- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Само арабски!!
Мноого ми е чудно как ще науча китайскиДооста е сложен и е коренно различен от другите езици които знам
ФЕ / АЕ или ФЕ / ИЕ писахте в 18? Аз писах арабската и френската с английски. Писах 32 с АЕ / ИЕ и АЕ / ФЕ. Както и 96 СОУ, което ми е близко до вкъщи и ми е резервен вариант, макар че до него няма да стигна въобще.
Аз писах на 1-во желание НПМГ математика и информатика с английски, второ НПМГ - информатика с английски, трето - СМГ с английски
аз така ги подредих:
1. 133 СОУ ФЕ/РЕ
2.35 СОУ ФЕ/РЕ/БЕ
3.18 СОУ ФЕ/АЕ
4.18 СОУ Кит.Е
5.18 СОУ ЯЕ
6. 119 СОУ Хуманитарен профил.
Бях написала 6 желания но една жена от стаята ми каза да напиша поне още 5 желания .Аз написах още 4 обаче не помня как ги бях подредила![]()
Утре ще си подавам документите.
Мисля да пиша:
1. ОМГ с английски
2. руската с НЕ
3. английската с НЕ
4. английската с АЕ
Повече не съм измислила, ама то и не ми трябват, май.
Не знам защо някой ме включи в спора голям град- малък град. Както има тъпи хора в София, така има и в селата. Същото е и с умните, не може да се правят такива генерални заключения от типа на: Ние сме от малък град, следователно сме по-амбициозни. Пълна трагедия,а профила R.P. е на димитър.
@ewtimow - колко ти е бала ?
Дали ще ме приемат с 35.690 в СМГ ?
Утре ще заминавам за София ,за да кандидатствам ,дано ме приемат))
Иначе гледам ,че Димитър се има за доста интелигентно момче ,жалко е ,че е толкова комплексирана личност ... Преди матурите говореше за пълни шестици ,а сега нещо се sad-на .... Аз уча в СОУ и имам БАЛ малко по-нисък от твоя.Ти учиш в МГ и все пак не можа да изкараш пълно 6 ,въпреки целия спам ,който изля... За мен ти си просто едно хейтърче. Твоите знания не са ,защото си талантлив ,а просто са плод на много тренировки , имам приятели в МГ и знам как се учи там - няма нищо общо с едно нормално СОУ ... Моля те , не пиши повече в тази тема ,защото ми писна да гледам как всяко 2ро мнение е твое.
Каузе, не ми се занимава с теб, аз вече казах, че щом не можете да разберете самоиронията ми, не струвате и не сте достойни за разговор с мен.
Спокойно, в ПМГ съм и тази година не съм полагал абсолютно никакви усилия, идва ми от вътрепросто сте ми забавни, когато злобеете хихихи
Не съм се саднал изобщо - 96 по бел и 95 точки по математика, ако не беше направено така, че всяка стотничка да е важна (разбира се, пак заради софиянците), а беше като ДЗИ-то, най-спокойно щях да си имам две пълни шестици. Вече обясних какви са ми грешките - по математика на една задача, на която не отразих знака <, а го реших като =, а на 24-та заради обясненията са ми взели някакви точки
По БЕЛ на преразказа имам 35/35, а на последния въпрос от 1 модул, макар че съм написал и невероятно красиви неща, те считат само дадените отговори, а 2 от тях липсват там + 1 изнасилена грешка на първите въпроси.
Спокойно, нямам нужда да се доказвам пред шайка бъдещи бандитчета, затова и спрях, но вие явно сте мазохисти и искате отново да повдигам темата![]()
Последно редактирано от dimitar., : 06-18-2013 на 20:16
Злобея , че без никакви усилия съм изкарал колкото теб ? Стана ми жал ,че хейтваш така в форума различни участници ,който не учат в математически гимназии , но както и да е ... Сигурен съм ,че са ви скъсали гъза от задачи в последните дни.И все пак си постигнал отличен резултат