.
Отговор в тема
Страница 58 от 81 ПървиПърви ... 84854555657585960616268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 426 до 1 450 от общо 2018
    Не разбирам какво само се заяждате?! Това дали си умен, интелигентен не доказват матурите и т.н (е от части може, но на много хора влияе стресът и страхът). Ако искате да спорите има достатъчно начини, които може да използвате, но тук не е мястото. Тук хората споделят и търсят отговори на собствените си въпроси относно 7-ми и бъдещия за нас 8 клас.

Ще Ви помоля съвсем мило и възпитано да се изнасяте от темата, ако ще спорите!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Прочетох внимателно неадекватния ти пост и обратно на него ти дадох съвсем адекватен отговор. Не ми говори кой колко е тъп или поне ако ще го правиш, вземи да се аргументираш. Пример: Димитър (напълно случайно име, да не си помисли някой нещо) е тъп, защото .....
    защото не разбира какво му казват, не че те между редовете и дава прибързани мнения. Защото не уважава мнението на хората като мен, било и то, че са по-велики от определена група човечета. За това, че не разбира, когато го тролват, но продължава да дава некомпетентното си мнение.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeHappy^^ Виж мнението
    Не разбирам какво само се заяждате?! Това дали си умен, интелигентен не доказват матурите и т.н (е от части може, но на много хора влияе стресът и страхът). Ако искате да спорите има достатъчно начини, които може да използвате, но тук не е мястото. Тук хората споделят и търсят отговори на собствените си въпроси относно 7-ми и бъдещия за нас 8 клас.

Кой ти говори за матурите? Аз казвам, че изпитите и оценките ми са най-малкото нещо, с което мога да се изтъквам, но просто няма смисъл да го правя.

Повече от фен Аватара на zlatko98

С удоволствие. Просто не се сдържах, гледайки мненията на форумния гений dimitar..

anonymous895156
    Guest
    Иначе ви благодаря, мечтая да стана психолог и мнението ми за хората, което си съставих на базата на първичните реакции на много от вас, ще ми помогне за в бъдеще

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Последно мнение в темата : Да, dimitar, трудно разбирам, когато някой тролва във форум, защото сеш се имам си личен живот и не съм 24/7 във форума И бтв не става дума за умност - ако ще да е следващия Стивън Хокинг, няма право да се държи толкова нагло!

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    ако ще да е следващия Стивън Хокинг
    Предпочитам да съм следващият Стивън Кинг Но всъщност аз съм твърде оригинален, че да подражавам на когото и да било

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Кой ти говори за матурите? Аз казвам, че изпитите и оценките ми са най-малкото нещо, с което мога да се изтъквам, но просто няма смисъл да го правя.

Ама ти въобще не се изтъкваш. Продължавай така да мислиш!

anonymous895156
    Guest
    Ама ти въобще не се изтъкваш. Продължавай така да мислиш!
    Извинявай, навик от тея дни

Стига бе хора, заяли сте се още от 54-та страница. Димитър каза нещо, perry_the_platypus му противоречи, Димитър не иска да му противоречат... Седми клас ли сте, или сте още трета група в детската градина, за бога!? Просто нека моето мнение да бъде последният офтопик, никой да не отвръща и следващото мнение да бъде относно класирането, кандидатстването и прочие!

Личи си.
    За да не е спам.. Някой ходи ли да се записва днес?

anonymous895156
    Guest
    Личи си.
    Аз <3

Личи си.
    Аз. Ходих в първо.

П.П. А също и в ТУЕС.
    Последно редактирано от hristo99 : 06-17-2013 на 19:34

Какво записахте dimitar., и hristo99 ?

anonymous895156
    Guest
    Какво записахте dimitar., ? (започнах да говоря на Вие..странно..)
    ето как успявам да убеждавам хората
    Ами аз написах три желания (хасковска област)
    1. ПМГ "Иван Вазов" - математика с английски
    2. ПМГ "Иван Вазов" - информатика с английски
    3. ПМГ "Иван Вазов" - информационни технологии с английски
    Така или иначе 3/4 от досегашния ми клас си остава в математика с английски, а и с тези оценки съм приет със сигурност там.. Жената там ме попита "мама има ли " щото трябва и родител да се разпише, но при мен беше само сестра ми, която е пълнолетна, така че нямаше проблем тя да се разпише от името на майка ми ;д Смятах да пиша още желания, за да се правя на важен , но трябваше да бързам

Писах на първите две места паралелките от НПМГ - информатика с математика и другата - само информатика. На трето място писах СМГ с англ.ез, на 4-то НТБГ с иконом. информ., на 5-то сист. прогр. в Джон Атанасов, на 6-то сист. прогр. в ПГ по телекомуникации и след това писахме от Джон Атанасов и ПГ по телекомуникации каквото ни падне, колкото да има. Писахме комп. мрежи и от двете училища и микропр. техника в Джон Атанасов. 9 желания. Повечето говореха, че са писали около 30тина желания. А чух за една, която е добавила сто двайсет и нещо. Според мен това изобщо не е необходимо, само прави опашка.
    Последно редактирано от hristo99 : 06-17-2013 на 19:41

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Може ли някой да ми каже в колко отварят гнездата? Благодаря предварително.

На първо място писах НФСГ- иконом. и менидж.-АЕ, след това 1 АЕГ- АЕ; ИЕ и на трето СМГ- прМ-АЕ. На 4-то писах НТБГ и така до 12 желание слагах различни комбинации (смисъл 1аег- ае, не и т.н)

cartwheelzombie В София от 8 до 18 часа.

cartwheelzombie В София от 8 до 18 часа.
    Мерси

Няма защо! Само да спомена, че едно записване, ако не си носиш предварително попълнено заявление , трае около час...

Повече от фен
    За кои училище в София ми трябва медицинско, за да кандидатствам.
    Аз утре ще подавам и ще пиша двете немски на първите места, не съм много сигурна..

anonymous895156
    Guest
    Няма защо! Само да спомена, че едно записване, ако не си носиш предварително попълнено заявление , трае около час...
    При мен имаше доста хора и не беше повече от 15-20 минути. По принцип от 2 до 4 няма много кандидатстващи

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    За кои училище в София ми трябва медицинско, за да кандидатствам.
    Аз утре ще подавам и ще пиша двете немски на първите места, не съм много сигурна..
    За професионалните (НФСГ, НТБГ..)

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    При мен имаше доста хора и не беше повече от 15-20 минути. По принцип от 2 до 4 няма много кандидатстващи
    Ами аз отдих сутринта към 9 нямаше много хора, но много хора връщаха. Е мен не.. Аз дори бях запомнила местата на училищата в листите и помагах.

Аз моето го попълних предварително. Много хора ли попълваха на място?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си