.
Отговор в тема
Страница 19 от 81 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2018
    Дано всички влезете в избраните от вас училища ! Аз искам инфо за ЕГ Иван Вазов град Пловдив имам ниски оценки по математика и се притеснявам с колко бал трябва да вляза имам ли шанс с по малко от 6 по математика хора помогнете а общежитието колко се плаща ? Понеже аз не съм от Пловдив и нямам жилище там а квартирите варират от 400 до 800 лв

А да ви попитам - на матурата по математика нали има два модула. Първият е задължителен, а вторият май е пожелание. Та, ако изявим желание да правим втория какво става? Примерно на него изкарваме шестица и тя ни повдига оценката или какво? Не съм много наясно с тези неща ...

Иначе на входното по математика имам 5 (малко съм издънила нещата с една задача), а по БЕЛ има да си ги чааакаме.

Цитирай Първоначално написано от RainyMood Виж мнението
    А да ви попитам - на матурата по математика нали има два модула. Първият е задължителен, а вторият май е пожелание. Та, ако изявим желание да правим втория какво става? Примерно на него изкарваме шестица и тя ни повдига оценката или какво? Не съм много наясно с тези неща ...

Иначе на входното по математика имам 5 (малко съм издънила нещата с една задача), а по БЕЛ има да си ги чааакаме.
    Вторият модул е ако искаш да кандидатстваш.Има си оценка на НВО(само 1 модул) и оценка за кандидатстване (тя включва и 1ви и 2ри модул).Ако имаш 6 на 2рия модул значи имаш максимален брой точки.Те се събират с точките от 1ви модул и чрез общия брой точки се пресмята оценката

Цитирай Първоначално написано от megiasas Виж мнението
    Дано всички влезете в избраните от вас училища ! Аз искам инфо за ЕГ Иван Вазов град Пловдив имам ниски оценки по математика и се притеснявам с колко бал трябва да вляза имам ли шанс с по малко от 6 по математика хора помогнете а общежитието колко се плаща ? Понеже аз не съм от Пловдив и нямам жилище там а квартирите варират от 400 до 800 лв
    Всяка година е различен балът.Тази година беше по-висок от миналата, сега може да се вдигне или да се намали.И всичко зависи от оценките.Ако имаш висока оценка по БЕЛ (над 5.50) по математика мисля че не е нужно да е 6, но пак казвам всичко зависи от бала какъв ще е тази година!

по математика имам 5, по български 4 и по литература 6

а пък за формулите нас ни караха да ги учим в 6 клас така че аз си ги знам

Добре, че училището ми е с ужасяващо занижени критерии та успявам да изкарам 6 без много зор. Аз си уча, де, но така поне успявам да си го разпределя, както за мен е най-удобно. Материалът засега е лесен, въпреки че по математика покрай фигурите трябва да се учат много неща наизуст(определения, теореми, аксиоми...)А как ви се струват новите разказвателни предмети? Кои ви харесаха и кои намразихте от самото начало?хД

Тая биология я намразих от началото. Правихме входно без преговор, а някой задачи бяха от 7 клас, а не сме учили уроците и се издъних малко. Физика и химия са ми леснички. Историята не е нов предмет, ама аз да си кажа миналата година имах 5 за годината, а на входното 6, а тези австралопитеци и палеолит не са ми сложни, но ще видим.

Повече от фен
    Обичам Биологияя !
    Иначе не съм много доволна от резултатите на входните
    Физика - 6
    Математика - 6
    Биология - 5
    История - 4
    География - 4
    Мразя историята и географията.
    Ае - 3 (яко се издъних)
    Музика - 6
    Иии за сега само тези знам .

@zizu65 Е, нормално е да си се издънила по биология, входното ви изобщо не е било уместно. Как може учител да даде входно ниво без преговор? И със задачи от 7 клас? :\

@Ramona Не са ти толкова зле оценките, все пак по един от най-важните предмети - математика, имаш 6. Горе главата и да се стягаш по АЕ. Майтап си правя де, да не се засегнеш нещо.

Аз съм доволна от моите резултати на входните.
    Математика - 5
    Български език - 5
    Литература - 6
    История - 6
    Химия - 6
    Биология - 6
    Физика - 4
    География - 5
    АЕ - 6
    Само тая физика нещо ми разваля хубавите оценки..

много ме е страх за матурите, лошо ми става чак...
    по математика ще се изложа яко..;ХХ

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от iliqn4e12 Виж мнението
    много ме е страх за матурите, лошо ми става чак...
    по математика ще се изложа яко..;ХХ
    Колко имаш на входното по мат ?

Ии да наистина трябва да се стягам по АЕ .

Цитирай Първоначално написано от megiasas Виж мнението
    Най-евтините квартири са 350, има някои доста хубави, ако имаш време да гледаш. А общежитията не знам колко са, но имай предвид, че баните и тоалетните са общи

Такаам, да си споделя входните оценки.

БЕЛ - 6
    Англ. език - 5
    Математика - 5
    Инф. техн. - 5
    История - 6
    География - 5
    Физика - 4
    Химия - 4
    Биология - 4
    Музика - 6
    Изобр. изк. - не се смейте, имахме входно и аз имам 4, защото надрасках някакви неща
    Технологии - 6
    Физ. възп. - 5 , 6

Имам 3.... поправка: четири четворки. , много петици и няколко шестици.
    Не съм голям отличник, но има и по-зле от мен.

П.С. Ако някой може да ми каже как се изчислява бала в СГСАГ, ще съм мноооооооого благодарен!
    Последно редактирано от mladostman : 10-16-2012 на 17:56 Причина: PS
    МОМЧЕ

Голям фен Аватара на black pearl
    На входните имам петици..изобщо не съм доволна,но да се похваля на контролното за формулите имам 6 !

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    На входните имам петици..изобщо не съм доволна,но да се похваля на контролното за формулите имам 6 !
    И аз имам шест ;дд Разбрах, че физиката и химията не ми се отдават ;д

И аз съм доволна от резултатите на входните
    Бел - 6
    Ае - 5
    Физика - 6
    Химия - 5
    Биология - 6
    История -6
    Музика ( нашата госпожа просто не е добре ;дд )-6
    Инф . - Не разбрах ;дд
    Физическо - 6
    География - 5
    Математика - 4 ( направо не исках да повярвам , че толкова малко изкарах , но нашата нарочно ни даде много труден тест за да се стегнемм и да учим ;ддд )

anonymous895156
    Guest
    Аз пък съм доволен от входните нива
    Математика - 6
    Български - 6
    Литература - 6
    История - 6
    География - 6
    Физика - 5
    Химия - 6
    Биология - 5
    Технологии - там съм мн. зле, особено в чертането
    Изобразително изкуство - 6
    Английски - 6
    Музика - 6

аз пък уча в езикова гимазия и имахме входно само по БЕЛ (6) и по Математика (4) ... дори по английски нямахме :d

Имам 5 на контролното по формулитее . Йупиии!
    ( И имам толкова, защото не ми стигна времето да си реша 2 задачи -,- )
    МОМЧЕ

Извинете, че ви се мешам в темата, но искам да ви попитам, защо правите контролно по История!? Аз като бях 7 клас в началото не правихме входно ниво, защото започвахме чужда история, а не българската, хаха.
    Ако имате нужда от помощ, пишете!
    Успех на изпитите и не се притеснявайте толкова, нищо особено не е, хаха!

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    По история има входно на нещата изучени в 6 клас
    Ще се съглася с Пери за изпитите, НО нека подчертая, че ако не си помръднете пръста през годината няма да ви се сторят лесни.
    На нас ни бяха казали, че ще са в формат PISA. Ако имате сборници с тези задачи по математика и упражнения по български може да се ужасите.. Така в нашето училище до последния момент бяхме наплашени, но теста се оказа доста лесен и приятен. Въпроса е да учите стабилно и да разбирате материала и всичко ще ви е ок.
    Препоръчвам да си вземете по БЕЛ и Литература, тестове на издателство Веди. Скъпи са (15лв. единият), но тестовете са доста сложни (поне на мен ми бяха сложни ). Същото така са с много страници и полезна информация. На изпита е много по-лесно, но свикнете ли с упражненията на Веди, теста ще ви се стори песен
    А и другото, което исках да кажа е - не се притеснявайте за входните, те не са важни.. Материала не е труден - ще си оправите оценките.

Мерси .. успокои ме .. аз отсега съм много така да се каже , притеснена . Обаче си права четворката вече я поправих с три шестици и ми мина тази паника за всякакви оценки . А иначе ..аз не ходя на уроци по Математика още и сама се подготвям с един сборник на Веди ( и той е 15лв.) и е невероятен . Всякакви тестове мога да изкарам с него ! Препоръчвам ви го !

Съжалявам, че и аз се включвам, но ще ви кажа, че за мен математиката в 7 клас беше най-гадна.Нататък става сложна, така че не се скатавайте, както аз направих... Ето и сега - за домашно имам няква завъртяна задача с капитал, за да си получа уравнението, и не мога да я реша а тогава си мислех, че ги знам.Отделно движение и прочее.. тези текстовите задачи е важно да ги знаете трайно.

ПП някой горе беше написал "ОТдава ми се" пише се само с у.Отдава ми се е друга дума

Голям фен Аватара на Elli *
    Ох, аз пък абсолютно НИЩО не разбирам от физиката :с
    Хем учителката не може да преподае урока ...пък и някакви термини О.О ужас просто ...
    + Учебникът е много сложен

Аз не съм решила повечето от входните нива и не са ми писали 2 бях в болница и отсъствах 2седмици!Това ми попречи малко на в уроците!

Elli * и аз съм така по физика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си