.
Отговор в тема
Страница 28 от 81 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2018
    Голям фен
    Димитре, ето ти план по модела на предишния пост. Тръгваш за олимпиадата по бг на 29-ти. След нея (тя свършва към 14) тръгваш за Варна. Във Варна си в 18 и идваш при нас.Минуса е, че ще трябва да пътуваш сам с автобус. Но въпреки това, не е невъзможно.

Цитирай Първоначално написано от evtimow :3 Виж мнението
    Димитре, ето ти план по модела на предишния пост. Тръгваш за олимпиадата по бг на 29-ти. След нея (тя свършва към 14) тръгваш за Варна. Във Варна си в 18 и идваш при нас.Минуса е, че ще трябва да пътуваш сам с автобус. Но въпреки това, не е невъзможно.
    Евентуално и аз ще се запиша, само не знам къде... В математическите ли записват или.....?

Град
    Yambol
    Българският е Областен кръг и ще е в неговия град, тка че само трябва да пътува до Варна . Мойто е малко по-прецакано, защото Химията е национален кръг и е в Бургас, а аз съм от Ямбол. Поне Бургас и Варна не са чак толкова далеч

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от neomar12 Виж мнението
    Българският е Областен кръг и ще е в неговия град, тка че само трябва да пътува до Варна .
    Офф тръгването ни е на 29 от 7-8 часа, олимпиадата по БЕЛ е от 9. Това значи, че трябва сам да пътувам до Варна. Е, ако някой успее да убеди родителите си, евала.

Цитирай Първоначално написано от Choco_Latte Виж мнението
    Евентуално и аз ще се запиша, само не знам къде... В математическите ли записват или.....?
    ъммм.. май няма да можеш да се запишеш. По принцип училищата с много успехи в математическите състезания (като нашето) плащат хотели пътни и т.н. за такива състезания и се взимат по 4 деца от клас. И се изпраща заявка за участниците. Нашата учителка по математика я изпрати в петък, така че май си изпуснала крайния срок.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Choco_Latte Виж мнението
    Не може да се запишеш. Ако си от Варна, помоли твоята учителка да те запише. Срокът е до утре, 18.03.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз вчера се записах (вторник) за математическо състезание Кенгуру, което ще е на 23.03. То е областно и се провежда по едно и също време във всички области. Някой друг ще ходи ли?

anonymous895156
    Guest
    как върви учебната година? :3

Перфектно. Но все повече започвам да се боя, защото идват изпитите......Много бързо минава времето! Трябва да го спрем!

Интересното в моят клас точно тази година в която имаме матури е че до сега всички бяхме добри и послушни,а тази година нещо ни стана и дори едни от най-големите отличници започнаха да бягат от часове,да пушат,пият и т.н това НИКОИ не може да си го обясни дори и ние самите ;д

Яко са ги ударили хормоните всички.

Някои за испанската?

+ ако бала ви стигне за 91 НЕГ .. не се колебайте
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Повече от фен
    Ако отидеш на поправителни по някои предмет (не БЕЛ или МАТ) имаш ли право да кандидатстваш или си прецакан ?

Някой знае ли дали е възможно неизвинените отсъствия да се вземат на предвид, когато се кандидатства?

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%86%D0%B8
    Ето и темата, в която да си помагаме за въпросните матури! И с това се записвам за темата!

anonymous895156
    Guest
    Оле изпитите наближават ♥
    нанананан за някои е мъка нанананананан
    <33

нанана
    Прав си! ;(
    нанана

как мислите дали ще бъдат трудни изпитите тази година ние в училище правихме тестовете от миналата година и този по български ми се стори лесничък обаче този по математика ми беше труден

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от esenno_cvete Виж мнението
    как мислите дали ще бъдат трудни изпитите тази година ние в училище правихме тестовете от миналата година и този по български ми се стори лесничък обаче този по математика ми беше труден
    "Трудни" е много общо, но - да, със сигурност въпросите няма да бъдат елементарни. Освен за тези, които си знаят нещата.
    Ние правихме пробен изпит по математика, имам 5,70
    Правихме и по български, там засега е проверен само l модул, където имам 63 от 65 ^^
    Външното оценяване го правят все по-лесно и по-лесно с всяка изминала година, скалите също се занижават.

Повече от фен
    Аз правих изпита по математика от миналата година - 98 точки.
    Но на пробните изпити имах ужасни резултати - 5,30 по Бел и 72 по математика.
    Ужасно се притеснявам за тея изпити

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Аз правих изпита по математика от миналата година - 98 точки.
    Но на пробните изпити имах ужасни резултати - 5,30 по Бел и 72 по математика.
    Да, ужасни са. Аз по БЕЛ имам 63 от 65 на първия модул (на пробния изпит) и 29 от 35 на преразказа. А по математика имам 5,70, защото на последната задача съм приел казаното в a) за валидно и в б) ;д

ПП: видях, че вече съм го написал горе

Голям фен Аватара на black pearl
    Миналата година изпита по математика е бил прекалено лесен и тази година се очаква да е по-труден , но нищо не е сигурно. Другата седмица , както и дните между изпитите ни е позволено да
    не ходим на училище , а да се подготвяме от вкъщи и целия ни випуск няма да е на училище. Половината ще влизаме само в българския и математиката.
    Дано бала да ми стигне за испанската :3

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Да, ужасни са. Аз по БЕЛ имам 63 от 65 на първия модул (на пробния изпит) и 29 от 35 на преразказа. А по математика имам 5,70, защото на последната задача съм приел казаното в a) за валидно и в б) ;д

ПП: видях, че вече съм го написал горе
    В своето училище ли прави пробните ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    В своето училище ли прави пробните ?
    Да. В моето нескромно ПМГ :3
    По математика имаше няква такса от 7 лв бил изготвен един вариант за всички в Хасковска област, резултатите щели да се качат в някав умрял сайт, дрън-дрън
    Но по български госпожата е много cool и беше безплатно :5
    Правихме и по история пробен - имам 17 точки от 18
    И по химия, там също 17. (или пък 16, помня, че беше на 1 точка от максимума)
    Последно редактирано от dimitar., : 05-08-2013 на 18:53

изобщо не пречи, кака преди две години почти щяха да я изгонят от старото даскало а после й бяха дали доста хубава характеристика - според мама това е една формалност и никой не й обръща внимание

Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Някой знае ли дали е възможно неизвинените отсъствия да се вземат на предвид, когато се кандидатства?
    и аз имам малко повече, мама чете някакви неща и каза, че никъде не пише отсъствията да са пречка, гледали само оценките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си