- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Кога ще ви излязат оценките,деца?![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На 4 юни![]()
Нещо друго си гледал/а. Според графика на МОН, резултатите ще излязат до 4.06.![]()
Иначе много сте надъхани гледам, хахах, не си вярвайте, че в 17 ч. ще излязат, защото може и по-рано, може и по-късно. Никога не са точни, а и като ги качат, сървърът се натоварва и няма да можете да си ги отворите пет часа, хаха. Айде успех на всички!
Външност някой знаели някоя профилирана ( професионална ) гимназия с компютри или профилирани паралелки.Аз знам няколко, но просто да не стане така, че да изпусна някое и после да съжалявам
![]()
Някой може ли да ми помогне? Трябва да избирам между ПМГ (Велико Търново) и МГ (Русе). И в двете училища с биология. Кое от двете училища е по-качествено според вас?
Нямам търпение да излязат тези резултати вече , че направо ни побъркаха![]()
Дано всеки влезе , където иска
![]()
Вие ако си мислите, че ще излязат 'по часовник' ... лъжете сеЧакат последния момент, но .. дано тази година да са точни
Днес ни казаха част от оценките на външното оценяване( не по Мат. и БЕЛ)Пълен провал по Химия.... По Физика имам петица, а по Биология-четворка. Оф все някак ще оправя Химията.По анг. език -петица . Знам, че няма да остана да повтарям, но ми е адски гадно...
Пф, пускат се в 17:00 часа, защото тогава затварят офисите им, поне да избегнат обажданията на надъхани майки![]()