- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Една приятелка е по същия начин . Не се ядосвай , голяма работа .
И на нас ни ги казаха , ама само по География и Английски , защото по другите предмети учителите не бяха там
По География имам 4, а по Английски 6 . Яд ме е за Географията , ама ще ми пише 5 за годината , защото всичките ми други оценки са петици
![]()
Нещо друго си гледал/а. Според графика на МОН, резултатите ще излязат до 4.06.![]()
Иначе много сте надъхани гледам, хахах, не си вярвайте, че в 17 ч. ще излязат, защото може и по-рано, може и по-късно. Никога не са точни, а и като ги качат, сървърът се натоварва и няма да можете да си ги отворите пет часа, хаха. Айде успех на всички!
Във всички справочници и сайтове пише , че резултатите излизат до 4-ти Юни , така че не вярвам да ни ги точат до 7-ми![]()
Не се съмнявайте в МОН! Утре като крашне сървърът ще видите!![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Печат се , печат се - mon7.mon.bg
http://www.riobg.com/read_news_all.php?select_news=807
Казах ви, че ще са в 17:00![]()
Какъв е този сайт mon7.mon.bg ? И каква е паролата?
И аз като кликнах в сайта mon7.mon.bg, ми показа, че иска парола... о.О
Утре е изпита по изобразително изкуство.. Успех на всички, които ще се явяват![]()
Ми иска ви парала,защото това е инфо предназначена за училищата и такива други институции.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ако си от София, логично, ти не си в списъка за София област, а в този за София-град.
Излезнаха ви резултатитеНападайте
И се похвалете
![]()
![]()
Правилно съм си определил оценките - 5.689 по БЕЛ и 5.122 по математика, плюс шестици от дипломата, демек 33.622 бал. Аз съм доволен. :P