.
Отговор в тема
Страница 23 от 81 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2018
    Голям фен Аватара на Elli *
    Тестовете са еднакви при всички. Смисъл в цяла България. Директорката ни каза, че е днес, защото не им се палело парното специално заради олимпиадата .. абе, проста работа, ама айде ;/

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Тестовете са еднакви при всички. Смисъл в цяла България. Директорката ни каза, че е днес, защото не им се палело парното специално заради олимпиадата .. абе, проста работа, ама айде ;/
    Хайде сега влез тук и виж 2 случайни теми от олимпиадата за 7 клас за миналата година. http://math-bg.com/?page_id=6190 Направо нямат разлика ;d А директорката ви е искала да каже, че тестовете са еднакви за всички във вашата област.
    Последно редактирано от dimitar., : 12-17-2012 на 17:29

Цитирай Първоначално написано от believeinchelsea Виж мнението
    Питах един Инсу, който учи там и той ми каза, че е така..
    Щом ти е казал така защо продължаваш да питаш, хахахах. Нормално е, ако не е 7ми към 8ми клас да се влиза без бал (ако има и свободно място, естествено), но държи приравнителен изпит. (:

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    е то така не е честно, защото може да видиш отговорите. Мисля, че не е възможно, все пак това е Олимпиада в цяла България. Все едно изпита да е във всяко даскало в различен ден :/
    Ами, всъщност не, смисъл отговорите си стоят с парола на сайта на РИО-то. ; ))

P.S. Извинете за наместването в темата.! )

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Ау, благодаря ви много ^^
    На нас олимпиадата ни беше днес / директорката така е решила/
    Не можах да реша само 24та задача, другите ги написах :Д
    Решила си 23 ? Явно си една от малкото xd

На нас ни съобщиха резултатите вече .. ама не съм минала Трябвали са ми само три точки :ДДД Имам 70 Не е много .. но съм доволна :3

Повече от фен
    Кой ви ги съобщи?
    И на нас една учителка по математика ни каза някви резултати от нейната проверка.После щели да ги проверяват още два пъти...
    И на мен ми каза, че имам 87 дано да е вярно и да си останат толкова и след следващите проверки.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    И аз реших 23 ама надали са ни били едни и същи. Беше едно уравнение :Д Иначе и аз минах, имам 75 точки. Като г-жата ми каза резултатите щях да падна от стола :ДД

Повече от фен
    Браво на вас щом сте решили 23 мен сега ме е много яд, защото всъщност не е чак толкова трудна.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Абе да ви питам при всички ли 23 беше уравнение и Рамона нали имаш 87 т. не се ядосвай заради една задача

Повече от фен
    Не съм сигурна дали имам 87.

На нас ни ги съобщи нашата учителка след нейна проверка .. не знам кой ще ги проверява още

пф аз имам 50 точки, на 2рия модул имам 11 точки. Аз си знаех, защото на 1вия модул най-лесните съм ги оплескала и така ... ама какво да се прави

anonymous895156
    Guest
    оо супер имам 84 точки на олимпиадата ^^

Чувствам се тъпо. Аз имам 64 точки

Не се чувствай тъпо аз съм със 70 ;дд .. Ама .. какво толкова , а и честно казано всички сме се справили добре доколкото виждам
    Аз лично съм доволна от представянето си и в нашия клас съм с най-висок резултат пък , здраве да е :д

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Не се чувствай тъпо аз съм със 70 ;дд .. Ама .. какво толкова , а и честно казано всички сме се справили добре доколкото виждам
    Аз лично съм доволна от представянето си и в нашия клас съм с най-висок резултат пък , здраве да е :д
    Най-високият ви резултат е 70 точки?? При нас е 100 от 100 на едно момче, което всяко състезание е първи.. А най-ниският е 12 точки. Иначе задачите хич не бяха лесни :/
    Сега извън темата - по колко часа математика общо карате всяка седмица?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Най-високият ви резултат е 70 точки?? При нас е 100 от 100 на едно момче, което всяко състезание е първи.. А най-ниският е 12 точки. Иначе задачите хич не бяха лесни :/
    100 от 100 къв е тоя човек?

Излязоха официалните резултати имам 82. Разочарована съм.
    Вторият кръг кога ще е ?

Иначе ние имаме по 4 часа математика на седмица.

Btw: Честит край на света !
    Последно редактирано от Ramona : 12-21-2012 на 17:17

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Да .. в нашия клас не си дават зор .. ама .. всеки за себе си
    Иначе имаме по 6 часа Математика ( + сипа /който не е задължителен/ и часа на класа , който караме математика :з)
    Иначе нашия най-нисък резултат е 14 точки А задачите според мен бяха даже много лесни , аз очаквах .. :ДДД

И от какво си разочарована ?
    Хубавото е, че тези задачи са много по-трудни отколкото ще са на матурата.
    Тоест там би трябвало да се справим по-добре ^^ ( аз, а не тези с по 80 точки )

Повече от фен
    При нас най-ниският резултат е 13.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    100 от 100 къв е тоя човек?

Излязоха официалните резултати имам 82. Разочарована съм.
    Вторият кръг кога ще е ?

Иначе ние имаме по 4 часа математика на седмица.

Btw: Честит край на света !
    И аз не повярвах, докато не видях бланката му с отговори (госпожата по математика ги проверяваше) и всичко беше вярно. Ние имаме 8 на седмица, от които 4 обикновена, 2 ЗИП и 2 СИП. Нищо че е СвободноИзбираемаПодготов ка - пак всички сме задължени да ходим Честит край на света и от мен!

Извинявай , ама с 8 часа математика не 100 ми не знам колко ще имате

anonymous895156
    Guest
    ами в природо-математическите гимназии с прием след 4-ти клас е така

Хора, а на вас минаха ли ви класните? Аз на олимпиадата не знам колко имам, но най-високият резултат в нашия клас е 92-3 (не съм сигурна) точки. Мале. Аз моите още не ги знам. Аз мисля, че нищо не направих. Сънувала бях кошмари и много рано станах, не исках да спя. Късмет.

Ние класно правихме , но май се изложих . Аз за пръв път се панирах за контролно и вечерта и аз като fair не спах Д: и сънувах уравнения ( да откачено е ХД) , но още не си знаем резултатите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си