- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Мале аз писах, че е видял пушеха .. Сигурно доста точки ще ми вземат за тва.
А на тезата писах, че свободата е висша ценност за хъшовете, че се радват, че са свободни, макар и в чужда държава.И че цитата е поантата на произведението.
Последното малко си го измислих.
Дали ще има проблем, че съм си сложила едно дума с човка в тезата.
аз съм изпуснала пушека..Тези, които са го написали виждат през ръцете и клепачите сиЩото, ако стоиш на брега и и от някакъв кораб извика капитанът, ти ще го чуеш и видиш ли? не се пояснява колко е близо или далеч, но аз го пропуснах.. Няма значение, дано ни приемат... В математиката ми е надеждата..
Артилеристът не стои ли на кораба ?
Яко съм го оплескала.
Тестът беше наистина много лесен. Изобщо не се затрудних. На тезата май се изложихи на преразказа се опитах да бъда крайно точен, но със сигурност ще имам грешки. После гледахме с класната ми теста и си видях, че имам около 2-3 грешки само и то на а,б,в, но не знам колко точки ще имам на тезата. И не знам направо... кой знае какви ще са високи баловете :S
МОМЧЕ
Не ме стряскай, може да не си го оплескала... Оле, той е на палубата...
Аз пък писах, че не са удовлетворени от тази свобода, която имат, защото е лична, а те я искат за народа си. Иначе защо да не е чул? Как ще знае тогава, че синът му плува?
http://literaturensviat.com/?p=58322
Ето го текста
Колко точки ще ми отнемат за пушека?
И пак да питам кво писахте на въпроса с подчиненото изр. "...се колебах дали..." не го помня цялото.
Писала съм, че писъкът на момчетата събудил артилериста... може ли да съм толкоз зле.
Аз съм много зле, посмъртно ще ме приемат където и да е![]()
![]()
Допълнително писах на него. Какво/за какво се колебаех - дали....
Аз писах подложно.
Колко абзаца имахте?
Много съм зле написах кУпито.
Последно редактирано от Ramona : 05-21-2013 на 12:16
Между другото за пушека е възможно да ви отнемат цели 4 точки.http://www.minedu.government.bg/open...azkaz_2012.pdf - това са критериите. Може да ви оценят на 1. с 2 точки, защото това е смислова неточност...
Да, беше малко осъвременен, но няма лошо...Имаше един въпрос за "Българският език", (Г) ли оградихте?
На тва за Българският език писах В.
То беше за невярното и там пишеше че авторът влиза в спор с хулителите, което според мен не е така.
Но не знам какво значи полемизира и може да съм сбъркала.
Чак 4 точки за това, че не е виждал през пушека или нещо подобно се съмнявам да вземат. Пък дори и да го направят, 35-4 са 31 точки, плюс че тестът беше елементарен, тъй че аз мисля, че ще стигна границата за 5.50, която мисля, че е 86 точки. Недейте да ме плашите толкова, че на мен в БЕЛ ми е надеждата за успех!
ПП: Тезата ми сигурно е адски преебана. Тамън свършвам първото изречение от нея и чувам шибания глас на квестора, който гласи „Остават две минути, приключвайте вече!“. Такъв шут ми идеше да му тегля!![]()
Синоним на споря е, доколкото знам...
Може скалата да е различна. (Дано не е.)
А В не беше ли също за някакъв спор.
Я кажете какви ви бяха квесторите. Моите бяха много отвеяни, една 20 минути гледа в тавана, нЕкʼва буболечка ли имаше, не знам, ама добре я разсея!
ПП: А бе не е В), защото макар и не пряко, Вазов спори с хулителите на българския език, защото го оплюват без да се замислят и т.н.
Беше, но че спори с хулителите. А той действително го прави само че не пряко, а чрез произведението. Затова оградих (Г), но не съм сигурен.
Последно редактирано от KrisoBG : 05-21-2013 на 12:37
http://sinonimen.onlinerechnik.com/d...B8%D0%BA%D0%B0
Полемика=спор, и „Вазов полемизира българския език.“, нещо подобно беше, демек все едно спори с езика, което не само, че не е вярно, а е и дебилно.![]()