- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Димитре, ето ти план по модела на предишния пост. Тръгваш за олимпиадата по бг на 29-ти. След нея (тя свършва към 14) тръгваш за Варна. Във Варна си в 18 и идваш при нас.Минуса е, че ще трябва да пътуваш сам с автобус. Но въпреки това, не е невъзможно.![]()
Българският е Областен кръг и ще е в неговия град, тка че само трябва да пътува до Варна. Мойто е малко по-прецакано, защото Химията е национален кръг и е в Бургас, а аз съм от Ямбол. Поне Бургас и Варна не са чак толкова далеч
![]()
Офф тръгването ни е на 29 от 7-8 часа, олимпиадата по БЕЛ е от 9. Това значи, че трябва сам да пътувам до Варна. Е, ако някой успее да убеди родителите си, евала.
ъммм.. май няма да можеш да се запишеш. По принцип училищата с много успехи в математическите състезания (като нашето) плащат хотели пътни и т.н. за такива състезания и се взимат по 4 деца от клас. И се изпраща заявка за участниците. Нашата учителка по математика я изпрати в петък, така че май си изпуснала крайния срок.
Аз вчера се записах (вторник) за математическо състезание Кенгуру, което ще е на 23.03. То е областно и се провежда по едно и също време във всички области. Някой друг ще ходи ли?
как върви учебната година? :3
Перфектно. Но все повече започвам да се боя, защото идват изпитите......Много бързо минава времето! Трябва да го спрем!![]()
Интересното в моят клас точно тази година в която имаме матури е че до сега всички бяхме добри и послушни,а тази година нещо ни стана и дори едни от най-големите отличници започнаха да бягат от часове,да пушат,пият и т.н това НИКОИ не може да си го обясни дори и ние самите ;д
Ако отидеш на поправителни по някои предмет (не БЕЛ или МАТ) имаш ли право да кандидатстваш или си прецакан ?
Някой знае ли дали е възможно неизвинените отсъствия да се вземат на предвид, когато се кандидатства?
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%86%D0%B8
Ето и темата, в която да си помагаме за въпросните матури!И с това се записвам за темата!
![]()
Оле изпитите наближават ♥
нанананан за някои е мъка нанананананан
<33
как мислите дали ще бъдат трудни изпитите тази година ние в училище правихме тестовете от миналата година и този по български ми се стори лесничък обаче този по математика ми беше труден
"Трудни" е много общо, но - да, със сигурност въпросите няма да бъдат елементарни. Освен за тези, които си знаят нещата.
Ние правихме пробен изпит по математика, имам 5,70
Правихме и по български, там засега е проверен само l модул, където имам 63 от 65 ^^
Външното оценяване го правят все по-лесно и по-лесно с всяка изминала година, скалите също се занижават.![]()
Аз правих изпита по математика от миналата година - 98 точки.
Но на пробните изпити имах ужасни резултати - 5,30 по Бел и 72 по математика.
Ужасно се притеснявам за тея изпити![]()
Миналата година изпита по математика е бил прекалено лесен и тази година се очаква да е по-труден , но нищо не е сигурно.Другата седмица , както и дните между изпитите ни е позволено да
не ходим на училище , а да се подготвяме от вкъщи и целия ни випуск няма да е на училище. Половината ще влизаме само в българския и математиката.![]()
Дано бала да ми стигне за испанската :3
Да. В моето нескромно ПМГ :3
По математика имаше няква такса от 7 лвбил изготвен един вариант за всички в Хасковска област, резултатите щели да се качат в някав умрял сайт, дрън-дрън
Но по български госпожата е много cool и беше безплатно :5
Правихме и по история пробен - имам 17 точки от 18
И по химия, там също 17. (или пък 16, помня, че беше на 1 точка от максимума)
Последно редактирано от dimitar., : 05-08-2013 на 18:53
изобщо не пречи, кака преди две години почти щяха да я изгонят от старото даскало а после й бяха дали доста хубава характеристика - според мама това е една формалност и никой не й обръща внимание