.
Отговор в тема
Страница 30 от 81 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 2018
    Повече от фен
    Мале аз писах, че е видял пушеха .. Сигурно доста точки ще ми вземат за тва.
    А на тезата писах, че свободата е висша ценност за хъшовете, че се радват, че са свободни, макар и в чужда държава.И че цитата е поантата на произведението.
    Последното малко си го измислих.
    Дали ще има проблем, че съм си сложила едно дума с човка в тезата.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    аз съм изпуснала пушека..Тези, които са го написали виждат през ръцете и клепачите си Щото, ако стоиш на брега и и от някакъв кораб извика капитанът, ти ще го чуеш и видиш ли? не се пояснява колко е близо или далеч, но аз го пропуснах.. Няма значение, дано ни приемат... В математиката ми е надеждата..

Повече от фен
    Артилеристът не стои ли на кораба ?
    Яко съм го оплескала.

Тестът беше наистина много лесен. Изобщо не се затрудних. На тезата май се изложих и на преразказа се опитах да бъда крайно точен, но със сигурност ще имам грешки. После гледахме с класната ми теста и си видях, че имам около 2-3 грешки само и то на а,б,в, но не знам колко точки ще имам на тезата. И не знам направо... кой знае какви ще са високи баловете :S
    МОМЧЕ

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    аз съм изпуснала пушека..Тези, които са го написали виждат през ръцете и клепачите си Щото, ако стоиш на брега и и от някакъв кораб извика капитанът, ти ще го чуеш и видиш ли? не се пояснява колко е близо или далеч, но аз го пропуснах.. Няма значение, дано ни приемат... В математиката ми е надеждата..
    Кой ти казва, че артилеристът е на брега
    Оръдието е на кораба, не си ли гледала "карибски пирати"
    А и никъде не се упоменава за местоположението на артилериста, което предполага, че е на кораба

Не ме стряскай, може да не си го оплескала... Оле, той е на палубата...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mladostman Виж мнението
    После гледахме с класната ми теста и си видях,
    Не ви ли прибраха тестовата част?

Аз пък писах, че не са удовлетворени от тази свобода, която имат, защото е лична, а те я искат за народа си. Иначе защо да не е чул? Как ще знае тогава, че синът му плува?

anonymous895156
    Guest
    http://literaturensviat.com/?p=58322
    Ето го текста

Повече от фен
    Колко точки ще ми отнемат за пушека?

И пак да питам кво писахте на въпроса с подчиненото изр. "...се колебах дали..." не го помня цялото.

Писала съм, че писъкът на момчетата събудил артилериста... може ли да съм толкоз зле.

Аз съм много зле, посмъртно ще ме приемат където и да е

Допълнително писах на него. Какво/за какво се колебаех - дали....

Повече от фен
    Аз писах подложно.
    Колко абзаца имахте?

Много съм зле написах кУпито.
    Последно редактирано от Ramona : 05-21-2013 на 12:16

Между другото за пушека е възможно да ви отнемат цели 4 точки.http://www.minedu.government.bg/open...azkaz_2012.pdf - това са критериите. Може да ви оценят на 1. с 2 точки, защото това е смислова неточност...

Повече от фен
    ^Яко съм го загазила.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    http://literaturensviat.com/?p=58322
    Ето го текста
    На мен не ми беше точно такъв текста.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    ^Яко съм го загазила.

На мен не ми беше точно такъв текста.
    Знам, има много разлики, но те са по-скоро при подредбата на думите и начина на изказ на някои изречения. Смислово е същият.

Да, беше малко осъвременен, но няма лошо...Имаше един въпрос за "Българският език", (Г) ли оградихте?

Повече от фен
    На тва за Българският език писах В.
    То беше за невярното и там пишеше че авторът влиза в спор с хулителите, което според мен не е така.
    Но не знам какво значи полемизира и може да съм сбъркала.

Чак 4 точки за това, че не е виждал през пушека или нещо подобно се съмнявам да вземат. Пък дори и да го направят, 35-4 са 31 точки, плюс че тестът беше елементарен, тъй че аз мисля, че ще стигна границата за 5.50, която мисля, че е 86 точки. Недейте да ме плашите толкова, че на мен в БЕЛ ми е надеждата за успех!

ПП: Тезата ми сигурно е адски преебана. Тамън свършвам първото изречение от нея и чувам шибания глас на квестора, който гласи „Остават две минути, приключвайте вече!“. Такъв шут ми идеше да му тегля!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    На тва за Българският език писах В.
    То беше за невярното и там пишеше че авторът влиза в спор с хулителите, което според мен не е така.
    Но не знам какво значи полемизира и може да съм сбъркала.
    Полемика = Спор, затова е Г.
    Тоест излиза, че вазов води спор /полемика/ с българския език

Синоним на споря е, доколкото знам...

Повече от фен
    Може скалата да е различна. (Дано не е.)
    А В не беше ли също за някакъв спор.

Я кажете какви ви бяха квесторите. Моите бяха много отвеяни, една 20 минути гледа в тавана, нЕкʼва буболечка ли имаше, не знам, ама добре я разсея!

ПП: А бе не е В), защото макар и не пряко, Вазов спори с хулителите на българския език, защото го оплюват без да се замислят и т.н.

Беше, но че спори с хулителите. А той действително го прави само че не пряко, а чрез произведението. Затова оградих (Г), но не съм сигурен.
    Последно редактирано от KrisoBG : 05-21-2013 на 12:37

http://sinonimen.onlinerechnik.com/d...B8%D0%BA%D0%B0

Полемика=спор, и „Вазов полемизира българския език.“, нещо подобно беше, демек все едно спори с езика, което не само, че не е вярно, а е и дебилно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си