- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
По математика- 1 (ще се хвърля от някъде) Химия-83т. (йеййй) Физика 18т. (по физика така или иначе няма да има олимпиада за тези от оу..
Ако имаш едно или две наказания в училище това пречи ли на кандидатстването ?
Мисля, че да. Поне така съм чувала, но не съм сигурна. Може да зависи от това какви са наказанията и в какво у-ще ще кандидатстваш.
И какво става ?
Димитър, от областта (твоята) има ли много хора с над 80т.? Разучавам, за да видя дали ще имам шанс за национално...![]()
Ох, дано... Като гледам резултати от други области.... май няма да стане(но да не се отчайвам). До 19 ще се разбере..
Не се класирам. Най-ниският резултат в протокола за допуснати е 92т. А аз съм на светлинни години от този резултат![]()
За олимпиадата по химия !
Аа, ясно. Някой да знае какво става с олимпиадата по математика?..... и по-точно за Пловдив, че май на някои други градове вече са ги постнали резултатите...
оле хора някой ще ходи ли на пролетните математически състезания? :3 на мен ми се засичат с областното по бел и ще се гръмна.![]()
Има ли някой от пета езикова във Варна ? Смятам да кандидатствам там и питам как е материалът.
Мда, някой друг ще ходи ли на ПМС (Пролетните мат. състезания)? Във Варна са, на 29,30 и 31-ви март. С Димитър сме в един отбор от провинциалното ПМГ :д . Иначе, за съответстващите дати основния виновник е МОМН.
Dimitar, не ти се засичат, разбира се ако има кой да те закара до Варна. Олимпиадата по БЕЛ е на 29-ти, а деня на решаване на задачи на Пролетните са на 30-ти !. Аз съм в същата ситуация, само че вместо БГ, е националния кръг по Химия. Той е на 29-ти и ще мога да отида и на пролетните
![]()
^ нали се сещаш, че трябва да тръгна един ден по-рано. Все пак олимпиадата е 08-09 сутринта.![]()
Ся щи кажа моя план как ще направя с Химията. На 28-ми тръгвам за Бургас, където е химията, спя там, после на 29-ти е химията до 14:00 някъде ще е свършила (това тебе не те бърка, защото областния по БГ ще е в твоя град), тоест свършва българския и отиваш веднага във Варна, и там си спиш със твоите хора , после на 30ти си правиш пролетните и тва е
![]()
![]()
Единствения минус е че ще трябва ти сам да си усигориш транспорта до Варна (или до Ямбол, откъдето съм аз![]()
![]()
, ако си 9-12 клас ), защото най-вероятно хората, с които попринцип трябва да отидеш до Варна или Ямбол ще тръгнат по-рано
![]()
Последно редактирано от neomar12 : 03-17-2013 на 09:18