- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Само, за да не спамя няма да ти отговарям, иначе бих казала много неща! И без това около две страници са запълнени с безсмислени неща. Нито някой ще спечели нещо, нито ще загуби. Каквото и да ми отговриш, ако е в темата няма да напиша нито буква повече по въпроса. Точка.
хора кой от вас се е запътил към 91 НЕГ и с какъв бал сте тези които сте за натам ?![]()
Исках там, но няма да ми стигне бала. Твоят колко е ?
Вярно ли е, че във 2 аег има много наркомани??? В последния момент започвам да се разколебавам..73 или 2 аег.. 73 или 2 аег.........аааааа...толкова съм обърканааа..Не знам какво искам вече..;(((
Аз утре ще ходя в 43(там ми е гнездото).Аз искам да уча нещо с компютри и ме е много яд, че пропуснах изпитите в ТУЕС.Още не знам какво да запиша...Дали да записвам 137 соу по-предни желания, защото има хубави специалности.Знаете ли училища с компютри, например графичен дизайн и тн. ?
26 юни
P.s. Трудно е човек да не ви прочете спора и да не спре да се facepalm-ва.Димитърчо, отворено комплексарче, сигурно елитът в Димитровград е равен на този в кварталните училища в София. Много умен, ама защо пишеш градовете с малка буква и как може да паднеш на такова ниско ниво, да се доказваш с оценки, ахахах. Е'баси селяндура.
И този Димитър не спря да повтаря "елитът, елитът, много сме елитни" и т.н.
Излагаш се
Иначе, на 26 илизат и 27 се записваш.
Има много училища , за които ще ти стигне . Проучи по-добре , информирания избор е по-добър . Можеш да напишеш 18-то , 127-мо , 22-ро и т.н.
ПС: Никой ли няма за НТБГ :Д ?
А в Финансово-стопанската, може на трето класиране, но надали ще успея да вляза.Както и в 9ФЕГ с профилиращи предмети ,,ФРЕНСКИ ЕЗИК; ИСПАНСКИ ЕЗИК; МАТЕМАТИКА; ИТ'', но и тук сигурно няма да успея.В гимназията по телекомуникация, дали ще успея?
Мисля да запиша така:
1.Ломоносов това с компютрите
2.Телекомуникациите
3.Финансово-стопанската
4.18 с френски
5.18 корейски/английски (не знам кое да избера от двете)
и по-натък ще видя.Не знам дали да пиша НТБГ и френската.
Малко тъп въпрос, но ... Кое е това Ломоносов с компютри? Потърсих го в справочника, но намерих само онова с прецизната техника и оптика.