.
Отговор в тема
Страница 41 от 81 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 2018
    Голям фен Аватара на black pearl
    Абсолютно същите са ми резултатите :дд

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Скоро научих, че в селските училища директорите убеждавали учениците да не се явяват на 2 модул и да си останат в същото училище. Иначе казано - нека си получават субсидиите по 1500 лв на ученик, кой го интересува, че бъдещето на над 50 деца годишно (само за едно такова д-ло) е на боклука?
    What what, what, what (thrift shop style) баси тъпотията, нашия директор точно обратното казваше: "явете се на 2-ри модул, нищо няма да изгубите, най-много да спечелите"

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    What what, what, what (thrift shop style) баси тъпотията, нашия директор точно обратното казваше: "явете се на 2-ри модул, нищо няма да изгубите, най-много да спечелите"
    Училищата излизат на сметка, когато повече ученици останат в тях
    Иначе ти от такова училище ли си? Може пък просто директорът ви да е с акъла си ;д

Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Правилно. Обаче от какво да ги е страх? От резултата? Не вярвам. Според мен е от незнание.
    + 1 .. Най-малкото поне да изкарат някоя друга точка , а не да е без хич

Е чак пък с акъла си..... Не съм от такова у-ще, но директора понякога не му пука за тези, които изхранват у-щето му (ние) През зимата беше адски студ, тоалетните нямаха вода (канализация, миришеха постоянно на..... и тоалетните бяха нашите, на 5,6,7 клас,) И преди 2 месеца се сети да ги затвори и да ни кара в 10 минутното (което става 5мин, защото ни задържат почти винаги) междучасие на другия край на даскалото...Няма представа за цените в училищния стол...

anonymous895156
    Guest
    Е чак пък с акъла си..... Не съм от такова у-ще, но директора понякога не му пука за тези, които изхранват у-щето му (ние) През зимата беше адски студ, тоалетните нямаха вода (канализация, миришеха постоянно на..... и тоалетните бяха нашите, на 5,6,7 клас,) И преди 2 месеца се сети да ги затвори и да ни кара в 10 минутното (което става 5мин, защото ни задържат почти винаги) междучасие на другия край на даскалото...Няма представа за цените в училищния стол...
    Подайте жалба в такъв случай.
    Друг начин няма.
    И настоявайте да ви обърнат внимание.
    чу
    ли

Абе хора искам да ви питам, ако на някои от тези външни оценявания по другите предмети, по история примерно (за тва ми е въпроса) дали ако имаш 2ка те оставят на поправка? Щото по история адски, адски гадно съм се осрала ии просто не знам какво ще правя

Е то вече няма смисъл Другите по-малки (2000, 2001) ще ги насърчавам да направят промени и реформи (не че знам какво означава, просто по тиливизията го чувам често :Д) Ми то по този начин става гадно и за учenicite и за преподавателите. И още малко да поспамя:миналата учебна година беше завалял брутален сняг към октомври (2011) и ние като разбрахме че няма да е топло и се изнесохме от даскалото, останаха само 7 от 27

не ми се вярва да те оставят на поправителен .. една наша учителка ни каза, че тези оценки има вероятност да са ни годишни, но това не може да стане, например един човек, който има само двойки и накрая извади 5 или 6 по някаква случайност и да му остави 6 ли?! Според мен няма да те оставят

Ох дано, аз 1вия срок завърших с 5, а втория имам 4,5,4 .. не са ми толкова зле оценките. Не знам какво ми стана днеска, дори не съм играла на тото, а мислих. Ужас направо

Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Здравейте от къде си знаете точките по история и география има ли ги качени отговорите?
    http://www.minedu.government.bg/open...NGOR_7klas.pdf
    Ако си спомняш кво си писала, можеш да си ги сметнеш.

Скоро научих, че в селските училища директорите убеждавали учениците да не се явяват на 2 модул и да си останат в същото училище. Иначе казано - нека ръководството си получава субсидиите по 1500 лв на ученик, кой го интересува, че бъдещето на над 50 деца годишно (само за едно такова д-ло) е провалено?
    Леле О.о

Училищата излизат на сметка, когато повече ученици останат в тях
    Иначе ти от такова училище ли си? Може пък просто директорът ви да е с акъла си ;д
    Ееееееееееееееееееееето защо директорката, пом.-директорите, учителите, класната и целия персонал на училището ни кара да останем.

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Абе хора искам да ви питам, ако на някои от тези външни оценявания по другите предмети, по история примерно (за тва ми е въпроса) дали ако имаш 2ка те оставят на поправка? Щото по история адски, адски гадно съм се осрала ии просто не знам какво ще правя
    Едва ли ще те оставят на поправка. Ако годишната ти се получава 2-ка, т.е. имаш само 2-ки и 3-ки, може. А оценката от изпита попринцип ти я пишат като текуща оценка. Но ако преподавателят ти е някой смотаняк, който се хваща за всичко, може да ти го приеме това като изходно и да е важна оценка за него. Плюс това, учителите не трябва да имат 2 единици различия между оценката от НВО-то и годишната оценка. Ако това стане, пишат протокол с обяснение защо аджеба за годината имаш примерно 5, а на НВО - 3. Ако искаш попитай господина/госпожата ти по история дали е важна оценката за него/нея и дали ще я смята като изходно ниво или като обикновена оценка.
    Последно редактирано от mladostman : 05-27-2013 на 19:17
    МОМЧЕ

Абе тя моята по история е толкова зле, горката. Ама идваха и некви проверки тия дни в у-ще, щото миналата година е имало точно такива огромни разлики м/у годишната и останалите оценки и не вярвам сега да ми остави по малко от 4, примерно. Дано

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Окей, днес беше толкова лесно, че направо нямам думи. След listening-а ми трябваха само около 5 минути и бях готова.
    Ужасно лесно беше.

^ Наистина беше много лесно. Гласът на записа беше малко странен.
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от mladostman Виж мнението
    ^ Наистина беше много лесно. Гласът на записа беше малко странен.
    Нда, същата жена четеше и текста за преразказа. Стана ми смешно по едно време.
    Обаче квесторите оставиха всички да си преписват, изобщо не им пукаше.

На нас бяха същите квестори и не можехме да подсказваме , ама то си беше елементарно Матурата утре ме притеснява .. по точно физиката - там ме няма грам

По анг.език беше лесно, но утре.... как я мразя тази химия, хем съм отличничка, но когато не ти се отдава... не знам какво ще правя.... а и физиката г/д ... :/

anonymous895156
    Guest
    Беше супер лесноо
    За утре обаче ми е мн притеснено ако изкарам 5 по нещо... ще бъда мрачен доста време
    Все пак до голяма степен от това ни зависят срочните оценки по биология, химия и физика

anonymous895156
    Guest
    промени и реформи (не че знам какво означава, просто по тиливизията го чувам често

Повече от фен
    Беше супер лесноо
    За утре обаче ми е мн притеснено ако изкарам 5 по нещо... ще бъда мрачен доста време
    Все пак до голяма степен от това ни зависят срочните оценки по биология, химия и физика
    Ако изкарам 5 по физика и биология ще съм на седмото небе.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Ако изкарам 5 по физика и биология ще съм на седмото небе.
    Ъргх, аз не. :Д (не намеквам нищо). Днес по английски беше много по-лесно, отколкото миналите години!

Повече от фен
    ^Като не съм пипвала цяла година нищо хубаво не мога да очаквам.

На мен годишната ми зависи, но последния ден нищо не се научава и току-що се убедих в това, каквото го зная си го зная. Мен за биологията най-много ме е страх.. там нещата са толкова заплетени... По физика си имам 6 за годината, но по химия и биология ни е една и съща г-жа и казва, че каквито оценки си изкараме на изпитите, такива ще ни пише за края на годината. За първи срок по биология съм за 6, химия имахме само един час тогава и нямам срочна оценка. Втори срок по биология се оформям за пет, а по химия за 6... Каквито си ги надробя такива ще си ги сърбам, и дано са лесни изпитите, правих всичките пробни в мон и съм около 14-15 т което си е 6-ца

Повече от фен
    Химията си я знам, въпреки че имам само 3-ки,защото прекалено късно се сетих да уча, но сега знам почти всичко.По биология решавах тестове в мон и имам или 4, или 5, а по физика смятам да науча още малко формули и ще вържа 5, така се надявам.

По английски имам 32 т. което е за 6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си