- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Абе, знаете ли кога ще качат изпита на сайта на МОН?
Как точно беше формулирана Г, ако някой си спомня..
а) и б) бяха нещо, че възхвалява бълг. език.. тоест не са те
Г) беше, че полемизира българския език.
ПП: Да, всъщност както каза dimitar., беше.
Офф .. д*ба.
Явно догодина ще съм в клошарското..
Споко, няма да влезеш там, все пак не знаем точкуването на въпросите. Надявам се таблиците да са давали по една точка, защото няма да си простя, че размених авторите на "По жицата" и "По жътва"...
^По една са.
Амо тва за Българския език сигурно е за 3 + че съм оплескала преразказа (сигурно ще сляза до 25) и още някви грешки за 5-6 точки и отивам на 5.
Българският език е 1 или 2, защото тестовите задачи не дават повече. Помните ли колко грешки открихте на онова за редактирането?
Охоо, отговорите - http://www.minedu.government.bg/top_...21-05-2013.pdf!!!!
12, но да се надявам че не отнемат точки, ако съм редактирала дума, която е вярна, щото написах копито с У.
Изеле тестът с отговорите и в момента удрям един як рев.
Пичове, казвайте от къде сте и какво пиете, ще черпя! До 24 въпрос (включително) всичко ми е вярно! Тезата съм я оакал, но да се надявам, че и там ще ми дадат 2-3 точки, а преразказът имам ли 28-30 точки и съм перфектен! Почти на 100% съм сигурен, че ще имам над 5.50!
chtlsy, и аз съм така, освен ако угризението ми, че съм разменил авторите, не се окаже вярно! Аз ще излизам с приятели, за да се успокоя малко и после да уча по мат. Чао от мен!
Объркала съм 7-ми и 18-ти, ама ще видим. Тезата 3 или 4 точки ще ми дадат най-много. Абе, положението не на добре.Преразказът ми стана добре (надявам се). Ще видим какво съм направила. "Копито" беше написано с "у" обаче, ще ти вземат точка за това.
Сега като си проверявам отговорите имам 50точки със сигурност.Не знам какво съм написала при редактирането, защото квесторите ми казаха че имаме 15 мин. а дотогава не знаех колко време ми остава и не ги бях преписала. Тезата я написах набързо на 1-3точки се надявам да получа.Мисля е 50точки са със сигурност.А някой знаели колко е оценката за тези точки
Първите въпроси ми бяха най-трудни и играх на тото![]()
Имаш ли представа горе-долу колко си загубила (Рамона)?. Аз досега толкова много не бях губила, но нормално, все пак напрежение. На седми и аз не бях допрочела, много ме е яд, но това е положението.
Със сигурност си над петицата. Ако математиката ти е по-силният предмет си имаш шанс изцяло. ( На мене математиката ми е най-силният предмет просто)
Е какво се притесняваш, с 80 точки връзваш 5,30 без никакъв проблем, което е повече от прилична оценка! Иначе и аз си сметнах точките и от първи модул мисля, че ще имам 61-63 точки, а от втори се надявам да са поне 28-30, тъй че 100 на 100 ще съм стигнал оценка от 5.50!
ПП: Сайтът на МОН се претовари.![]()
Последно редактирано от chtlsy : 05-21-2013 на 13:29