- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
1модул не беше чак толкова труден. От втори, първата задача ми се видя лесна. Мисля че имаше грешка на задачата с аквариумите ?
Беше мн лесно :0 Нямаше грешка на задачата с аквариумите, поне аз не съм открил
I модул беше елементарен. Вторият също беше сравнително лесничък. За каква грешка говориш и аз не открих?
Знаете ли кога ще излезе тестът с отговорите, че нямам търпение да го видя![]()
страшно лесно беше - освен може би 24, която не можах да решаама всичко останало беше "фасулска работа"
![]()
На първи модул мисля, че ще имам 50 и нещо, пък може и 60 точки, а на втори не съм сигурен. Днеска трябва да пусна тото, на 24 буквално си измислях всичко и съм уцелил 2 от 3 отговора, 23 я реших и се осрах накрая, като от бързане написах, че са еквивалентни, а те не са, тъй че ще ми смъкнат 1-2 точки, 21 я реших изцяло, а на 22 съм объркал Б) подточка, защото не съм мислил. Та като оценка си давам 5.10-5.20. По български, ако имам 5.60-5.70, достатъчно бал ще имам.
Нямам ги, но ще излязат след известно време. Аз не си поставям сам, само казвам колко си давам, тъй като обсъждах втория модул с класната ми, която ми е по математика. Иначе си много прав/-а относно това, че зависи кой от всички тъпаци ще проверява.
реших целия първи модул и 21,23 зад на втори а другите на половина ;д
Добре, на втори модул май се изложих ;д
Реших 21 и 22 и другите наполовина. Май са грешни.
Еми, мамка му.
Всичко без 24 беше лесно. На елементарния първи модул имам 1 грешка от не прочитане - пак.
А на 22 кво писахте ?
На 2ри модул се оплесках тотално.. Просто нямам думи.. :х
Реших 21 и 23та и част от 22ра, но 22 не ми е вярна.
На 21 колко получихте на а) ? 54 или 64
Няма отговори, просто всички са го прочели по начин различен от моя.
И на 21 а писах 54
^Онази с Вальо и Лъчо.(май така се казваха)
и аз писах на 21 зад. 54 .. не е ли вярно ?
^Мисля че е вярно, а на 22 к'во писахте ?
На последните две подточки писах I.
Аз писах на б I на в III
^На А не се искаха отношения
Аз на А) писах 54 ^.^ А на Б) писах 5:3 и 5:4, мисля.
Май не е вярно.