.
Отговор в тема
Страница 37 от 81 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 2018
    Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    За НПМГ ти стига, но за СМГ не се надявай много. Шанса е много малък.

A мога ли да кандидатствам и в Пазарджик и в София ?

Супер фен Аватара на mayaaa
    ^За АЕ и математика не се надявай, но немски и информатика не съм сигурна. Абе пиши си всичко в първите желания пък каквото стане. Ии да, можеш.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Оф, много искам да влезна във 2ра английска, ама не знам дали ще ми стигне балът. По български мисля, че добре съм се справила, около 90 точки ще изкарам, ама на математиката се притеснявам, защото 2ри модул го оплесках и сигурно ще ми дадат около 18-20 точки .. адски много искам да влезна в тва училище и толкова много ме е яд за тоя 2ри модул, ама каквото стане.

Мисля , че миналата година бала във Втора АЕГ беше около 32 и то за най-желаната паралелка . Мисля ,че ще влезеш (:
    А и то си зависи от конкуренцията :/
    Аз пък искам в НТБГ , някой друг да се е запътил натам :Д ?

Повече от фен
    В СМГ с 33 може на второ класиране и на първо даже, но не съм сигурна.
    Но с първи език немски няма да стане - там миналата година балът беше 35.5

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    A мога ли да кандидатствам и в Пазарджик и в София ?
    Да, на нас помощник-директорката ни каза, че ако искаме да кандидатстваме например на СМГ или 2АЕГ, за всеки случай да пуснем желания и за нашата област. Документите се подават в съответните градове.

Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Мисля , че миналата година бала във Втора АЕГ беше около 32 и то за най-желаната паралелка . Мисля ,че ще влезеш (:
    А и то си зависи от конкуренцията :/
    Аз пък искам в НТБГ , някой друг да се е запътил натам :Д ?
    Аз! Ти коя специалност най-много искаш?

Те са ви казали да откриете 3, а не че има само 3...

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    Тая година имам чувството ,че БАЛ-а бая ще скочи... УЖАС , да ги бяха направили по-сложни задачите на 1 модул ...
    А, не е сигурно дали ще се покачат баловете... Но дано нищо да не се промени.

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Оф, много искам да влезна във 2ра английска, ама не знам дали ще ми стигне балът. По български мисля, че добре съм се справила, около 90 точки ще изкарам, ама на математиката се притеснявам, защото 2ри модул го оплесках и сигурно ще ми дадат около 18-20 точки .. адски много искам да влезна в тва училище и толкова много ме е яд за тоя 2ри модул, ама каквото стане.
    Аз също съм се насочила натам с немски, математика и география, за която балът от миналата година е 33,644 от 1 класиране. Най-желаната паралелка е с бал 33,750, а не 32, а най-ниският бал е 33,392. Но отново повтарям, че това е от миналата година, защото всяка година е различно. Аз също ще имам около 90т по бел, но по математика мисля, че ще са към 95. Не се притеснявай, може и да те приемат, нищо не се знае предварително. Ти решила ли си в коя паралелка искаш? И също искам да попитам някакви мнения за това училище, защото все чувам различни неща, а наистина искам там.

П.П. До колкото знам оценката се смята по следната формула: бр. точки + 68 или 70 : 28. Ако прибавиш 70 се получава по-висока оценка и ако има някой с 99 точки пак ще има 6, но не знам коя формула ще използват. Аз си смятам бала в най-лошия случай с по-гадната формула. Дори да не сметнеш точно можеш поне да се ориентираш. Дано да съм помогнала .

Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Аз също съм се насочила натам с немски, математика и география, за която балът от миналата година е 33,644 от 1 класиране. Най-желаната паралелка е с бал 33,750, а не 32, а най-ниският бал е 33,392. Но отново повтарям, че това е от миналата година, защото всяка година е различно. Аз също ще имам около 90т по бел, но по математика мисля, че ще са към 95. Не се притеснявай, може и да те приемат, нищо не се знае предварително. Ти решила ли си в коя паралелка искаш? И също искам да попитам някакви мнения за това училище, защото все чувам различни неща, а наистина искам там.

П.П. До колкото знам оценката се смята по следната формула: бр. точки + 68 или 70 : 28. Ако прибавиш 70 се получава по-висока оценка и ако има някой с 99 точки пак ще има 6, но не знам коя формула ще използват. Аз си смятам бала в най-лошия случай с по-гадната формула. Дори да не сметнеш точно можеш поне да се ориентираш. Дано да съм помогнала .
    Да, аз по тази формула в най-лошия случай сметнах около 33,5. Иначе аз лично най-много искам в паралелката с испански, математика и география, но стига ми да ме приемат в 2АЕГ, почти ми е все тая в коя паралелка съм. Мерси

Някой да е запознат колко горе-долу е бил балът за паралелката с немски, френски, история и пр. във френската гимназия? Аз мислех, че тя е била с най-висок бал миналата година, но се оказа, че не е така, тъй че реших да попитам.

Не разбирам защо не сте си взели справоочници и как карате без тях като сре 7 клас?? Иначе Mirchu за тази паралелка балът е бил 33,714, но според мен дори не там ще те приемат .

Град
    София
    Много е относително. Дори и когато гледате баловете от миналата година не бъдете сигурни. Тази година доколкото разбрах са били не особено сложни и е възможно да се качи.

Цитирай Първоначално написано от KrisoBG Виж мнението
    Аз! Ти коя специалност най-много искаш?
    Искам с оперативно счетоводство с немски ;3 Ти ?

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Някой да е запознат колко горе-долу е бил балът за паралелката с немски, френски, история и пр. във френската гимназия? Аз мислех, че тя е била с най-висок бал миналата година, но се оказа, че не е така, тъй че реших да попитам.
    Аз имам справочник и пише , че балът за първо класиране е бил 33,500 за момичета , а за момчета 31 и нещо
    Последно редактирано от prettymonster : 05-26-2013 на 07:33

Тая година си мисля, че 2АЕГ може да настигне и немската по бал, тъй като всеки втори, който попитам, казва, че иска да влезе там. Което пък значи, че може балът да си остане същия в други училища, а дори и да скочи, да е с малко. И от къде си ги вземате тия справочници. Искам, обаче, да кажете магазин в София, че онлайн не обичам да пазарувам.

И от къде си ги вземате тия справочници. Искам, обаче, да кажете магазин в София, че онлайн не обичам да пазарувам.
    Повечето павилиончета за вестници. Не ти трябва, вътре има списък с паралелките на всяко училище (които ги има в Интернет) и балове от минали години (които отново ги има в Интернет).

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Да, аз по тази формула в най-лошия случай сметнах около 33,5. Иначе аз лично най-много искам в паралелката с испански, математика и география, но стига ми да ме приемат в 2АЕГ, почти ми е все тая в коя паралелка съм. Мерси
    В най-лошия случай е формулата: вашия брой на точките х 6 : общия брой точки.

2222009 9. ФЕГ "Алфонс дьо
    Ламартин"
    0097 ЧЕ-ФЕ;НЕ;БЕЛ 31.928
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 05-26-2013 на 10:01

Тая година си мисля, че 2АЕГ може да настигне и немската по бал, тъй като всеки втори, който попитам, казва, че иска да влезе там. Което пък значи, че може балът да си остане същия в други училища, а дори и да скочи, да е с малко. И от къде си ги вземате тия справочници. Искам, обаче, да кажете магазин в София, че онлайн не обичам да пазарувам.
    Аз пък почти никой не познавам, който иска там, така че зависи от познатите. А и много хора говорят едно, а после правят съвсем различно. Според мен, макар изпита наистина да не беше кой знае колко труден, оценките няма да са чак толкова високи, а и между другото в 2 аег има 7 паралелки..В справоочниците няма само балове, а много други полезни неща, но всеки си преценява. На мен ми го дадоха от курса.

Град
    София
    Зависи какъв справочник си купиш Кажи издателството на твоя за да е полезен и на другите. Иначе аз сега съм зайка. Погледнах си справочника от миналата година - има Наредба на МОМН за кандидатстването, графика на дейностите, информация за изпитите, критерии за оценяване на преразказа, примерни и миналогодишни тестове по БЕЛ и математика и баловете какви са били. Полезна информация, но ако се разровиш можеш и в интернет да я намериш без да даваш пари за справочници.

Моя ми го даде една приятелка , която ходеше на уроци във ,,Веди'' и оттам им издават и им ги дават . Преди да ми го даде аз се ориентирах от разни страници с приблизителен бал или направо в някои сайтове на училища си ги пишат , така че може би няма смисъл да си купуваш , наистина .
    Иначе би трябвало да има в книжарниците и то избор ;д

На мен лично не ми е удобно постоянно да се ровя, а и не винаги намирам това, което ми трябва, затова предпочитам справочник, но всеки си преценява. Моят е на издателство регалия 6, иначе ако решиш предполагам, че можеш да намериш най-ралични в книжарници или на славейков. Между другото кой на къде се е насочил да кандидатсва? Може някои да са съученици догодина .

Аз мисля да пиша НТБГ (: Преди стоях твърдо зад езиковите , но не знам защо си промених решението . Ти къде мислиш да се насочиш ?

Може ли да попитам бала за 2ра АЕГ колко е горе-долу ? (която и да е паралелка) принципно искам с НЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си