- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Имам 4,8 на изпита в НПМГ. Пише, че 150 кандидата имат по-висок от мен резултат. Вие колко имате (тези, които са участвали) ?
А ние ще ходим на дискотека. Но ако не се съберем всички седми класове в училището ни и не сме около 100, няма да има парти...Но дано да се съберем повечко, за да мога да отида. Първоначално не ми се ходеше, но... ми светна, че това е единственият начин, в който да си взема довиждане с всички учители, които да ми преподавали.
Последно редактирано от ~The Smile~ : 06-06-2013 на 17:15
А сещате ли се за албум с ваши снимки, току-що ми хрумна и утре ще го предложа на класа си. Това е един страхотен спомен за класната, според мен
^Ние ще правим албум за всички, не само за класната.
Айде и аз да се разпиша:
БЕЛ - 5,762
Математика - 5,726
Добре е!
А вие всички какво сте почнали с това, къде могат да ви приемат с еди какъв си бал... Просто си пишете каквото искате и ще разберете къде ще ви приемат и къде - не.
СМГ или 73 СОУ ?
Сега май ми се иска повече 73.
Аз май ще пиша на 1-во желание 73, защото в СМГ няма да науча немски.
В СМГ-то може да се учи немски, но балът е адски висок (над 35) и едва ли немският се учи толкова добре.
С немски няма да ме приемат.
Съжалявам, че не съм се изяснила, имах предвид, че не се учи толкова добре в сравнение с 73-то. И това е нормално, в крайна сметка 73-то е езикова гимназия, това там е главен фокус.
За немската няма да ми стигна бала.
Министърът каза, че бала щял да падне тази година, така че има голям шанс да влезеш. Пък и да не влезеш на първо класиране, какво губиш, ако го напишеш на първо място? Компютъра автоматично ще те класира на второ желание.
Прав си, сега зачетох тази от миналата година. Друг фактор е и че сме повече... Както и да е, успех на всички пожелавам, дано да влезете, където искате.
Здравейте!Изправена съм пред една тежка дилема... Не съм сигурна кой от двата езика - немски или френски, трябва да избера като основен. Ще се радвам, ако ми помогнете, като изкажете мнението си за всеки един от тях и кой бихте предпочели. Благодаря предварително!
![]()
Прецени кой ти харесва повече . И двата езика не са лесни . Важното е кое ти се учи , защото език се учи с желание .
ПС : Ще купим на госпожата часовник , цвете и албум с наши снимки![]()