.
Отговор в тема
Страница 33 от 81 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 2018
    Страшно лесен ви се е паднал тази година, имам 20 верни въпроса на първият модул (не съм писал последния и 23-ти, останалите са сгрешени ) и то без да мисля много много. Дано да дадат нещо пак толкова лесно и по математика и сте готови
    Последно редактирано от CountBiscuit : 05-21-2013 на 17:11

Повече от фен
    ^Не е сарказъм.
    Добре спокойна съм вече. Поне научих как се пише копито.

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Хора дали има шанс да ми отнемат малко точки заради тоя пушек, щото той няма как да не разбере въобще че е имало пушек.
    Добре тоя артилерист нали като гръмне (абе тая част не я разбрах особено) нали той вижда, че излиза пушек и после пада и си закрива лицето. Смисъл сигурно не е така, но поне аз така мисля и надали ще ти вземат повече от 1,2 точки, споко. Аз лично писах, че след като тоя се е изправил е видял отминаването на пушека и след това вижда, че акулата е умряла ..

От целият първи модул имам две грешки , което е добре , дано да имам поне 30т на втория

Аз на първия имам една грешка от теста и съм объркала на преобразуването на пряка реч в непряка, съм писала "казва". Иначе на втория модул се надявам на над 30

Здравейте отново! Ако на преразказа на пряката реч съм писал възкликна вместо каза, дали ще ми го зачетат?

Може и да я зачетат, може и не, зависи от момента, който е в преразказа. Ако има силни чувства, може би ще го приемат, че двете думи са контекстови синоними, иначе не съм сигурен.

Говорех за 20 въпрос на първия модул...

anonymous895156
    Guest
    Аз на първия модул имам 1 грешка (на 16-то). А за последния въпрос предполагам, че ще получа 5 или 6, в краен случай четири точки.

На първи модул имам 1 грешка , но ме е страх за преразказа .
    Сложих една чавка за да вмъкна изречение и ме е страх да не го вземат за знак и да я анулират
    Побърквам се .
    Иначе за утре - успех

Голям фен Аватара на black pearl
    И аз имам 1 грешка -на 8ма задача. Така и не разбрах
    защо не е отговора , който посочих.На тезата трябва да имам минимум 3-4 точки, а на преразказа нямам идея.Зора ми е утре математиката :Х Успех на всички отново !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Добре тоя артилерист нали като гръмне (абе тая част не я разбрах особено) нали той вижда, че излиза пушек и после пада и си закрива лицето. Смисъл сигурно не е така, но поне аз така мисля и надали ще ти вземат повече от 1,2 точки, споко. Аз лично писах, че след като тоя се е изправил е видял отминаването на пушека и след това вижда, че акулата е умряла ..
    Не мисля. Изрично в текста е казано, че той заляга, очите ги скрива, пушекът излиза, пушекът се маха,и чак тогава той си открива очите и вижда, че акулата е мъртва.Тоест, ако сте казали, че той вижда пушека, губите автоматично поне 2 точки.
    Иначе, по темата: имам 1 грешка на теста, и за 25-то ще имам или 5, или 6 точки.

Един мой приятел забрави да напише заглавието на преразказа от притеснение.Сега само за това мисли.Дале ще му анулират работата?

Повече от фен
    ^Направи ми впечатление, но написах Б, което го зачитат за вярно.

Да и аз съм отговорил вярно

Голям фен Аватара на nor4eto99
    и аз, по метода на изключването б е най-вярното :Д

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Аз пусках и перпендикуляр от 2000 година нагоре - пак не беше възможно да е някой от отговорите. Е, избрах Б, защото се сетих, че е техническа грешка, и трябва да е наляво от реалното

Честно казано не забелязах, че има грешка. Гледах, че е рязко, а и най-си вървеше май и аз отговорих Б

Много се притеснявам по Мат. трябва да изкарам по-добра оценка, а както са ми трудни задачите ...

Пожелавам ви късмет утре

И аз по метода на изключването оградих Б.
    Успех утре на всички! )

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Alexhari Виж мнението
    Един мой приятел забрави да напише заглавието на преразказа от притеснение.Сега само за това мисли.Дале ще му анулират работата?
    Не беше задължително да се пише заглавието.Няма да му анулират работата, споко.

Повече от фен
    Успех на всички утре !!!

И на теб ! )

и аз по метода на изключването оградих "б" иначе на теста имам две грешки (на 8 и 14) и за тезата не съм много сигурна затова си давам само една точка
    Да питам само - там където трябваше да откриваме грешки съм ги открила всичките, но съм написала и една запетайка повече - та нали няма да е проблем или.....?
    П.С. Успех утре, аз лично се надявам на невиждано чудо за да се справя ;дд

Успех утре на всички, въпреки че ако изпитът е като този по БЕЛ, надали ще ви е нужен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си