.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

R.K
    Guest
    perry_the_platypus - Не знам кой си, нито от къде си, нито какъв/каква си! Искам да ти кажа само, че не разполагаш с мозъчен капацитет. Не се замесвай в спорове, в които не можеш да опровергаеш мнението си. Не нападай хората, които са от провинцията, само защото ти си от голям град. Те са много по умни от теб..(тва си пролича) Изкарали са много по-високи оценки от теб, без частни уроци и допълнителни школи. Тва че си тъп/а..те не са виновни..Затова искам да си завреш шибания задник в дупката, от която идваш..за да не ти го завра аз.

anonymous895156
    Guest
    нека първо пери се наплаче

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от R.K Виж мнението
    perry_the_platypus - Не знам кой си, нито от къде си, нито какъв/каква си! Искам да ти кажа само, че не разполагаш с мозъчен капацитет. Не се замесвай в спорове, в които не можеш да опровергаеш мнението си. Не нападай хората, които са от провинцията, само защото ти си от голям град. Те са много по умни от теб..(тва си пролича) Изкарали са много по-високи оценки от теб, без частни уроци и допълнителни школи. Тва че си тъп/а..те не са виновни..Затова искам да си завреш шибания задник в дупката, от която идваш..за да не ти го завра аз.
    Абсолютно точно и на място.

П.С(към Пери и Злати): Ние можем да ви бием и в спортни игри, и в олимпиади, и в състезание, и в изпити.Това е истината, съжалявам.

R.K
    Guest
    Просто сме по-амбициозни, по-смели и сме готови на всичко за да постигнем желания резултат със свои собствени усилия, а на с паричките на мама и тате!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от R.K Виж мнението
    Просто сме по-амбициозни, по-смели и сме готови на всичко за да постигнем желания резултат със свои собствени усилия, а на с паричките на мама и тате!
    Ами да.

Колкото по-дискриминиран си и обиждан, заради това, че си от малък град, толкова по-амбициозен и способен си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си