.
Отговор в тема
Страница 31 от 81 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2018
    Абе, знаете ли кога ще качат изпита на сайта на МОН?

Повече от фен
    Как точно беше формулирана Г, ако някой си спомня..

anonymous895156
    Guest
    а) и б) бяха нещо, че възхвалява бълг. език.. тоест не са те

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Как точно беше формулирана Г, ако някой си спомня..
    "Авторът води полемика с българския език" мисля, че е това

Г) беше, че полемизира българския език.
    ПП: Да, всъщност както каза dimitar., беше.

Повече от фен
    Офф .. д*ба.
    Явно догодина ще съм в клошарското..

Ела с мен в 6-то веселяшко в паралелката за психари.

Споко, няма да влезеш там, все пак не знаем точкуването на въпросите. Надявам се таблиците да са давали по една точка, защото няма да си простя, че размених авторите на "По жицата" и "По жътва"...

Повече от фен
    ^По една са.
    Амо тва за Българския език сигурно е за 3 + че съм оплескала преразказа (сигурно ще сляза до 25) и още някви грешки за 5-6 точки и отивам на 5.

Българският език е 1 или 2, защото тестовите задачи не дават повече. Помните ли колко грешки открихте на онова за редактирането?

Повече от фен
    12, но да се надявам че не отнемат точки, ако съм редактирала дума, която е вярна, щото написах копито с У.

Повече от фен
    Изеле тестът с отговорите и в момента удрям един як рев.

Пичове, казвайте от къде сте и какво пиете, ще черпя! До 24 въпрос (включително) всичко ми е вярно! Тезата съм я оакал, но да се надявам, че и там ще ми дадат 2-3 точки, а преразказът имам ли 28-30 точки и съм перфектен! Почти на 100% съм сигурен, че ще имам над 5.50!

chtlsy, и аз съм така, освен ако угризението ми, че съм разменил авторите, не се окаже вярно! Аз ще излизам с приятели, за да се успокоя малко и после да уча по мат. Чао от мен!

Объркала съм 7-ми и 18-ти, ама ще видим. Тезата 3 или 4 точки ще ми дадат най-много. Абе, положението не на добре. Преразказът ми стана добре (надявам се). Ще видим какво съм направила. "Копито" беше написано с "у" обаче, ще ти вземат точка за това.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Пичове, казвайте от къде сте и какво пиете, ще черпя! До 24 въпрос (включително) всичко ми е вярно! Тезата съм я оакал, но да се надявам, че и там ще ми дадат 2-3 точки, а преразказът имам ли 28-30 точки и съм перфектен! Почти на 100% съм сигурен, че ще имам над 5.50!
    Пия вино и съм от София.

Омг.. прочела съм страдание вместо състрадание и ми отиват още две точки.

Сега като си проверявам отговорите имам 50точки със сигурност.Не знам какво съм написала при редактирането, защото квесторите ми казаха че имаме 15 мин. а дотогава не знаех колко време ми остава и не ги бях преписала. Тезата я написах набързо на 1-3точки се надявам да получа.Мисля е 50точки са със сигурност.А някой знаели колко е оценката за тези точки
    Първите въпроси ми бяха най-трудни и играх на тото

Имаш ли представа горе-долу колко си загубила (Рамона)?. Аз досега толкова много не бях губила, но нормално, все пак напрежение. На седми и аз не бях допрочела, много ме е яд, но това е положението.

Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    Първите въпроси ми бяха най-трудни и играх на тото
    Е, че то всичко си го пише в текста.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fair Виж мнението
    Имаш ли представа горе-долу колко си загубила (Рамона)?. Аз досега толкова много не бях губила, но нормално, все пак напрежение. На седми и аз не бях допрочела, много ме е яд, но това е положението.
    Около 10 точки от първи модул и сигурно още толкова от втори.
    Направо не знам какво ще правя.

Със сигурност си над петицата. Ако математиката ти е по-силният предмет си имаш шанс изцяло. ( На мене математиката ми е най-силният предмет просто )

Е, че то всичко си го пише в текста.
    дано просто не можех да преценя кое точно.

Е какво се притесняваш, с 80 точки връзваш 5,30 без никакъв проблем, което е повече от прилична оценка! Иначе и аз си сметнах точките и от първи модул мисля, че ще имам 61-63 точки, а от втори се надявам да са поне 28-30, тъй че 100 на 100 ще съм стигнал оценка от 5.50!

ПП: Сайтът на МОН се претовари.
    Последно редактирано от chtlsy : 05-21-2013 на 13:29

Повече от фен
    Със сигурност си над петицата. Ако математиката ти е по-силният предмет си имаш шанс изцяло. ( На мене математиката ми е най-силният предмет просто )
    По принцип математиката ми е по-силна, но и там ако взема да направя някоя простотия.
    Мисля да влизам в СМГ и там се взима три пъти математика и един път български (за късмет), но на математика трябва да имам минимум 5.60, за да вляза.

chtlsy - Браво бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си