + ОЦЕНКА ИЗПИТ МАТЕМАТИКА х2 + ГОДИШНА ОЦЕНКА БЕЛ + ГОДИШНА ОЦЕНКА МАТЕМАТИКА
(мисля че така беше)
Е, това от мен.
РЕДАКЦИЯ: Само че баловете, които съм ти дал сега прочетох, че са за момчетата. Ако искаш да ги видиш, порови се и ще ги намериш.![]()
МОМЧЕ
и на мен ВЪОБЩЕ не ми се ходи на училище, мразя си класа, не мога да ги гледам ...
Дано тази година мине бързо, да ни приемат където искаме и да свършват тези мъки![]()
И аз не си понасям класа,самият им характер ме дразни.. Човек трудно може да се съсредоточи да постигне нещо , защото всички се държат ужасно !Всички госпожи имат лошо мнение за класа ,а това не е +...
Бтв има ли някой да ми каже какво мисли за езиковите във Варна ?! Аз се чудя какъв език ми се учи,но се не мога да преценя.. Баща ми е на мнение ,че Испански е най-добре,майка ми Немски..Френски..А аз си нямам на идея към кой да се насоча ..
Айде стига сте се панирали,нищо особено не е,много бързо ще ви мине годината.И ние миналата година се вълнувахме като вас.Учете,не се филмирайте много и ще успеете.Айде,баста !
Последно редактирано от bebzgirl : 09-15-2012 на 18:30
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
mai mai![]()
амии Испански или Немски, не се занимавай с Френски ;дд
believeinchelsea, за 18-то най - ниският бал за 2011/2012 е бил около 25. За паралерките с корейски и арабски. А за японския - точно 32. Английският и немският са към 30 и има 2 паралелки с френски. Там балът е 28-29. ( Доста грубо съм написала баловете, но нещата са горе - долу така c; )
Иначе ти в коя паралелка искаш да влизаш, защото и аз съм се засилила натам? :Д
Ааа аз не обичам да уча, така че гледам тази с възможно най-нисък балНо корейски и арабски...
Може да опитам с немския, ако тази година не ме домързи като миналата
![]()
1 и 2 АЕГ са отватителни училища 4 часа АЕ на ден и по 2000 думина изуст. а най -"якото" е че започвате от азбуката.
Страшно съм изморена от това училище. хора! Днес две входни, едно по Мат. и другото по География..по мат. от 13-ти ходя на уроци, а мисля, че нищо не направих, а по геогр. - не знам, пак не е много добре. Как започвам годината, ужас!