.
Отговор в тема
Страница 52 от 78 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 2018

Hybrid View

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Цитирай Първоначално написано от BornToDie Виж мнението
    колко е бил бала миналата година за 22 СОУ в паралелката - Испански, Английски , БЕЛ и Философия
    За второ класиране - 29.358

Преди няколко седмици исках да съм 6-ти клас, но сега минаха изпитите и мнението ми се промени тази година мина много бързо ... искам да ви пожелая УСПЕХ бъдещи осмокласници

даа наистина мина много бързо тази година.. ) мерси , и от мен успех на всички бъдещи осмокласници

Къде ще влизате? Как ще наредите желанията си? ;3

Повече от фен
    Не трябва ли вече да сме бъдещи осмокласници ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Не трябва ли вече да сме бъдещи осмокласници ?
    не, формално и утре сме 7 клас ;d
    алелелелелй азисссссс всички са на сен тропеееееееее други на малдивитееееееее
    раздадоха ни свидетелствата, всичко ми е шест. Сега и дипломирането, и другарската, и изпитите минаха, вече мога да си отдъхна

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    алелелелелй азисссссс всички са на сен тропеееееееее други на малдивитееееееее
    раздадоха ни свидетелствата, всичко ми е шест. Сега и ДИПЛОМИРАНЕТО, и другарската, и изпитите минаха, вече мога да си отдъхна
    Ъм, диплома в 7 клас не се дава?!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ъм, диплома в 7 клас не се дава?!
    Ох, добре, всезнайко, церемонията се нарича ДИПЛОМИРАНЕ.

Ох, добре, всезнайко, церемонията се нарича ДИПЛОМИРАНЕ.
    Не ни дават дипломи, дават ни удостоверения. По - правилно е да се каже завършване.

Повече от фен
    Именно бъдещи осмокласници.

Еми във вашето ПМГ сте единствените, защото всеки друг получава удостоверение за завършен седми клас. Цитирам уикипедия - "В България диплома се дава за завършено средно образование, за степен бакалавър и за степен магистър.". Я са провери пак кво ти пише на хартийката и тогава пак ми говори.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Еми във вашето ПМГ сте единствените, защото всеки друг получава удостоверение за завършен седми клас. Цитирам уикипедия - "В България диплома се дава за завършено средно образование, за степен бакалавър и за степен магистър.". Я са провери пак кво ти пише на хартийката и тогава пак ми говори.
    Да, пише "Удостоверение", бележничето ти пък е "ученическа книжка", колата, на чието огледало си оправяш косата, е Honda, казвате й "джип", защото ви харесва, ама шаврантиите не пищят по форумите...
    Церемонията ни е с елементи от абитиурентските балове в нашето училище, изпращането на дванайсети клас и т.н.
    Не, няма да му кажа "завършване"
    А май толкова ти е акъла, че да напишеш
    защото всеки друг получава удостоверение за завършен седми клас.
    Последно редактирано от dimitar., : 06-14-2013 на 18:19

Да, пише "Удостоверение", бележничето ти пък е "ученическа книжка", ама шаврантиите не пищят по форумите...
    Церемонията ни е с елементи от абитиурентските балове в нашето училище, изпращането на дванайсети клас и т.н.
    Не, няма да му кажа "завършване"
    А май толкова ти е акъла, че да кажеш
    Моето просто разбиране е, че за да има дипломиране, трябва да има дипломи. Както и да е. Мисли си, че си прав. Не си падам по споровете с клавиатурни войни.

anonymous895156
    Guest
    Моето просто разбиране е, че за да има дипломиране, трябва да има дипломи. Както и да е. Мисли си, че си прав. Не си падам по споровете с клавиатурни войни.

И аз, затова те оставям, плашиш ме :~(
    отивам да уча арабски букви

You are too original for me to comprehend.

anonymous895156
    Guest
    You are too original for me to comperhend.
    и ти за мен, особено с този америкън инглиш, който се опитваш да вкараш
    думата ти е грешна

Натиснах от бързане "е" преди "r" и като си видях грешката веднага си я поправих. Разбира се, аз съм склонна да си призная, когато греша, за разлика от теб. И не мисля, че мога да уважавам мнението на човек, който не може да си намери shift-а на клавиатурата.

anonymous895156
    Guest
    ха-ха
    Айде да не си пиша постиженията и резултатите от изпитите + годишния успех + признанията ми на национално ниво + резултатите ми от различни конкурси + това в какъв компетишън ще участвам това лято, че ще се депресираш
    /// това беше рутинното ми самоизтъкване, което е нещо много хубаво

Няма да се депресирам, виждала съм ти оценките. Кат си толкоз умен Мите, що не изкара пълно 6 на нито едно от НВО-тата? Нали бяха елементарни? Само в София имаме 73 пълни шестици по математика. Нали си признат на национално ниво и не правиш грешки?

anonymous895156
    Guest
    Да, в софия с нахаканите майки и частните школи от 1 клас
    в процентно съотношение на изявяващи се ученици ви бием 3, 4 пъти, няма кво да се лъжем
    Относно оценките: по БЕЛ имам 1 грешка (тъпа, то няма умни грешки) на 1 модул и на последния въпрос са ме орязали с 2 точки. На преразказа имам 35/35 точки
    А по математика грешките са ми на една задача, която по принцип е супер просто уравнение, само дето е неравенство :/ така е, като не гледам, а с 3 точки са ме орязали на решението на последната 24-та, нищо, че абсолютно всичко е вярно, нямало как да знаят как съм стигнал до еди-кой си извод...
    От нашия клас има момиче със 100 точки по математика и 98 по БЕЛ

anonymous895156
    Guest
    Нали си признат на национално ниво и не правиш грешки?
    Пуста завист, пуста завист,
    все по българите ходи,
    гледат лошо и с ненавист -
    всеки гледа да те трови.

ЕБАСИ ЯКИЯ ПОЕТ СЪМ
    Последно редактирано от dimitar., : 06-14-2013 на 19:02

От кога след 7-ми клас има дипломиране? Пак си е завършване, изпращане, ама не и дипломиране.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Браво на момичето, ама ти не си нея... И в София много малко ходят на частни уроци, и то само в 7 - ми клас. Това, че има прекалено много школи е друго.

anonymous895156
    Guest
    Браво на момичето, ама ти не си нея... И в София много малко ходят на частни уроци, и то само в 7 - ми клас. Това, че има прекалено много школи е друго.
    Това се опитвам да ти кажа: ти не си тези 73 пълни отличника. Дразните ме софиянците, не знам дали и ти си от тези, които се мислят за велики, защото са от софия, омаловажават образованието в провинцията и т.н. Слушах едно интервю на една зам.-министърка, която обясни с гласа на ъмбридж, че "Работата на министерството е да направи Димитровградската шестица да съответства на Софийската" - тази не се ли усеща, че обижда 5/6 България

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си