- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Бъдещи зайчета,ако някой мисли да кандидатства в НПМГ и има въпрос,може да ме пита на ЛС,мога да му дам адекватни отговори.
И да допълня за тези който незнаят,в НПМГ са ниски баловете,защото има ДОПЪЛНИТЕЛЕН ВЪТРЕШЕН ИЗПИТ.
За 2 АЕГ с немски минималните балове от първо класиране 2012 година
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" 3021 ЧЕ-АЕ;НЕ;М; Г 33.644
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" 3021 ЧЕ-АЕ;НЕ;М; Г 33.644
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" 3026 ЧЕ- АЕ;НЕ; БЕЛ 33.750
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" 3025 ЧЕ- АЕ;НЕ; Х;Б 33.536
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" 3026 ЧЕ- АЕ;НЕ; БЕЛ 32.964
ІІ АЕГ "Томас Джеферсън" 3025 ЧЕ- АЕ;НЕ; Х;Б 32.750
Меко казано фейлнах, защото дори не знаех, че изпита е днес. Но ми е смешно и дори не знам защо
Е, то не влиза в бала. По география май се справих по-добре, въпреки, че винаги съм харесвала историята повече. Странно.
Тази година баловете дали ще скочат много ?
П.С. днеска на матурата госпожите ни оставиха да си правим каквото си поискаме
^
И нас ни оставиха да правиме каквото си искаме, имаше бая преписване.
Въпросите ми се сториха лесни.
Последно редактирано от mladostman : 05-27-2013 на 10:48
МОМЧЕ
При нас не се преписваше : l На последния въпрос по история нали отговорихте "Смъртта на Гай Юлий Цезар"?
А по география имаше такива, които написаха лос вместо елен на онзи въпрос за животното от Азия![]()
И на нас не ни даваха :/ Май не се справих много добре . Историята я обичам там проблем нямам , ама по география не уча многоДобре , че не влиза в бала ...
![]()
И при нас нямаше много преписване, само малко... На последния отговорих Брут убива Цезар.. Аз по история последния ден си научих каквото можах и се надявам за над 3... Някои уроци от преди си ги знам, ама те са максимум 4-5В географията иначе ми е силата, нищо че писах маорите в Полинезия...
![]()
Не съм си отваряла учебниците по география, история, химия и физика от края на 1вия срок. Днеска такова тото играх , че не е истина :д Добратя новина е , че съм уцелила. :д Само в нашата стая не се преписваше -.-.-. В другите освен , че са давали да се преписва госпожите са подсказвали
; д
на нас винаги ни казват да не слушаме квесторите ;д и с право, има си консултанти, които да питаме
При положение , че квесторките ни са едни от най-пеканите госпожи , бих ги послушала. :д
Бтв, някой знае ли дали тази година резултатите ще излизат в интернет ?
Оле, при нас такъв цирк, че направо… Единият квестор беше госпожата ми от 1-4 клас, другият беше господинът по физическо, дето и да го псуваш, дума няма да ти каже и някаква друга, дето беше леко злобничка, ама то пък я нямаше през почти цялото време. Квесторите ни обикаляха и гледаха от нас отговорите, както и идваха и други квестори от други стаи, за да ни казват отговорите, абе смешна работа, добре мина.![]()
Около 33 и нещо е в повечето паралелки в втора англиийска, но за момичета. За момчета трябва да погледна...Иначе и аз искам там, но най-вероятно ще пиша на второ желание 73 и не знам в какъв ред 164, търговско-банковата и си мислех да ходя на изпитите за НПМГ, но се отказах, защото ме домързя, а и едва ли ще направя нещо като гледам какво ще има. Но най-вече, защото просто ми омръзна от изпити. Все още се чудя дали д пиша СМГ и 91, защото не знам дали има смисъл, тъй като балът там е много висок, а те със сигурност няма да са ми на първо желание и ако не ме приемат в 2 АЕГ, където балът е значително по-нисък, едва ли ще влезна там, но не знам все още. Може би ставам досадна, но пак ще питам дали някой познава някой от 2 АЕГ или учи там или знае нещо повече..моля малко информация. Мерси предварително!!
П.П. НВО-то днес беше просто ужас!! Нищо не направих, макар че и при нас беше преписване, дори не ни взеха телфоните. Както винаги не изневерих на старата традиция да пиша поне по 1 глупост на географията..
Последно редактирано от vesiii : 05-27-2013 на 12:17
Защо да е ужас? Не успя ли?
При нас нямаше никакво преписване, поне не забелязах такова... Мале...слава богу, че тези оценки не се прибавят към бала. То по история на последните задачи със затворен отговор играх на онче-бочне,защото не бях учила последните уроци. По география знам повече отколкото по история. Но мисля, че по ист.съм написала поне за пет и по геогр.също. А ти как мислиш, че си се справила?
По история знаех, че нищо няма да направя, но по география принципно съм добра. Днес, обаче беше пълен провал, нищо не знаех, но се надявам да имам тук-там нещо вярно ;(((
А резултатите ще ги качват ли в интернет? Ако да, кога?
довечера, живот и здраве... Аз се надявах с минимални знания да успея по история и така стана.. Със сигурност имам поне за 3 и 50A на мен ми е достатъчно щом не е 2...
Там са!!! http://www.minedu.government.bg/open...NGOR_7klas.pdf Имам 12 от 18 т :Д по история, а по география 16 от 18
Последно редактирано от nor4eto99 : 05-27-2013 на 12:59
По география имам една или две грешки, а по история три.
Вие преписвахте ли ?
Омггг по география имам една грешка , не съм погледнала учебника и не съм преписвала 0.о
Е по история е друго положението :дддд имам 6 грешки само на тестовите :дд