.
Отговор в тема
Страница 40 от 78 ПървиПърви ... 3036373839404142434450 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 2018

Hybrid View

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Г-жата/г-на ти ще се гордее с теб, само тези от 16 до 20 са с по 2 точки, останалите са с по 1т.

Повече от фен
    Аз съм сгрешила 2-ро и за един отворен не съм сигурна к'во писах.

Аз имам само едно грешно

А аз на 19-то писах "He cried", а верните са: "Ugly", "Uglier(than before)", "Disappointed", "Unhappy". Дали ще ми го зачетат?
    МОМЧЕ

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mladostman Виж мнението
    А аз на 19-то писах "He cried"
    Въпросът не е "Какво направил конят?", а "Как се е почувствал?".

Ми то наистина имаше момент , в който конят е плакал , ама .. всичко зависи от госпожата може би , освен ако не се водят строго по отговорите :s

Ще видим, въпреки че аз съм си чисто 5 но да я затвърдя малко.
    А и на 16-то съм писал "it's too short", а отговорът е: "because it was too short". Надявам се да ми го зачетат.
    МОМЧЕ

Е той е верен , не може да са чак толкова дребнави

Супер фен Аватара на mayaaa
    И аз да кажа. Значи, имам грешки на 21 и 25. 21 си признавам, че не го знаех , а 25 е просто от невнимание. На 19 писах нещо, като The horse is sad, което едва ли ще ми го зачетат. Не мисля, че имам други, въпреки че не помня много-много какво писах на първия Listening. А бе английският ми не е от най-силните предмети, ама май го докарах горе-долу. Наистина не беше много трудно.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Аз си спомням, че на нас ни четоха инструктаж квесторите и там пишеше, че няма значение оформлението на въпроса, важното е да е вярно.
    МОМЧЕ

При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесен А една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук И един съученик отиде и го оправил Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесен А една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук И един съученик отиде и го оправил Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам
    При нас записите ги пускаше този, който ни поддържа компютрите в училище (не знам какъв се води) и аз си мислих какво толкова има да се пусне един касетофон, че него да карат, ама ся като ти чета поста разбирам, че май има защо.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    При нас също ни го пуснаха да го слушаме. Обаче тази, която говореше, имах чувството, че умираше, защото тооолкова бааавно прикаaaзваше... Да, и при нас дойде една г-жа по информационни да види дали всичко е наред и като го пусна, почна да имитира говорещата.

При мен е така. Имам 1 грешка там на въпросите за затворен отговор. Искам да ви питам, на въпросите за отворен отговор (16-20), ако не съм написал само правилния отговор, а съм направил изречение, ще ми го зачетат ли. Извинявам се, ако въпросът е тъп, но някои хора ми казаха, че може и да не ми го зачетат, и се притесних.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Дано го зачетат, нашия учител каза да пишем цели изречения, подлог, сказуемо. Би трябвало да го зачетат, Тъпо е на въпрос да се отговори с две-три думички.. в

Как се справихте днес

Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Как се справихте днес
    Сигурно и на трите теста ще имам по две-три грешки. А ти?

Някой да е намерил сайт, в който са отговорите от днес? Много искам да видя какво съм направила.

И аз очаквам по 2,3 грешки.. По история и география излезнаха ли ти резултатите?

Попринцип ги качват в сайта на МОН, но все още не са качени.

Мисля , че добре се справих Аз лично не съм много добре с тези предмети , ама вчера като преговорих не се затрудних много . И въпреки всичко сигурно ще имам няколко грешки и на трите места

При нас още не са излезли . При вас ?

Днес, следобед ще ни излезнат (поне така каза учителката ни).

И аз много искам да видя, ама няма още. Към 16:00 ги пускат в сайта на МОН, тъй че трай още 2 часа и ще видиш. :P

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    И аз много искам да видя, ама няма още. Към 16:00 ги пускат в сайта на МОН, тъй че трай още 2 часа и ще видиш. :P
    Като излязат, непременно да дадеш линк. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си