- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Тестовете са еднакви при всички. Смисъл в цяла България. Директорката ни каза, че е днес, защото не им се палело парното специално заради олимпиадата .. абе, проста работа, ама айде ;/
Хайде сега влез тук и виж 2 случайни теми от олимпиадата за 7 клас за миналата година. http://math-bg.com/?page_id=6190 Направо нямат разлика ;d А директорката ви е искала да каже, че тестовете са еднакви за всички във вашата област.![]()
Последно редактирано от dimitar., : 12-17-2012 на 17:29
Щом ти е казал така защо продължаваш да питаш, хахахах. Нормално е, ако не е 7ми към 8ми клас да се влиза без бал (ако има и свободно място, естествено), но държи приравнителен изпит. (:
Ами, всъщност не, смисъл отговорите си стоят с парола на сайта на РИО-то. ; ))
P.S. Извинете за наместването в темата.!)
На нас ни съобщиха резултатите вече .. ама не съм миналаТрябвали са ми само три точки :ДДД Имам 70
Не е много .. но съм доволна :3
Кой ви ги съобщи?
И на нас една учителка по математика ни каза някви резултати от нейната проверка.После щели да ги проверяват още два пъти...
И на мен ми каза, че имам 87 дано да е вярно и да си останат толкова и след следващите проверки.
И аз реших 23 ама надали са ни били едни и същи. Беше едно уравнение :Д Иначе и аз минах, имам 75 точки. Като г-жата ми каза резултатите щях да падна от стола :ДД
Браво на вас щом сте решили 23 мен сега ме е много яд, защото всъщност не е чак толкова трудна.
Абе да ви питам при всички ли 23 беше уравнение и Рамона нали имаш 87 т. не се ядосвай заради една задача
Не съм сигурна дали имам 87.
На нас ни ги съобщи нашата учителка след нейна проверка .. не знам кой ще ги проверява още![]()
пф аз имам 50 точки, на 2рия модул имам 11 точки. Аз си знаех, защото на 1вия модул най-лесните съм ги оплескала и така ... ама какво да се прави
оо супер имам 84 точки на олимпиадата ^^
Не се чувствай тъпо аз съм със 70 ;дд .. Ама .. какво толкова , а и честно казано всички сме се справили добре доколкото виждам
Аз лично съм доволна от представянето си и в нашия клас съм с най-висок резултат пък , здраве да е :д
Да .. в нашия клас не си дават зор .. ама .. всеки за себе си![]()
Иначе имаме по 6 часа Математика ( + сипа /който не е задължителен/ и часа на класа , който караме математика :з)
Иначе нашия най-нисък резултат е 14 точкиА задачите според мен бяха даже много лесни , аз очаквах .. :ДДД
И от какво си разочарована ?![]()
Хубавото е, че тези задачи са много по-трудни отколкото ще са на матурата.
Тоест там би трябвало да се справим по-добре ^^ ( аз, а не тези с по 80 точки )
При нас най-ниският резултат е 13.
И аз не повярвах, докато не видях бланката му с отговори (госпожата по математика ги проверяваше) и всичко беше вярно. Ние имаме 8 на седмица, от които 4 обикновена, 2 ЗИП и 2 СИП. Нищо че е СвободноИзбираемаПодготов ка - пак всички сме задължени да ходимЧестит край на света и от мен!
Извинявай , ама с 8 часа математика не 100 ми не знам колко ще имате![]()
ами в природо-математическите гимназии с прием след 4-ти клас е така
Хора, а на вас минаха ли ви класните? Аз на олимпиадата не знам колко имам, но най-високият резултат в нашия клас е 92-3 (не съм сигурна) точки. Мале.Аз моите още не ги знам. Аз мисля, че нищо не направих. Сънувала бях кошмари и много рано станах, не исках да спя.
Късмет.
Ние класно правихме , но май се изложих . Аз за пръв път се панирах за контролно и вечерта и аз като fair не спах Д: и сънувах уравнения ( да откачено е ХД) , но още не си знаем резултатите![]()