- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Е чак пък с акъла си..... Не съм от такова у-ще, но директора понякога не му пука за тези, които изхранват у-щето му (ние) През зимата беше адски студ, тоалетните нямаха вода (канализация, миришеха постоянно на..... и тоалетните бяха нашите, на 5,6,7 клас,) И преди 2 месеца се сети да ги затвори и да ни кара в 10 минутното (което става 5мин, защото ни задържат почти винаги) междучасие на другия край на даскалото...Няма представа за цените в училищния стол...
Абе хора искам да ви питам, ако на някои от тези външни оценявания по другите предмети, по история примерно (за тва ми е въпроса) дали ако имаш 2ка те оставят на поправка? Щото по история адски, адски гадно съм се осрала ии просто не знам какво ще правя![]()
Е то вече няма смисълДругите по-малки (2000, 2001) ще ги насърчавам да направят промени и реформи (не че знам какво означава, просто по тиливизията го чувам често :Д) Ми то по този начин става гадно и за учenicite и за преподавателите. И още малко да поспамя:миналата учебна година беше завалял брутален сняг към октомври (2011) и ние като разбрахме че няма да е топло и се изнесохме от даскалото, останаха само 7 от 27
![]()
не ми се вярва да те оставят на поправителен .. една наша учителка ни каза, че тези оценки има вероятност да са ни годишни, но това не може да стане, например един човек, който има само двойки и накрая извади 5 или 6 по някаква случайност и да му остави 6 ли?! Според мен няма да те оставят![]()
Ох дано, аз 1вия срок завърших с 5, а втория имам 4,5,4 .. не са ми толкова зле оценките. Не знам какво ми стана днеска, дори не съм играла на тото, а мислих. Ужас направо![]()
http://www.minedu.government.bg/open...NGOR_7klas.pdf
Ако си спомняш кво си писала, можеш да си ги сметнеш.
Леле О.о
Ееееееееееееееееееееето защо директорката, пом.-директорите, учителите, класната и целия персонал на училището ни кара да останем.
Едва ли ще те оставят на поправка. Ако годишната ти се получава 2-ка, т.е. имаш само 2-ки и 3-ки, може. А оценката от изпита попринцип ти я пишат като текуща оценка. Но ако преподавателят ти е някой смотаняк, който се хваща за всичко, може да ти го приеме това като изходно и да е важна оценка за него. Плюс това, учителите не трябва да имат 2 единици различия между оценката от НВО-то и годишната оценка. Ако това стане, пишат протокол с обяснение защо аджеба за годината имаш примерно 5, а на НВО - 3. Ако искаш попитай господина/госпожата ти по история дали е важна оценката за него/нея и дали ще я смята като изходно ниво или като обикновена оценка.![]()
Последно редактирано от mladostman : 05-27-2013 на 19:17
МОМЧЕ
Абе тя моята по история е толкова зле, горката. Ама идваха и некви проверки тия дни в у-ще, щото миналата година е имало точно такива огромни разлики м/у годишната и останалите оценки и не вярвам сега да ми остави по малко от 4, примерно. Дано
Окей, днес беше толкова лесно, че направо нямам думи. След listening-а ми трябваха само около 5 минути и бях готова.
Ужасно лесно беше.
^ Наистина беше много лесно. Гласът на записа беше малко странен.![]()
МОМЧЕ
На нас бяха същите квестори и не можехме да подсказваме , ама то си беше елементарноМатурата утре ме притеснява .. по точно физиката - там ме няма грам
![]()
По анг.език беше лесно, но утре.... как я мразя тази химия, хем съм отличничка, но когато не ти се отдава... не знам какво ще правя.... а и физиката г/д ... :/
Беше супер лесноо
За утре обаче ми е мн притесненоако изкарам 5 по нещо... ще бъда мрачен доста време
Все пак до голяма степен от това ни зависят срочните оценки по биология, химия и физика
^Като не съм пипвала цяла година нищо хубаво не мога да очаквам.
На мен годишната ми зависи, но последния ден нищо не се научава и току-що се убедих в това, каквото го зная си го зная. Мен за биологията най-много ме е страх.. там нещата са толкова заплетени... По физика си имам 6 за годината, но по химия и биология ни е една и съща г-жа и казва, че каквито оценки си изкараме на изпитите, такива ще ни пише за края на годината. За първи срок по биология съм за 6, химия имахме само един час тогава и нямам срочна оценка. Втори срок по биология се оформям за пет, а по химия за 6... Каквито си ги надробя такива ще си ги сърбам, и дано са лесни изпитите, правих всичките пробни в мон и съм около 14-15 т което си е 6-ца
Химията си я знам, въпреки че имам само 3-ки,защото прекалено късно се сетих да уча, но сега знам почти всичко.По биология решавах тестове в мон и имам или 4, или 5, а по физика смятам да науча още малко формули и ще вържа 5, така се надявам.