- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
А до колко са точките от втори модул?
Аз мисля че добре се справих на 2-ри модул. Малко сбърках май когато човека се казва, че артилериста е баща на едното момче май обърках с друг момент.Но мисля че съм по-добре на преразказа.![]()
Мен ме е яд за 7-ми, защото ако бях гледала повече нямаше да е проблем. Но това е. Това е над 5,70 твоето chtlsy. Аз на първи модул имам към 58/59 точки и си се нервирам.![]()
Аз никаква представа къде ще ходя нямам, езикова ще е 100%, но не знам коя. СМГ колкото и да имам, никога няма да си го причиня.![]()
Аз предпочитам СМГ пред езикова. Тоя език няма да го изтрая.
Аз имам само 1 грешка на 1 модул и на 2 мисля, че ще имам около 30-31 точки. Колко мислите, че ще имам?
Хора дали има шанс да ми отнемат малко точки заради тоя пушек, щото той няма как да не разбере въобще че е имало пушек.
eli23, кажи поне къде е грешката. Иначе колко да е, 5.60-5.70, нали ти казах, зависи къде е грешката, пък може и повече.
Спокойно, не издребнявай чак толкова, всичко ще е наред. Няма заради това да ти взимат точки.
А всъщност може и да знае за пушека, та все пак кой дърпа фитила на оръдието и то стреля — той.
Проверихте ли си отговорите?
Имам 3 грешки на теста, като не броя последното упражнение *там си давам от 2 до 4 точки*. Като цяло съм доволна.
Да видим преразказа, че съм разменила два момента малко ;д Надявам се там да имам 30-32, нещо такова.
Хора,колкото повече се чудите къде сте сбъркали,толкова повече грешки ще си намирате .. Успокоите се и спрете да се измъчвате,съвсем ще се объркате.Пожелавам успех на всички!
http://akademika.bg/2013/05/%D1%82%D...B%D0%B0%D1%81/
Ето я и матурата, и отговорите, и точкуването![]()
На мен всичко до 24 включително ми е вярно, само 25 дето не мога да разсъждавам ми е проблем, но поне 2-3-4 точки ще имам и преразказа дето го оплесках с тая идиотщина за брега...абе над 5 ще е със сигурност, поне 25 т. от 35 на преразказа ще изкарам...Поне 84 от 100 ги имам :Д
А дали могат да ми анулират изпита, защото на преразказа бях драскал малко?
Мерси аз яко се бях наплашил щото тея квесторките викаха, че 100 пъти са ни казали да не пишем знаци, а на преразказа всичко си бях написал :Д
Аз доста драсках, но не ми е хрумвало, че това може да е проблем.
много съм щастлива по мой изчисления имам около 60 на първияпреразказа беше много лесен ...
Аз доста драсках на беловата.
Дали ще мога да вляза хубаво училище, въпреки че малко съм се изложила по БЕЛ, но успея да изкарам бал 34.
Като гледам много хора са с некви доста яки резултати по БЕЛ и може би доста хора ще имат много висок бал(35), а аз ще съм само с приемлив(34) при тези обстоятелства ще мога ли да вляза, в някое хубаво училище?
Глупости говориш, какво като беше лесен изпитът, та миналата година да не беше труден, а колко хора имаше, които са с много по-малко от 34 бал. Аз лично мога да ти кажа, че бал, който е 33 и по-висок си е перфектен. А и недей да правиш прогнози преди математиката, хубаво, силен предмет ти е, ама пак си имай едно наум!
Офф, аз кат зема да си измислям некви глупости.
Това не знам дали е сарказъм, но е факт, че миналата година също беше много лесен изпитът, но въпреки това имаше много хора със слаби оценки. А тази година просто няма шанс да не влезеш някъде, тъй като местата са с 200 или 400 повече от учениците. По-просто казано — все ще си намериш гимназия, пък щом си добре по математика, може и в СМГ да успееш да влезеш. А и се съмнявам, че оценката ти по БЕЛ ще е толкова лоша, колкото предполагаш. Едно 5.20-5.30 ще вържеш, според мен, което, както вече казах, е повече от прилична оценка.